Vartotojo Partizan pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:49:12 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Tokios sventes nesugadins net ir blogiausias oras  Aisku ir dziaugsmo lietus su perkunija neprides   Ech kaip gera savo atestata rankose laikyt... Jums dar truputi teks pakentet  Lauksim foto is isleistuviu, knieti pasiziuret kokia suknele pasipuosi 

Turbūt garbingiausioj vietoj pasidėsi

Atestata tai i stalciu, o tavo foto is isleistuviu... Ziuresim 

Atestatą į stalčių, o foto į atestatą   Maniau, atestatą ant sienos pasikabinsi ar įsirėminsi/įsilaminuosi

Nu i ji galima labai maloniai koki pusvalandi ziuret, pasidziaugt, o veliau nusibosta. As visokius diplomus laikau stalciui, gi niekam jie neidomus. Geriau ant sienos koki paveiksla pasikabinsiu :D Gal tu zadi kazka padaryt su atestatu, isiremint pvz.?

Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:49:49 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:
tomeo rašė:

Mėginsiu ir aš čia stot, rašiau pirmu numeriu vf, bet laaabai jau mažai šansų, kad patekčiau

O koks tavo balas susidaro? Meldžiu Dievo, kad mažesnis už mano - 19, 42 :D

Ale koks piktybinis  

Aga, kai perskaiciau ta pati pagalvojau :D

Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:57:18 | Nuoroda
justel rašė:

si reforma suzlugde geografus gal reiktu rasyti peticija ar kazka panasaus? kaip manote?

Siaip rimtai masciusiems stoti i Geo reforma pakiso koja ir viska susiko. Gerai, kad as visada norejau stot i teise ir pasiseke su egzais, bet jeigu butu pasiseke prasciau, tai geo butu buvusi mano pagrindine specialybe, i kuria, del reformos negaliu pretenduoti.... Jeigu tikrai reforma sugriove planus, tai kreipkites i institucijas, tik kazin ar kas is to bus...

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:01:42 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė

O ne ne, tikrai nesirėminsiu, nei dar ką :D Aš irgi popierius stalčiuj laikau, segtuve. Beje, tavo raudonas? :)

Ne, lietuviu ir fizika po 8 buvo. O kaip pas tave? Speju raudonas :)

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:07:01 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
EzoTao rašė:
tenisasmums rašė:
EzoTao rašė:
tomeo rašė:

Mėginsiu ir aš čia stot, rašiau pirmu numeriu vf, bet laaabai jau mažai šansų, kad patekčiau

būsimo teisininko mąstymas, kad 'man geriau, o kitam blogiau' ir sarkastiškas muhuhuhahaha

Nieko asmeniško, tik tai, kad žinau, jog daugumos, planuojančių į VU teisę vf, balai geresni :D Čia mano zodiako ženklas kaltas - skorpionas aš

nereikia čia lialia, pričiuptas jau, ir įsidėmėtas visų nieks su tavim nedraugaus

Kas cia per visiskai neteisiskas veiksmas..??? Santazas?  

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:14:16 | Nuoroda

Kafeeklatch, didziausi sveikinimai!!! 

PKfyz, siu metu mados klyksmas juodos kojines, busi tikras sexo simbolis 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:17:06 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
EzoTao rašė:
tenisasmums rašė:
EzoTao rašė:
tomeo rašė:

būsimo teisininko mąstymas, kad 'man geriau, o kitam blogiau' ir sarkastiškas muhuhuhahaha

Nieko asmeniško, tik tai, kad žinau, jog daugumos, planuojančių į VU teisę vf, balai geresni :D Čia mano zodiako ženklas kaltas - skorpionas aš

nereikia čia lialia, pričiuptas jau, ir įsidėmėtas visų nieks su tavim nedraugaus

nee, tai daaaaaug blogiau

O tu tikrai nedora, reta tokiu blogu zmoniu :D

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:18:37 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

...Pasakė tas, kuris nuo teisėsaugos Kupiškyje slapstos

Gal ir juokinga butu, bet... Snd. po keturiu turejom reikalu su policija :D Sunku besislapstant gyvent...

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:24:51 | Nuoroda

As viska zinau.  

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:25:31 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Kafeeklatch, didziausi sveikinimai!!! 

PKfyz, siu metu mados klyksmas juodos kojines, busi tikras sexo simbolis 

Dėkui dėkui, ovacijų nereikia. Ir kitą kart geriau nukopink mano nick'ą, nei pats rašyk

Gal kita karta taip ir padarysiu 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:28:07 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
PKfyz rašė:

O kaip skaitai kokia cepa labiau tiks prie tu koiniu .. ? Vario spalvos ar auksinines sidabro spalvos ?

Paprotink mane, kas ta cepa?

Paspausk ant nuotraukos kaireje ir atkreipk demesi i kakla :D

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:37:39 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

...Pasakė tas, kuris nuo teisėsaugos Kupiškyje slapstos

Gal ir juokinga butu, bet... Snd. po keturiu turejom reikalu su policija :D Sunku besislapstant gyvent...

Kažkodėl nenustembu  Ai kai pats tapsi vienu tų teisėsaugos narių, bus lengviau šioj žemelėj tau gyvent :D

Cia kodel visi taip sako? Del foto? Sirdyje as geras :D Be to ir snd susitarem.. :D

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:47:41 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Kažkodėl nenustembu  Ai kai pats tapsi vienu tų teisėsaugos narių, bus lengviau šioj žemelėj tau gyvent :D

Cia kodel visi taip sako? Del foto? Sirdyje as geras :D Be to ir snd susitarem.. :D

Ai apskritai atrodai velnių priėdęs. Net neabejoju, kad susitarėt xD

Dar nespejom susipazint, cementofkes nepadarem, o jau tokia reputacija turiu  Bet jei istosim i teise abu, tai nepasakok kursiokam, kad su ta policija as prisidirbes 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:50:36 | Nuoroda
tenisasmums rašė:

jei jūs tokie protingi, paaiškinkit man, blondinei, kaip naudotis savo profiliu šitam saite, man neišeina ft pakeisti

As jau tavo foto maciau :) Bet vel dingo :) Tai paspaudi choose ir pasirenki foto, tiesiog ziurek, kad formatas butu reikialaujamas...

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:53:43 | Nuoroda
tenisasmums rašė:

pusė tavo būsimų kursiokų čia, forume, seka kiekvieną tavo raidę, kiekvieną kablelį...

Et, ir vel reputacija susigadinau  Nu ka, reiks pradet grasint, jau vistiek sakes...Tai va, isduodat mane, tai su jumis visais niekas nedraugaus  

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:56:48 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

jei jūs tokie protingi, paaiškinkit man, blondinei, kaip naudotis savo profiliu šitam saite, man neišeina ft pakeisti

As jau tavo foto maciau :) Bet vel dingo :) Tai paspaudi choose ir pasirenki foto, tiesiog ziurek, kad formatas butu reikialaujamas...

jetau, neišeina, kažkoks š čia. ir visai ne savo ft kelt norėjau, o vaizdą pro balkoną

Speju, kad tu naturali blondine...  Nu sunku net paaiskint, nes tikrai labai lengva ikelt. Tj formatas gal netinka?

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:00:18 | Nuoroda
Ieva1 rašė:

ka zinote apie sias studijas?

Darbas su kalejimu departamentu, praktika kalejimuose, gausi teises bakalaura, tad nebutinai kalejimuose reikes dirbt.

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:02:41 | Nuoroda
tenisasmums rašė:

jo, Labai natūrali, gi matosi, kad nesugebu net to padaryt bet jau pripratus...

Na zinai, kaip blondinei, tai egzai neprastai islaikyti  Reikes keist poziuri i baltagalves mergeles 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:05:42 | Nuoroda

Bauda dar galima gaut... Klasiokelis gavo, nes 16 metu neatejo, o dabar jam jau 19. Jei butu spejes iki 19 butu negaves baudos. Zodziu vistiek geriau susitvarkyt laiku.

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:11:47 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

jo, Labai natūrali, gi matosi, kad nesugebu net to padaryt bet jau pripratus...

Na zinai, kaip blondinei, tai egzai neprastai islaikyti  Reikes keist poziuri i baltagalves mergeles 

va, ežiukas vėl. sueis, kitos nemoku. jo, keisk, jei nenori užsiraut

Nu ka cia keisi ta poziuri... Kolkas dangus nufotkintas, o tu apie eziuka sneki...   Ziuriu jau bus su kuo "pasikalt" studijose