Vartotojo Partizan pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-11 17:10:10 | Nuoroda
madambaterflai rašė:

labas, cia tenisasmums buvusi, kazkas mano anketai pasidare, tai teko nauja sukurt, kaip gyvenat?

Nu va, o as jau pamaniau, kad plauku spalva nieko nereiskia... Emei ir praganei savo anketa  Tai kaip dabar i tave kreiptis reiks, tenisiuke ar madam?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:48:57 | Nuoroda

Taigi taigi... Matau, kad visi labai susirupine savo balais ir stojimais, tad nusprendziau truputi susistemint, ka issiaiskinau. Nera tikslu! Galit sita info taisyt ir papildyt, manau bus idomu palyginti...

fante KB=ziauriai aukstas 1 nr. vf
Otilija. KB=ziauriai aukstas 2nr. vf
EzoTao KB=19, 42 1 nr. vf
Partizan KB=19,74 1nr.vf
Tadas12 KB=19,66 2 nr.vf
nuisance KB=19,62 2 nr. vf
Kaffeeklatch KB= 19,34 1 nr. vf
kupas KB=19,44
tenisasmums KB=19,58
zizzy KB=19,52
saras* KB=19,22

Pirmos dvi paneles turi ziauriai aukstus egzu rezultatus, KB nesiryzau pats skaiciuot, bet panasu, kad ju rezultatai geriausi.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:57:05 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Partizan rašė:

Taigi taigi... Matau, kad visi labai susirupine savo balais ir stojimais, tad nusprendziau truputi susistemint, ka issiaiskinau. Nera tikslu! Galit sita info taisyt ir papildyt, manau bus idomu palyginti...

fante KB=ziauriai aukstas 1 nr. vf
Otilija. KB=ziauriai aukstas 2nr. vf
EzoTao KB=19, 42 1 nr. vf
Partizan KB=19,74 1nr.vf
Tadas12 KB=19,66 2 nr.vf
nuisance KB=19,62 2 nr. vf
Kaffeeklatch KB= 19,34 1 nr. vf
kupas KB=19,44
tenisasmums KB=19,58
zizzy KB=19,52
saras* KB=19,22

Pirmos dvi paneles turi ziauriai aukstus egzu rezultatus, KB nesiryzau pats skaiciuot, bet panasu, kad ju rezultatai geriausi.

Tu čia net surašei, kas kelintu nr sustos? :D

Apytiksliai....

Žinutė parašyta: 2009-07-12 16:05:59 | Nuoroda

Zinai, greiciausiai atkris tie, kurie su turbo balais i politikos mokslus taiko, o teise raso 2 nr. Kolkas ne itin gausiai musu susirinko,tad tikekimes, kad su auksciausiais balais. Ai, galu gale durniai tokiais balais nebaigia, tad ir neistoje i VU teise turetume kazkur prasisukt...

Žinutė parašyta: 2009-07-12 16:11:40 | Nuoroda

Nereikes to kvito, as kai pirma karta nuejau, ji is manes paeme, o antra karta jau nebeprase.... 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 16:24:51 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Politologai turėtų sulįst, kurie rašo pirmu numeriu, nes balai geri. O mes gal ir liksim VU teisėj. Rytoj vežu popierius ir jau įsiforminsiu laukimo eilėj. Turiu vilties dėl VU, visi turbūt turim :)

As jau 9 diena nunesiau :D 

Istosim i ta VU, o jei ne, tai vistiek sugalvosim, kaip uzkariaut pasauli :D

Žinutė parašyta: 2009-07-12 17:23:03 | Nuoroda
saras* rašė:

Smagu būt gale žmonės, būkit geri nerašykit MRU, tilpsit jūs visi tame VU

Kad jau po viskam... MRU teise parasiau tik 4 vietoj, tad, turbut tavo vietos neuzimsiu :) O gal abu VU studijuosim... Pamatysim....

Žinutė parašyta: 2009-07-12 17:24:14 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

The Pinky, The Pinky and The Brain, Brain, Brain, Brain.. Narf!

Jo, as irgi apie tai pagalvojau  Gal nori but Pinkis? Galesim kartu uzkariaut pasauli 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 17:42:44 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

The Pinky, The Pinky and The Brain, Brain, Brain, Brain.. Narf!

Jo, as irgi apie tai pagalvojau  Gal nori but Pinkis? Galesim kartu uzkariaut pasauli 

Eei, kodėl Pinkis? Dėl to, kad tavo aukštesnis KB?  Aš makaulė noriu būt

Taip, butent del to :D Siaip Pinkis mielesnis, o Makaule turi but velniu priedes, tai tu man nepanasi i Makaule :D Nors avataras tavo nieko gero nezada, panasi i blogio geniju :D Tai matysim kaip ten bus... Bet gal mes istosim ir nereiks naktim kurt planu kaip uzvaldyt pasauli. Naktimis reiks mokytis 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 17:56:21 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Eei, kodėl Pinkis? Dėl to, kad tavo aukštesnis KB?  Aš makaulė noriu būt

Taip, butent del to :D Siaip Pinkis mielesnis, o Makaule turi but velniu priedes, tai tu man nepanasi i Makaule :D Nors avataras tavo nieko gero nezada, panasi i blogio geniju :D Tai matysim kaip ten bus... Bet gal mes istosim ir nereiks naktim kurt planu kaip uzvaldyt pasauli. Naktimis reiks mokytis 

Čia mano kita pusė, ot   Tu galėsi naktim mokytis, o aš miegosiu. :D

Ana tavo puse atrode mielesne, nors ir sita tokia visai nieko  Dienom reikes kita veikla uzsiiminet, todel ir teks naktim mokytis  O tu galesi miegot, as sau konspektuosiuos ir per kalke darysiu antra egzemplioriu tau, nes jau matau, kad diena kazin ar tokia velniukste mokysis 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 17:57:46 | Nuoroda

Beje, Kaffeeklatch, kiek tau matiekos isejo ir kokiu lygiu mokeis? 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:52:30 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Ana tavo puse atrode mielesne, nors ir sita tokia visai nieko  Dienom reikes kita veikla uzsiiminet, todel ir teks naktim mokytis  O tu galesi miegot, as sau konspektuosiuos ir per kalke darysiu antra egzemplioriu tau, nes jau matau, kad diena kazin ar tokia velniukste mokysis 

Darsyk įsitikinau, kad galvotas esi: aš tau nupirksiu visą pakį kalkių, tu tik darbuokis   Kadangi jau toks padedantis esi, tai leidžiu rašyt nelabai įskaitomu raštu - susidorosiu

O matkė B 9. Nelabai kas, bet geriau, nei A lygiu 4

As kitaip rasyt ir nemoku  Tiesa jis toks kaip ir visai neiskaitomas, bet nieko, jei noresi, tai sugebesi pasinaudot... 
Del matkes klausiu, nes man idomu, kaip su tuo balu... Max balas yra 20,4... Bet skaiciuokle tiek a, tiek b lygiu besimokiusiems raso max. bala vienoda-20,4... Tai as taip suprantu, kad besimoke B lygiu turetu atimt 0,2 balo, o tie kurie mokes A nieko nedaryt. Tikiuosi supratai ka pasakiau 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 19:02:16 | Nuoroda
saras* rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Darsyk įsitikinau, kad galvotas esi: aš tau nupirksiu visą pakį kalkių, tu tik darbuokis   Kadangi jau toks padedantis esi, tai leidžiu rašyt nelabai įskaitomu raštu - susidorosiu

As kitaip rasyt ir nemoku  Tiesa jis toks kaip ir visai neiskaitomas, bet nieko, jei noresi, tai sugebesi pasinaudot... 
Del matkes klausiu, nes man idomu, kaip su tuo balu... Max balas yra 20,4... Bet skaiciuokle tiek a, tiek b lygiu besimokiusiems raso max. bala vienoda-20,4... Tai as taip suprantu, kad besimoke B lygiu turetu atimt 0,2 balo, o tie kurie mokes A nieko nedaryt. Tikiuosi supratai ka pasakiau 

Atvirkščiai- Kas mokėsi A lygiu turi prisidėt 0.2.

Tai apie tai buvo daug kur kalbeta, as tik suabejojau sita nuomone. Argi 20,4 nera maksimalus balas? Aisku prisideda uz olimpiadas, bet as kalbu tik apie egzus ir metinius... Jei dar +0,2, tai jau gaunas 20,6 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 19:04:14 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Neįžeidinėk  Nematau, ko čia nesuprast.  Arba B lygiu besimokusiems iš 20,4 atims 0,2, arba tiems, kurie mokės A lygiu, pridės 0,2 prie tų 20,4 (jei skaičiuoklė rodo, kad max yra 20,4)

Nenorejau nieko izeist  Susidomejau tik todel, kad jau surasiau i teise planuojanciu stot balus, tik neaisku kaip viskas buvo paskaiciouota, todel gali pasikoreguot truputi tie balai.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 19:07:42 | Nuoroda

Tada viskas aisku. 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 19:59:56 | Nuoroda
madambaterflai rašė:

labvakar, sakykit, o kai jūs nešėt prašymus, kas nešėt, tai ar paėmė jūsų įmokos už stojimą kvitą? ryt einu vėl į mru registruoti dokumentų, tai, tikiuos, nesakys: 'kur tavo kvitas, panele?'

Labuka, man nesake 'kur tavo kvitas, panele?'   Apskritai kvito nereikejo, nes as ji atidviau jau pirma karta  As irgi buvau truputi issigandes del to, bet viskas tvarkoj.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:02:50 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
madambaterflai rašė:

labvakar, sakykit, o kai jūs nešėt prašymus, kas nešėt, tai ar paėmė jūsų įmokos už stojimą kvitą? ryt einu vėl į mru registruoti dokumentų, tai, tikiuos, nesakys: 'kur tavo kvitas, panele?'

Labuka, man nesake 'kur tavo kvitas, panele?'   Apskritai kvito nereikejo, nes as ji atidviau jau pirma karta  As irgi buvau truputi issigandes del to, bet viskas tvarkoj.

O gaiiiiiila...

Kas cia pasidare su tavim?  Su ana nuotrauka atrodei tokia gera, mandagi panele, o dabar parodei savo tikra veida  Tikra kipsiuke 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:04:25 | Nuoroda

Bet svarbiausia, kad visiem skirtingai Is vieno paeme, is kito neeme, o treciam atidave,kai atsisviete  

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:10:33 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

O gaiiiiiila...

Kas cia pasidare su tavim?  Su ana nuotrauka atrodei tokia gera, mandagi panele, o dabar parodei savo tikra veida  Tikra kipsiuke 

Juokaaaauju  Aš visada gera - galėsim net pasikeist kas savaitę kuris rašys per kalkę 

Jeee, galesiu ir as pailset 

Bet pala pala... Tu cia velnia mislyji... Tu man nesamoniu prirasysi, kad susimauciau per sesija ir rasydamas referata prirasyciau apie kefyra, o ne apie teises istorija 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:13:49 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:

Bet svarbiausia, kad visiem skirtingai Is vieno paeme, is kito neeme, o treciam atidave,kai atsisviete  

aha, čia nesąmoningai šiaip. lamabpo tinklapy parašyta, kad kopiją turi duot, o origi nalą tik parodyt, bet ai... tikiuos, atestato nepareikalaus iš manęs jei ką, špygą parodysiu

Aisku, parodyk spyga... Kas tas aukstasis mokslas  Siaip tai reikia kopiju atestato. Ir dar reiks kopiju, patvirtintu notaro, kai reiks formint priemima. Ryt turbut eisiu klastot... Oi, ne klastot, o pasidaryt notaro patvirtintu kopiju