Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:45:25
| Nuoroda
Skaitykit knygas iš mokyklinės lit. sąrašo. Tai daugiausiai, ką turėtumėt padaryt vasarą dėl ateinančių egzaminų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:47:52
| Nuoroda
Inede rašė:
sveiki visi prasau galite tiksliai pasakyti ar tiesa kad jau nebebus ziurima i musu norus, ka pasirinkome pirmoje, antroje vietoje, o valstybe isrinks kas mums labiausiai tinka ? Blem, aš nesuprantu iš kur visi tokias durnystes traukia.. skaitai forumus ir juokas ima.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:43:54
| Nuoroda
KMU medicina. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:27:00
| Nuoroda
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino o kartais ne prieš koloną liepė stot? kiek pamenu, sakė stokit prieš koloną... ir kelio neužstokit.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
00:33:34
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
sun' rašė:
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino o kartais ne prieš koloną liepė stot? kiek pamenu, sakė stokit prieš koloną... ir kelio neužstokit.. mums šiandien trauktis liepė ir šaukė, kad jei norim būt kmu studentai, reikia paklusti !!! ;D dar viena nesąmonė. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
10:09:59
| Nuoroda
Zebediejus rašė:
Saliut. Anglu teste surinkau 80%, tikiuosi i pirma srauta nepakliut. Tiek ziniu tam kartui na pernai su 80proc į pirmą pakliuvo.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-16
12:26:30
| Nuoroda
sanemis rašė:
Pats geriausias ir įdomiausias egzaminas , iš vis biologijos kursas toks įdomus Pritariu Biologija pats geriausias dalykas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-06
22:49:39
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
1)Ačiū. 2) Už. 3)Tavo. 4)Lįsti.(Nosinės raidės žodžių šaknyje rašomos,kai ą,ę,į,ų kaitaliojasi su an,en,in,un) Ne,man nesvarbu,kad Tavo žodžiai liejasi kaip 21amžiaus ideologijos paveiktų gyvulių seilės. Tiesiog norėčiau,kad būsima medikė ,teisingai mokėtų išrašyt vaistų receptą. "MaijštwtojŲ kalba " Rūūūlez_> o ne į temą DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gal eik lietuvių kalbos pamokų dėstyt kas kaip nori, tas taip rašo forumuose, kam kaip patinka. O kai reikia parašo ir gerai.. jei tau rašymas be lietuviškų raidžių forumuose kelia problemų rašant realybėje vėliau, tai jau čia tavo bėda.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-10-21
21:50:48
| Nuoroda
Scooter rašė:
sun ar kas kitas, galit pasakyti kaip ruostis egzaminui biologijos, kad gautum 100? negaliu pasakyt, kad kažkaip specialiai ruošiausi. man biologija lb lb patiko, tai savo noru skaitydavau viską, ir dar daugiau negu reikia pagal programą, bet be tos minties, kad to man reikia egzui. su malonumu ir be nervų O prieš egzą likus 2 dienoms pradėjau ruoštis grynai ''programiškai'': vieną dieną perskaičiau tą žalią knygutę, o kitą dieną laboratorinius darbus peržvelgiau ir atsakiau sau žodžiu į visus programinius punktus. tai tiek.. o kas iš literatūros, tai skaičiau maderius, biologija tau, tada tokią mažą geltoną knygutę, tokią žalią dar, kartais pažiūrėdavau campbell biology paveiksliukus aišku internetu naudojausi.. kas įdomiau būdavo ar už ko užsikabindavau iš žmogaus, tai kmu fiziologijoj paskaitinėdavau.. bet šiaip čia šitų net nereikia,, viską viską mokėk pagal programą ir dar truputį pamąstyk, gausi tą 100 tada.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-11-01
18:33:41
| Nuoroda
(-:TaDaS:-) rašė:
Sun , kur tu istojai? Į mediciną, o ką? |
||
Žinutė parašyta:
2010-11-01
18:59:55
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
Galvojau į Žemės ūkio universiteto,agronomus ir dar mokamoje vietoje sėdi,o čia rimta moteriškaitė > Šaunu. wtf |
||
Žinutė parašyta:
2010-11-01
20:56:24
| Nuoroda
(-:TaDaS:-) rašė:
taip idomu buvo o tu kur nori? |
||
Žinutė parašyta:
2010-11-21
11:58:34
| Nuoroda
Dzin-sei rašė:
Sveiki visi. Turiu šiokį tokiį klausimą. Esu antros gimanzijos klasės mokinė ir kaip jau ir atėjo metas rinktis lygius ir dalykus. Ketinu stoti į mediciną, pagal tai ir dėlioju valandas bei dalykus. Tačiau nežinau ar stojant į mediną reikia mokykloje pasirinkti fiziką (B lygiu). Chemija ir biologija yra privaloma (A lygiu), tačiau kaip dėl fizikos? Ačiū už atasakymus! :3 Come on , nereikia tos fizikos imt, studijuoju mediciną, neturėjau 2 metus fizikos, bet neturėjau su ja ir problemų univere.. pakankamai lengvas dalykas ji. kam čia apsikraut mokykloj visokiom nesąmonėm.. geriau daugiau laisvo laiko turėt |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-19
13:47:52
| Nuoroda
Justi* rašė:
Turiu klausimėli. Esu nežinioje, aš 11-oke, noriu i stoti i LSMU, mediciną. Biologija - patinka, viskas puiku, kraujo nebijau, labai patinka viskas kas apie žmogų, jo širdį ir t.t. tik chemija taip silpnai gan. Tai vat, problema yra chemijoje. Todėl norėčiau jūsų paklausti, ar chemija labai sudarytų daug problemų stojant. Egzaminus laikysiu : Biologija, lietuvių, matematika, chemija. Dar plius turiu anglų A lygį, nors žinau, jog jis nesudaro konkursinio balo. na, jei gerai išlaikysi matematiką, tada problemų neturėsi.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-14
23:12:27
| Nuoroda
doa rašė:
Sveiki. Aš čia su tokiu klausimu. Jeigu baigi pirmosios pagalbos suteikimo kursus, gauni ten kažkokį pažymėjimą ir pan., tai stojant į kokias nors medicinos specialybes gali pridėt kažkiek balo už jį? balai pridedami už laimėtas respublikines ir tarptautines olimpiadas, tad ne. |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-13
13:08:49
| Nuoroda
sprikta rašė:
HappyWyy rašė:
Ne, mano balas 18,56 o įstojo į valstybės finansuojamą su 19,12 o į mokamą būtų pakakę tokių balų? taip, būtų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-19
13:27:54
| Nuoroda
Dress rašė:
O gal kas zino koks buvo min kb i vf KMU visuomenes sveikata? kad lygtai šiais metais nebuvo vf vietų LSMU visuomenės sveikatoj... |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-19
13:29:04
| Nuoroda
bright_night rašė:
odontologijos min balas buvo 19.22, kineziterapijos 19.33, kitu neatsimenu tiksliai medicina 19.14 ir dar slauga 19.2 |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-19
13:31:15
| Nuoroda
moni rašė:
Sveiki, norejau paklausti, stojant i odontologija KMU reikia matematikos arba chemijos egzamino,bet as laikau tik matematika ar chemijos metinio pazymio uztenka is 10kl, nes dbr jos neturiu pasirinkusi? ne, ten kur turi būt chemos metinis, tau kb skaičiuojant bus rašomas 0.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-19
13:42:11
| Nuoroda
danguole1993 rašė:
Sveiki. esu desimtoke ir noriu studijuot farmacijos specialybe bet man reikia suzinot su kokiais egzaminais ten galima stoti ir kokie balai turetu buti. Ir galetumet parasyti ka ir kokiu lygiu pamokas imti 11 kl. Be to man biologija nelabai patinka o chemija labai patinka. A lygiu imk matematiką, biologiją, chemiją ir lietuvių, aišku anglų. b lygiu istorkę arba geografiją, jei jų galima atsisakyt kaip nors, tada atsisakyk, nes jos išvis nereikalingos, ir,mano nuomone, neapsikrauk visokiais nereikalingais papildomais dalykais, tokiais kaip fizika, kokia antra užsienio kalba ir pnš, nes to, ko nereikia egzams, išmoksi univere. |