Vartotojo Partizan pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:20:11 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

jo, Labai natūrali, gi matosi, kad nesugebu net to padaryt bet jau pripratus...

Na zinai, kaip blondinei, tai egzai neprastai islaikyti  Reikes keist poziuri i baltagalves mergeles 

va, ežiukas vėl. sueis, kitos nemoku. jo, keisk, jei nenori užsiraut

Nu ka cia keisi ta poziuri... Kolkas dangus nufotkintas, o tu apie eziuka sneki...   Ziuriu jau bus su kuo "pasikalt" studijose 

žegnokis, jei dangų matai

Ei, as tai juokavau...   Rimtai... Juokavau tik... Jei as atnesiu 200 gramu bambonkiu per cementofke, tai nebepyksi?

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:23:28 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

Na zinai, kaip blondinei, tai egzai neprastai islaikyti  Reikes keist poziuri i baltagalves mergeles 

Nu ka cia keisi ta poziuri... Kolkas dangus nufotkintas, o tu apie eziuka sneki...   Ziuriu jau bus su kuo "pasikalt" studijose 

Ei, as tai juokavau...   Rimtai... Juokavau tik... Jei as atnesiu 200 gramu bambonkiu per cementofke, tai nebepyksi?

keep dreaming

Ei, supranti, kad pries miega mane isgasdinai, kaip as dbr uzmigsiu? 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:24:27 | Nuoroda
Ieva1 rašė:

idomu sias studijas riomeri priskiria prie teises,teises ir valdymo,ar prie teises ir policijos veiklos,teises ir valstybes sienos apsaugos.merandu studiju kainos

Prie teises, kaina apie 4000.

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:32:34 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

keep dreaming

Ei, supranti, kad pries miega mane isgasdinai, kaip as dbr uzmigsiu? 

taip anksti miegot eini labanakt, vaikučiai nepamiršk įsijungt

Isleistuves buvo  Reikia atgaut jegas, nes pavarges taves neiveiksiu... Ois kur tu tokias laidas trauki? Ten kur as gyvenu, jau gerus 10 metu tokiu laidu neberodo 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:39:23 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

Isleistuves buvo  Reikia atgaut jegas, nes pavarges taves neiveiksiu... Ois kur tu tokias laidas trauki? Ten kur as gyvenu, jau gerus 10 metu tokiu laidu neberodo 

yra kabelinė televizija ir kanalas tv polonia

O tu tokiem dalykam ne per didele? 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:46:18 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

tai kad aš pati nežiūriu, kartais praverčiant tv anteną, LR priedą, pastebiu

Prasideda atmazai  Nu gerai, treniruokis, ruoskis, nes rugpjucio pabaigoj gali tekt truputi pakovot del vietos po saule 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:51:47 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

Prasideda atmazai  Nu gerai, treniruokis, ruoskis, nes rugpjucio pabaigoj gali tekt truputi pakovot del vietos po saule 

net neįsivaizduoju, ką turi omeny jei reiks, taip ir bus

As tik juokauju  Nepagalvok, kad tikrai toks prietranka esu 

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:56:13 | Nuoroda
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:
Partizan rašė:
tenisasmums rašė:

net neįsivaizduoju, ką turi omeny jei reiks, taip ir bus

As tik juokauju  Nepagalvok, kad tikrai toks prietranka esu 

o gaila

Tai nieko tokio, viskas pataisoma 

Žinutė parašyta: 2009-07-09 10:44:38 | Nuoroda
saras* rašė:

Partizan, žinok teistiem teisės studijuot negalima:D eik atkalk kokį mentą, viena vieta atsilaisvins 

Kas sake, kad as teistas? As tik paieskomas, todel ir slapstaus  Kai baigsiu univera, galesiu issisukt, visus straipsnius zinosiu, o dbr tik slapstytis belieka  

Žinutė parašyta: 2009-07-09 11:43:14 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Partizan rašė:
saras* rašė:

Partizan, žinok teistiem teisės studijuot negalima:D eik atkalk kokį mentą, viena vieta atsilaisvins 

Kas sake, kad as teistas? As tik paieskomas, todel ir slapstaus  Kai baigsiu univera, galesiu issisukt, visus straipsnius zinosiu, o dbr tik slapstytis belieka  

O tu nemanai, kad kai studijuosi, negalėsi slapstytis ir per paskaitas sėdėsi auditorijose - vadinasi, būsi nebe ieškomas, o randamas :D

Pasirupinta ir tuo  Fake ID jau eina i trasa  Nu nebent is matymo kas pazins...  

Kol dar nepamirsau... Kai sumokejot uz prasyma pinigus, gavot kvituka. Ta kvita pailiko tie, kurie registravo dokumentus ar jums atidave?

Žinutė parašyta: 2009-07-09 11:52:33 | Nuoroda

Antru nr. VU vf. KB 19,74

Žinutė parašyta: 2009-07-09 11:56:21 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Kol kas nieko nemokėjau,nes neregistravau, tik atsispausdinau iš el. bankininkystės pervedimo kvitą :)

Hmmm... Snd einu registruot su atestatu ir berods reikia to kvituko, bet ji palikau ana syki... Tikiuosi viskas bus gerai, nes jei ne, tj gales manes nekaltint, kai paselsiu  Pfff, tikrai susinervinau....

Žinutė parašyta: 2009-07-09 15:54:49 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Pasirupinta ir tuo  Fake ID jau eina i trasa  Nu nebent is matymo kas pazins...  

Kol dar nepamirsau... Kai sumokejot uz prasyma pinigus, gavot kvituka. Ta kvita pailiko tie, kurie registravo dokumentus ar jums atidave?

Gavau kvituką ir atidavė jį man kai registravau  Drebėk dabar muhaha

Viskas, prireginau jau dokumentus. Prigrasinau, tai ir to kvituko nereikejo  Rimtai snekant, net neprase... Suvede duomenis ir palinkejo sekmes. Tiesa, dar sake, kad pirmas su tokiais balais 

Žinutė parašyta: 2009-07-09 15:58:22 | Nuoroda
master of disaster rašė:

na mano balas i vf neisnesa todel db turiu problema ka rasyti pirmu nr....ar vu ar mru teise m? bet gal nei ten nei ten nepakliunu? paskaiciau P.Ziliuko atsakymus ir pasidare baugu kad manes nepralenktu kiti...tad noreciau gauti is jusu patarima kaip elgtis (ta prasme ka rasyti pirmiau) kad neprasauciau...p.s mano balas 18

Gali bandyt rasyt VU pirma, juk 16 bandymu turi  Jei rasysi pirma MRU, tai jokiu sansu bepakliut i VU, nes neistojes i MRU tikrai VU neuzkariausi. VU reikes 5 metus po 4500 moket, tapsi magistru, o MRU 4 metus po 4000 ir tapsi bakalauru...

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:02:05 | Nuoroda
_saulluze_ rašė:

buvau isvykus atostogaut ir internetu nespejua uzpildyt.. bet as dar galiu nesti dokumentus iki liepos 18 dienos?ta prasme kuria diena nunesi kartu atestata ir stojimo sarasa su reikalingais dokumentais kvitu dar galima??ar tik jau priima atestatus o nrpriiima stojimo sarasu ??

Priima viska. Nunesi viska vienu kartu, maziau problemus bus, tik dokumentus visus susirink, atsisviesk namie pasa, atestata jei turi kaip, tai maziau problemu bus.

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:22:38 | Nuoroda
smilere rašė:

EzoTao, pagal cia iseina 19.4... :)

Daug konkurentu turesi  Rasyk ir i nemokama, turi nemazai sansu.

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:25:09 | Nuoroda
smilere rašė:

tai vat tie konkurentai su tokiais balais gerais ir gadina gyvenima

Patikek, kazkam ir tu gyvenima gadini, nes pas tave balai irgi ne is mazuju 

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:32:38 | Nuoroda

Master, tai rasyk ta univera, kuris arciau sirdies... Ar VU, ar MRU, tai cia niekas vienodai neatsakys, nes kiek zmoniu, tiek nuomoniu. As MRU teise ir valdyma 3 nr irasiau, nes labiau VU traukia, o tu jau pats ziurek...

Žinutė parašyta: 2009-07-11 17:00:09 | Nuoroda
karusele rašė:

Be to, jau antrus metus žada kiekvienam aukšte Niujorke po skalbimo mašiną pastatyt, tai va gal ir pastatys kada

XD As kai mokykloj mokiausi, tj zadejo stangines inventoriu atnaujinti.... Laukiau nuo kokios 8 klases. Tai va, siemet baigiau mokykla ir naujas inventorius net nesisviecia... Kad tik nebutu taip ir su skalbenkem :D

Be to NY bendrikai man kaip ir nenusimato :(  Idomu, kokios salygos Kamciatkoj..? Speju jokiu patogumu nera? Kokie dusai, tarakaskes ten nesiveisia?

Žinutė parašyta: 2009-07-11 17:07:16 | Nuoroda
tomeo rašė:
EzoTao rašė:
tomeo rašė:

Mėginsiu ir aš čia stot, rašiau pirmu numeriu vf, bet laaabai jau mažai šansų, kad patekčiau

O koks tavo balas susidaro? Meldžiu Dievo, kad mažesnis už mano - 19, 42 :D

Mano 19,68

Panasu, kad susitiksim VU