Vartotojo Partizan pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-18 23:33:02 | Nuoroda
Argentum rašė:

hmm teisė ir sviestas :D Labai susiję dalykai :DD

Hmmm... Net keista, kad teise tokia plati specialybe  Viskas issirutuliojo is teises 

Žinutė parašyta: 2009-07-18 23:35:09 | Nuoroda

Na reikia eit pailset, kad ir kaip tas sviestas butu gerai... O del kaimo turizma ar kazka panasaus, tai seniai pasvajoju, tik reikia pinigu ir orginalumo.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:09:11 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Taigi taigi... Jau grizau is atostogu ir noreciau pasisveikint su visais busimais teisininkais, su kuriais dar neesu pazistamas. Paskaiciau Jusu postus ir juokas paeme. Visi tokie sunerime, susigruzine, uzsiparine ir siaip kazkokie nervingi. Su tokiais balais, kokius turi dauguma, istosim ir busim apsipatenkine, o jei neistosim, tai vistiek surasim ka veikt, jau per egzus irodem, kad si ta sugebam. Zodziu geriau eikit prie upes, vaziuokit i sodus, kepkit saslykus, gerkit alu, susitikit su draugais, sportuokit ir dziaukites gyvenimu, nes viskas yra labai gerai, egzai jau praejo, pries akis nepazintas studentiskas gyvenimas. Bent jau mano nuotaika tai tikrai puiki, esu ramus kaip belgas, nors mano balai dar nieko negarantuoja.

Beje, gal yra nedristanciu cia parasyt? Jei taip, tai drasiau, susipazinsim, geriau susicementuosim :D Gal jau kas ieskote gyvenamos vietos Vilniuje?

Tai kur jau atostogavai?  O gyvenamoji vieta - baraks  Vėliau matysim

Ech, smagiai paatostogavau...  Po Lietuvele pakeliavau, pradedant Panevėžiu ir baigiant pajuriu... Bet svarbiausia buvo gera kompanija  

Ir as tikiuosi baraka gaut, bet jau su chebryte kalbejom apie buta, tik brangogas rupuze. Kazin ar noresiu 400 moket + patarnavimai  

Beje, Kaffeeklatch, kaip cia i tokia gera mergaite pavirtai? 

O laikas tai tikrai greitai bega, kaip kazkas jau sake... Sunku patiket, kad jau puse vasaros istaskiau 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:17:24 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
historia rašė:
Kaffeeklatch rašė:

A tai kamčiatkoj yra skalbykla?  Wohoo, teisininkams skalbyklą įtaisė

turbūt labiau fizikam :D

Damn  Belsimės pas fizikus :D

Na, kiek girdejau, tai fizikai belsis pas mus  Jie, berods, aktyvesni kamciatkoj... (drunk) Ir be to, kam tos skalbyklos, ka, mieste fontanu truksta? 

Nei fontanų, nei pelkių netrūksta   Juk logiška, kad fizikams skalbyklos reikia labiau - kai daro visokius bandymus, apsipila visokiais puslaidininkiais   

Jo jo... Puslaidininkiu alum, puslaidininkiu sidru ir dar puslaidininkiu koncentruotu langu plovikliu  

Jei rimtai, kurie VU benrikai pasizymi dideliu linksmybiu kiekiu, o kurie laikomi ramesniais?

Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:02:44 | Nuoroda
edita.va rašė:

bet tai juk praėjo tik pusė vasaros. liko dar tiek pat, o man pavyzdžiui pirma pusė buvo baisiai ilga.: ) tikiuosi kad antra pusė bus tiek pat ilga tik kad žymiai įdomesnė ir linksmesnė, o baigsis ji naujoju vietoj, naujom nuotaikom ir su naujais žmonėm.: ))

Na taip, yra ir sviesioji sio reikalo puse. Daug dar liko atostogu.  As tikiuosi to paties kaip ir tu, tik bijau, kad studijose sutiksiu daug karjeristu siekianciu tik savo naudos, nematanciu nieko daugiau, tik save. Tikiuosi Vilniuje bus su kuo kartu ir per nakti pasimokyt, ir per nakti pasokt 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:11:58 | Nuoroda
edita.va rašė:
Partizan rašė:
edita.va rašė:

bet tai juk praėjo tik pusė vasaros. liko dar tiek pat, o man pavyzdžiui pirma pusė buvo baisiai ilga.: ) tikiuosi kad antra pusė bus tiek pat ilga tik kad žymiai įdomesnė ir linksmesnė, o baigsis ji naujoju vietoj, naujom nuotaikom ir su naujais žmonėm.: ))

Na taip, yra ir sviesioji sio reikalo puse. Daug dar liko atostogu.  As tikiuosi to paties kaip ir tu, tik bijau, kad studijose sutiksiu daug karjeristu siekianciu tik savo naudos, nematanciu nieko daugiau, tik save. Tikiuosi Vilniuje bus su kuo kartu ir per nakti pasimokyt, ir per nakti pasokt 

džiaugiuosi, kad va vilniuj mano ir pusbrolis su pussesere gyvena, ir kita pusseserė ir dar vienas pusbrolis šiemet galvoja stot į vilnių ir dar brolis va jau antri metai vilniuj studijuoja, tai kažkaip vistiek drąsiau dėl to kad ne viena naujam mieste.: ) bet va dėl kursiokų tai man irgi baisoka. nenorėčiau kad būtų slogi atmosfera ir būtų tokių kurie liptų kitiems per galvas į nieką neatsižvelgdami. nu bet visokių būna, visokių gal ir reikia.: ) tereikia tikėtis kad atsiras ir normalių, sukalbamų ir gal netgi draugiškų.:D

Na mano giminiu irgi Vilniuje nemazai, tik nemanau, kad man nuo to kas nors keiciasi  O kad sesuo gyventu Vilniuje...  Butu rojus. Dabar belieka tiketis, kad atsiras zmoniu, kuriuos bus galima vadint tikrais draugais. Edita, galvoji gyvent barake ar pas gimines?

Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:17:43 | Nuoroda
edita.va rašė:

aišku kad barake.: )

Vadinasi musu abieju salygos bus panasios :D Nieko, priprasim  Tiesiog turint pazistamu ar giminiu turetu but lengviau gyvent. Na bet pirma istot reikia 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 19:40:23 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Ech, smagiai paatostogavau...  Po Lietuvele pakeliavau, pradedant Panevėžiu ir baigiant pajuriu... Bet svarbiausia buvo gera kompanija  

Ir as tikiuosi baraka gaut, bet jau su chebryte kalbejom apie buta, tik brangogas rupuze. Kazin ar noresiu 400 moket + patarnavimai  

Beje, Kaffeeklatch, kaip cia i tokia gera mergaite pavirtai? 

O laikas tai tikrai greitai bega, kaip kazkas jau sake... Sunku patiket, kad jau puse vasaros istaskiau 

O kada aš bloga buvau?

o 400+ ir aš nenoriu mokėt, man vien kelionė į Vilnių virš 100, 150 užstatas už bendiką ir + apie 200 už gyvenimą jame, taip kad..

Su kelionem, tai tau nesaldu  O uzstatas tai 200 kiek zinau, paskui, kaip jau sakei gyvenimas barake 200, o jei dar ir valgyt ruosiesi, tai dar + kokie 300  Va ir visas smagesys praeina...

Žinutė parašyta: 2009-07-19 19:43:18 | Nuoroda
madambaterflai rašė:

sveikuoliai paskaitinėjau ką čia prikeverzojot, tai taip mielai atrodo, nes visi jau pradeda galvot apie tai, kaip įsikurs, ką veiks.. tada pajuntu, kad jau išties greit viskas. bet aišku, turim pasidžiaugt vasara, nes ji nepastebimai prabėgs man tai, ačiū dievui, nereik sukt galvos dėl gyvenamosios vietos, bet irgi taip lievoka, nes nepajusiu tikro studentiško gyvenimo barake o ir saulėtekis, jei tektų vu mokytis, toli nuo mano rajono, tai ūūū reiks trenktis rytais per visą miestą... jum net geriau, anksti keltis nereiks bet jei į mru įstočiau, tada ranka pasiekiamas jis man, o jum tolokai.. nes berods gi valakampiuose mru barakai, ar ne bet bet kokiu atveju, manau, bus smagu

Aisku studentiskas gyvenimas barake ir namuose skiriasi, bet tau praktiskai niekas nekainuos.  Pinigai irgi gana reiksmingas faktorius. Siaip turiu ideja.... As galiu apsimest tavim ir gyvent pas tave namuose, o tau baraka atiduociau, tik aisku reiketu uz ji ir susimoket 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 19:53:48 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:
madambaterflai rašė:

sveikuoliai paskaitinėjau ką čia prikeverzojot, tai taip mielai atrodo, nes visi jau pradeda galvot apie tai, kaip įsikurs, ką veiks.. tada pajuntu, kad jau išties greit viskas. bet aišku, turim pasidžiaugt vasara, nes ji nepastebimai prabėgs man tai, ačiū dievui, nereik sukt galvos dėl gyvenamosios vietos, bet irgi taip lievoka, nes nepajusiu tikro studentiško gyvenimo barake o ir saulėtekis, jei tektų vu mokytis, toli nuo mano rajono, tai ūūū reiks trenktis rytais per visą miestą... jum net geriau, anksti keltis nereiks bet jei į mru įstočiau, tada ranka pasiekiamas jis man, o jum tolokai.. nes berods gi valakampiuose mru barakai, ar ne bet bet kokiu atveju, manau, bus smagu

Aisku studentiskas gyvenimas barake ir namuose skiriasi, bet tau praktiskai niekas nekainuos.  Pinigai irgi gana reiksmingas faktorius. Siaip turiu ideja.... As galiu apsimest tavim ir gyvent pas tave namuose, o tau baraka atiduociau, tik aisku reiketu uz ji ir susimoket 

deal

Nu va, matai, kaip tau dabar gerai bus  Tai galesi pagyvent, tevai net neitars, kad namuose ne tu.  Ypac, jei tavo ugis apie 190 cm 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 19:55:44 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Gudrūs žmonės :D

Man kelionė taip pat apie 100 Lt, užstatas ir mokestis už bendriką - tas pats, maistą gamint kažkiek moku, bet man sunku prisiverst, vadinas negaminsiu - vargšai mano tėvai, iškart pasakau :D O ir giminių VIlniuj būtų, bet tokių tolimų, kad aš gyvenime jas tik kartą matęs esu, dabar neprisistatysi prie durų ir nepasakysi: Labas, teta, aš čia gyvensiu :D

Tai musu situacija totaliai vienoda.  Del maisto tai yra vienas senas geras zmonijos isradimas-bulves. Ir pigu, ir sotu 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 19:58:02 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:

Nu va, matai, kaip tau dabar gerai bus  Tai galesi pagyvent, tevai net neitars, kad namuose ne tu.  Ypac, jei tavo ugis apie 190 cm 

panašiai no problem, 182

Aiiiiiiiiiii... Tai laisvai viskas, as nesiekiu 190, tai dar susigusiu, balseli pakeisiu ir net suo nesulos 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 19:59:48 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:

Man kelionė taip pat apie 100 Lt, užstatas ir mokestis už bendriką - tas pats, maistą gamint kažkiek moku, bet man sunku prisiverst, vadinas negaminsiu - vargšai mano tėvai, iškart pasakau :D O ir giminių VIlniuj būtų, bet tokių tolimų, kad aš gyvenime jas tik kartą matęs esu, dabar neprisistatysi prie durų ir nepasakysi: Labas, teta, aš čia gyvensiu :D

studento pažymėjimas bus, tai gal pigiau

Manai, numes iki kokių... dešimt litų? :D

50 proc;]

Cia rimtai taip, ar pati sugalvojai?  Aina sau, galesiu vazinet namo dazniau nei karta per pusmeti 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 20:04:58 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:

50 proc;]

Cia rimtai taip, ar pati sugalvojai?  Aina sau, galesiu vazinet namo dazniau nei karta per pusmeti 

tai jo;] didžiausias privalumas studentavimo

Geras, per puse pigiau. Tik idomu kiek tas puse yra is Panevezio i Vilniu 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 20:09:21 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:
madambaterflai rašė:
EzoTao rašė:

50 proc;]

tai jo;] didžiausias privalumas studentavimo

Geras, per puse pigiau. Tik idomu kiek tas puse yra is Panevezio i Vilniu 

manau, viso kelionė dvim litų gal, tai apie dešimt... pažėk www.toks.lt;] arba vln autobusų stoties tinklapy;]

Kazin... I Siaulius 18 sumokejau, vos neapsiverkiau... Uz 18 buciau peskom nuejes  Su traukiniu tik 8.80, tik traukiniai i Vilniu is Pnv nevaziuoja.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 20:12:44 | Nuoroda

Dekui, Madam, radau kainas. 25-32lt 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 20:15:31 | Nuoroda

16 yra geriau, nei 32  Nieko, dar sugebesiu tiek moket  Gerai tau, vilnietei... 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 20:27:09 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:

man 22lt/ mėn. užtat

Galvoji as tokio neisigysiu?  Aina sau kiek susidarys... Dar interneto reikes, eisiu i stangine, bilietai visi menesiniai, keliones, o dar ir pasikulturint noresis. Reikia visa nekilnojama turta parduot, kad pragyvenciua 4-5 metus Vln.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 21:45:28 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:

man 22lt/ mėn. užtat

Galvoji as tokio neisigysiu?  Aina sau kiek susidarys... Dar interneto reikes, eisiu i stangine, bilietai visi menesiniai, keliones, o dar ir pasikulturint noresis. Reikia visa nekilnojama turta parduot, kad pragyvenciua 4-5 metus Vln.

ojoj, na ir įgeidžiai tik mokytis važiuoji

Igeidziai?  Menesinis bilietas Vilniuje, manau, butinas, namo irgi teks grizti. Internetas... Galima ji vadinti nebutinu, bet studijose jo tikrai reikes. Stangines nei uz jokius pinigus neissizadesiu, nors ji ir nebutina, o valgyt, manau, vistiek teks... Galbut tau taip atrodo, kad nieko nereikes papildomai pirkt. Ir maistas, ir namai, ir internetas- viskas tau nekainuos, o i namus nereikes grizt su tarpmiestiniu. As pats savo norus laikau gana kukliais. 

Žinutė parašyta: 2009-07-20 12:25:16 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:

Be to, su LSP ir mėnesiniu bilietu yra 80% nuolaida. Tai bent po vln pasitrankysiu

Aha, 50% tarpmiestiniai, o menesinis 80%  Galesim pramoga darytis: issirinksim ilgiausia marsruta ir varinesim pirmyn, atgal...  Bet vistiek vargsams studentams viskas kainuos gana nemazai. Todel ir juokiasi is ju, kad viena sasyska dalina 8 kursiokam  O dar pensininkai pyksta, kad jiems pensijos 500 neuztenka. Ka daryt tiems, kurie ne tik, kad nieko negauna, bet dar ir susimoket turi?

Su tuo LSP bus vargo kol gausim, o juk pacios intensyviausios keliones bus, kol dar jo neturesim