Vartotojo Partizan pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:15:46 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Juokaaaauju  Aš visada gera - galėsim net pasikeist kas savaitę kuris rašys per kalkę 

Jeee, galesiu ir as pailset 

Bet pala pala... Tu cia velnia mislyji... Tu man nesamoniu prirasysi, kad susimauciau per sesija ir rasydamas referata prirasyciau apie kefyra, o ne apie teises istorija 

O, gerą mintį pakišai, net nebūčiau sugalvojus  Bet nepatiklus, klausykis.. sunku ir apmaut būtų

Yra posakis: „Klausyk draugu-is kalejimo neiseisi“. Tai va... Skaudi patirtis  O tu ziuri patikli, patikejai, kad tau konspektuosiu. O as tikrai konspektuosiu 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:20:30 | Nuoroda

Nu ten buvo rasyta, kad gali nebutinai notaro patvirtintos kopijos... Gali patvirtint aukstosios mokyklos atstovas. O cia tikrai zinot, kad toks bus, ar mane norit apgaut, kad ant ledo likciau? 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:22:50 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:

Aaaaa, ne taip perskaičiau  Abu konspektuosim, bus lygiosios :P

Aha, konspektuosiu.... Tikrai tikrai... As labai gerai konspektuoju  Neatsidziaugsi. Tarpmokykliniam konspektavimo konkurse paemiau 2 vieta. Laimejo tas, kuris knyga atsisviete, tai save skaitau geriausiu 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:23:55 | Nuoroda
madambaterflai rašė:

brandos atestatas ir jo priedas arba kitas vidurinį išsilavinimą liudijantis dokumentas ARBA notaro ar aukštosios mokyklos vadovo įgalioto asmens priėmimo komisijoje patvirtinti nuorašai

Tai tikiuosi, kad bus paskirtas asmuo, nes orginalo as nesiruosiu atiduot 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:25:46 | Nuoroda

Nu ziurekit, panos, as i jus dedu daug vilciu... Jei degsim, tai degsim.. 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:28:09 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Aaaaa, ne taip perskaičiau  Abu konspektuosim, bus lygiosios :P

Aha, konspektuosiu.... Tikrai tikrai... As labai gerai konspektuoju  Neatsidziaugsi. Tarpmokykliniam konspektavimo konkurse paemiau 2 vieta. Laimejo tas, kuris knyga atsisviete, tai save skaitau geriausiu 

Aš tarpvalstybiniam konkurse 1 vietą

Ai jo, as gi dar tarpvalstybiniam dalyvavau... Tai man skyre "subzero" vieta.... 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:29:23 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

See you in hell, then

Manes pragare nepriims, as per daug geras  O tu jau ziuriu nusiteikus blogiausiam 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:30:11 | Nuoroda
madambaterflai rašė:
Partizan rašė:

na, kiek aš kartų beskaityčiau tą sakinį, tai manau, kad ten tikrai apie tuos, kas yr baigę anksčiau. nu ryt sužinosiu.

Tai gal bus aukstosios mokyklos paskirtas zmogus, toks VU, manau, paskirs zmogu...

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:32:39 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:

Nene, viskas bus ok su tom kopijom, pamatysi. Tik prisėsk uodegą

Kas per zodziai pasipyle is jusu jaunos burnytes, panele?  Kas per jaunimas siais laikais... 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:37:54 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Nene, viskas bus ok su tom kopijom, pamatysi. Tik prisėsk uodegą

Kas per zodziai pasipyle is jusu jaunos burnytes, panele?  Kas per jaunimas siais laikais... 

O kas čia per žodžiai? Tik cituoju Altorių Šėšėly

Gudriai cia issisukai... Nors neatsimenu tokiu zodziu  Skaiciau visa, ir net vietom patiko, nors per daug, manau, Liudas ten reflektuoja, kontempliuoja ir fantazuoja. Siaip, nustebau, kai isgirdau G'nG' sindikato dainoj citata is "Altoriu sesely"... Nu cia tai Offtopica pavariau 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:41:59 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

O kas čia per žodžiai? Tik cituoju Altorių Šėšėly

Gudriai cia issisukai... Nors neatsimenu tokiu zodziu  Skaiciau visa, ir net vietom patiko, nors per daug, manau, Liudas ten reflektuoja, kontempliuoja ir fantazuoja. Siaip, nustebau, kai isgirdau G'nG' sindikato dainoj citata is "Altoriu sesely"... Nu cia tai Offtopica pavariau 

Aš irgi pa'offtopinsiu: kurioj dainoj?

Muzika, kuri saugo. Savo laiku mokejau visa... Bet speju tokios muzikos neklausai..?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:48:04 | Nuoroda

Geras, nebuciau to pasakes... O trip hop'as tai cia kas pvz? Cia su elektronika kazkas? Dainu ar grupiu pasakyk trip'o. 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:53:37 | Nuoroda

Jo, sunku pagal zmogu nusprest, ka jis klauso... As irgi visko klausau. Neziuriu, kas populiaru ar kas kam patinka, tiesiog klausau. SOAD seniau klausydavau, bet isiro :(

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:02:31 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:

Beje, rekomenduoju Tricky - Piano,  Archive - Londinium,  Faithless - Bring My Family Back,  Herbaliser - The Hard Stuff,  Dirty Elegance - Eternal Infamy. Vuola

Klausau, tai beat'as kai kuriu nieko, nu bet vokalas man nesuprantamas...

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:05:00 | Nuoroda

Faithless - Bring My Family Back, sitas patiko, bet turbut sitas artimiausias senam ir paprastam hip-hop'ui

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:14:33 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:

Pavardink kelias savo mėgiamiausias ;)

Jei apskritai, tai man patinka sindikato dainos, 2pac'o, BEP, 50 cent, dj khaled... Net nzn ka pasakyt, nes paskutiniu metu nemazai klausau klubines muzikos... D'n'B, trance...  Pvz. Inna - hot, R.I.O.- when the sun comes,Chuckie-let the bass kick ir t.t.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 21:17:29 | Nuoroda

O is hip hopo neseniai suradau Akon  ft. lil wayne ft. dj khaled ft. dar velnias zino kas out here griding... Parasiau sita, nes kitiem nepatiko, o man patinka,norejau pasirodyt, kokis mano skonis ypatingas 

Žinutė parašyta: 2009-07-13 20:31:46 | Nuoroda

Sveika. Jau dabar matau, kad kazka nuliudinsi, nes uzimsi ju vieta su savo aukstesniu balu... O tai tau ir matematika A lygiu 10 isejo? Klausiu, nes kaip ir sarasiuka sudarineju, su sito forumo dalyviu konkursiniais balais.

Noriu tiesiog pasveikint prisijungus prie musu. Dabar ir tu gausi laukt rezultatu su mumis iki 22 dienos. 

Žinutė parašyta: 2009-07-13 20:45:50 | Nuoroda
twenty rašė:
EzoTao rašė:
twenty rašė:

Aš į teisę bandysiu kaip nors, nors vargu ar pavyks....

Kur tavo istorijos VBE?

Vat būtent :D nėr tokio pa man

Tai gali net nerasyt, nes 0,4 balo sudaro istorija.

Žinutė parašyta: 2009-07-13 20:49:46 | Nuoroda
saras* rašė:

Šiandien tvarkant dokumentus ta moteris, kuri suvedinėja duomenis man sako, kas jums šiemet yra pusė atėjusių pirmoj vietoj rašo arba VU teisę, arba ekonomiką 

Nu tai kiba pas visus balai virs 90... Nesamone. Rasyt galima bele ka, vdrug bus... As kai nuejau, pasake, kad su tokiais skaiciais atestate esu vienas is pirmuju.... Zodziu maziau nervinkites. Jei ne VU, tai MRU musu laukia...