Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:34:26
| Nuoroda
AdamasKGr rašė:
Seniūnijos egzistuoja rajone, arba didesniuose miestuose pvz. Vilnius, Kaunas. Kur tu gyveni? Bet kuriuo atveju gali nueit (nuvažiuot) į artimiausią seniūniją. VU saite rašė, kad pažymas apie šeimos sudėtį išduoda tik seniūnijos. Jei labai reiks, nuvažiuosi ir išsiimsi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:40:17
| Nuoroda
Vilou rašė:
Kiek begalima verkti del tu savo "mazu" balu. Jeigu jau gavot tokius balus tai turetumet logiskai ismastyt, kad pirmiausia ne visi zmones, kurie gavo aukstesnius balus stos ten pat kur ir jus. Tada primeskit koks yra maximumas balu ir kiek jus nuo jo atsiliekat. Aiskiau jau turetu buti, kad istosit i tas savo specialybes, zinoma ne visi, bet pagrindiniai cia, kurie sedi forume kasdien ir skundziasi kaip blogai egzus islaike ir kaip neistos ten ir ten. Suprantama, kad su kai kuriais balais neistosit i savo svajoniu specialybes, bet kai verkiama jau taip be pagrindo... Tiesiog nervina, nusibodo ta pati kasdien skaityti Jeigu tarp tų, kuriem skirtas šitas postas esu ir aš, tai galiu pasakyt, kad pagal anų metų formulę patenku tik į M, nors balai iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti ne tokie ir maži. Na, o visų antra, tai čia niekas neverkia, namatau tokių |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:45:05
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Žodžiu reikalas man čia kažkoks neaiškus: kas čia per - klausk.vu.lt/component/jooanswers/details/kada-reik--t---pristatyti-t--v---sutikimus-d--l-kambario-draug--_594 Kaip įdomiai ;D Kiek teko girdėt, sutikimo reikia tik tuo atveju, jei su vaikinu ketini apsigyvent |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:59:28
| Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Čia iš nuogirdų susidariau nuomonę aš, tiskliai nieko nežinau Supratau Jei apie VU, tai čia www.vu.lt/lt/studijos/studentams/stipendijos/ ir čia www.vusa.lt/index.php?s=stipendijos-pasalpos-paskolos , o teisėj tikrai neduoda stipendijų (anksčiau buvo kad neduodavo iki pirmo pusmečio pabaigos - pirmos rotacijos. Kadangi dabar rotacijos bus po 2 metų, tai gal net du metus neduos mum |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
16:14:21
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Nerašiau nei vieno mokamo. Vis dar tikiuos į nemokamą pakliūt. Pagal pernai metus man prirūko 20 konkursinio balo taškų, kad patekčiau į nemokamą. Šiemet keičias koeficientai, tikiuos, į mano naudą Man pritrūko 12 ;o Kaip čia tau tiek daug gavos? Paskutinio, priimto į VF buvo 1902, o mano KB pagal anų metų 1890 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
19:07:38
| Nuoroda
Ragutis rašė:
O tenais yra kokia džiovyklė, kur pakabint ar naudosit fena? ;D Čia tai mažiausia problema |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
19:10:49
| Nuoroda
Partizan rašė:
Paskola nera peilis po kaklu, aisku ismokesi jei noresi... O ir apie VF po 2 metu galima galvoti Taip ir maniau, kad parasysit apie ta MRU. Pirmiausia tas fakultetas yra Kaune, iskart pasakau, kad ten nenoriu gyvent, o tiem, kurie nores klaust ka turiu pries Kauna, iskarto pasakau-turiu ir nemazai, daugiau neatsakinesiu. Be to MRU buvo visokiu niuansu, kaip siuntimas is vietinio komisariato, kurio, del siokiu tokiu aplinkybiu geriau man neimt ir nevezt i univera. O galiausiai VU magistras po 5 metu, tai ir padare mano pasirinkimui didziausia itaka. Po 3 metu reiks rinktis siauresne sriti, tad nematau jokio reikalo stot i MRU, kai VU galesiu pasirinkt kriminologija (jei galutinai apsispresiu). Aha, po 2 ar 3 metų teks rinktis. Žinojai, kad sumažino katedrų skaičių? Vietoj 7 liko 3 ar 4. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
19:12:30
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Manasis gaunasi 1881. Tai tada trūksta 21 Oho, mažokas ;D Man šių metų formulė palanki tuo, kad sulygino LT ir EN koeficientus(anksčiau LT buvo didesnis), nes mano LT nežiba. O nepalanki tuo, kad labai daug matkės metinis reiškia.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
19:48:39
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:
Manasis gaunasi 1881. Tai tada trūksta 21 Oho, mažokas ;D Man šių metų formulė palanki tuo, kad sulygino LT ir EN koeficientus(anksčiau LT buvo didesnis), nes mano LT nežiba. O nepalanki tuo, kad labai daug matkės metinis reiškia.. Mažokas... Bet tau irgi trūksta ooo, kad šiemet sueitų mano tas balas, būtų perfect. Skaičiau VU klausk - atsakysiu, kad tipo niekas nepataria net lygint tu balų su pernai ir šiemet, nes sistema kardinaliai keičiasi. Tikiuos, kad GERAI keičiasi Trūksta, trūksta, bet maniau tavo bus didesnis nei mano |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
12:44:37
| Nuoroda
Turbūt galioja, jei naujos info nėra |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
12:51:45
| Nuoroda
penkas rašė:
Remdamasis kolkas nepatvirtintais šaltiniais, galiu pasakyti, kad minimalus KB yra mažesnis už 19.7, tikriausiai netgi mažesnis už 19.62 Man tas 19,62 jau labai daug |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
12:57:09
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Aš jau kelintą dieną meldžiuos mintyse, kad būčiau bent paskutinis įstojęs ir ta riba būtų 19, 42. Negaliu, kaip nervuoja Savanaudis. Bent pasimelstum, kad ta riba dar žemesnė būtų. Kodėl būtent 19,42, o ne 19,34, pvz? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
13:07:56
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:
Aš jau kelintą dieną meldžiuos mintyse, kad būčiau bent paskutinis įstojęs ir ta riba būtų 19, 42. Negaliu, kaip nervuoja Savanaudis. Bent pasimelstum, kad ta riba dar žemesnė būtų. Kodėl būtent 19,42, o ne 19,34, pvz? Tai kad aš čia su mažiausiu balu sėdžiu ir nervuoja visi, kai su didesniais dar labiau už mane nervinas Na, pasirodo, yra su dar žemesniu balu viena tokia.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
13:15:06
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Na, pasirodo, yra su dar žemesniu balu viena tokia..
![]() Koks tavo KB? Užmiršau (blush) Ooo, kad būtų minimalus 19,2 kokie, galėčiau pradėt kvėpuot, nes dabar diafragma virpa Nelemti 19,34 xD Iš viso nepatartina čia skaityti tą forumą, nes peršasi išvada, kad į vf pateks tik tie, kurių KB 19,5+, o tada pradedi stresuot |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
13:27:06
| Nuoroda
Man irgi kažko tai nesinori tikėt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
13:29:15
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
teta VU priėmimo koordinatore dirba. Gal VU dekane? Neturi tu pasitikėjimo mano akyse O gal ta teta yra Nekrošius?? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
13:35:45
| Nuoroda
O aš va kaip tik sapnavau, kad pereinamasis 19,80 buvo. Ne taip daug ir apsirikau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
13:40:34
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Nu negi aš toks nepatiklus atrodau. Būsim du durneliai VA 3 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
13:46:10
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
O aš va kaip tik sapnavau, kad pereinamasis 19,80 buvo. Ne taip daug ir apsirikau Betgi čia būtų kažkas iš mistikos klasės - nejaugi KB vėl šiemet taip šaus į viršų, kai ir stojančiųjų mažiau, ir vietų pakankamai daug. Kažkokia pieva. Einu parūkyt Į sveikatą |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:17:36
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
Symakatumi^^ rašė:
ramiai! rašė:
Kreivas rašė:
noriu pranešti jog patiriu jausmą kurio dar neteko pajusti. baimė gveši manyje visur. ausyse cypia, jaučiu jog vemsiu. itariu net jei dabar ateitu kokia Megan Fox ir išsirengus man savo papais per veidą daužytu aš ją apvemčiau. baisu baisu baisu. ačiū. ;DDDDDDDDDDDDDD xDDDDD Lyyyyydaus Bet ir fantazija žmogaus Kažkodėl Antaną Garšvą prisiminiau |