Vartotojo sun' pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-03-19 13:47:31 | Nuoroda
danguole1993 rašė:

Sveiki. esu desimtoke ir noriu studijuot farmacijos specialybe bet man reikia suzinot su kokiais egzaminais ten galima stoti ir kokie balai turetu buti.  Ir galetumet parasyti ka ir kokiu lygiu pamokas imti 11 kl. Be to man biologija nelabai patinka o chemija labai patinka.

ir dar.. įstot gali su lietuvių, biologija ir chemija arba matematika + chemijos arba matematikos metiniu..(metinis tas, kurio egzo neskaičiuos). kad 2010 metais stodamas pakliūtum į nemokamą vietą, t.y valstybės finansuojamą, tavo trijų egzų vidurkis turėtų būt apie 85 balus, o chemos arba matiekos metinis a lygio pažimys 10.

Žinutė parašyta: 2011-03-20 22:41:35 | Nuoroda
Babi* rašė:

sveiki visi :) šįmet bandysiu prisijungti į baltų chalatų draugiją :) gal kas žinot, koks preitais metais buvo žemiausias balas į kmu vf mediciną ir odontologiją? beje, girdėjau,kad lsmu gavo labai gerą finansavimą,kaip manot, gal bus daugiau nemokamų vietų? :)))

į mediciną 19.14, į odontologiją 19.22 :)

Žinutė parašyta: 2011-03-25 19:57:08 | Nuoroda
Babi* rašė:

balai siaubingi... jaučiu,teks kratyk kišenes :( :D

kalbama, kad šiemet daugiau valstybė finansuos.. bet kaip iš tikrųjų, tai įdomu..

Žinutė parašyta: 2011-04-02 11:26:33 | Nuoroda
Babi* rašė:
sun' rašė:
Babi* rašė:

balai siaubingi... jaučiu,teks kratyk kišenes :( :D

kalbama, kad šiemet daugiau valstybė finansuos.. bet kaip iš tikrųjų, tai įdomu..

Kam įdomu, kam baisu :|||| Tu gal mediciną studijuoji? :))

taip, studijuoju :P

Žinutė parašyta: 2011-04-02 11:35:16 | Nuoroda
gyxsta rašė:

GretaB--tu cia rimtai apie anglu?..reikes skaityti angliskus vadovelius kartais?...nevaryk i nevilti..:? apie fizika pagalvosiu,bet jauciu neapsikrausiu.:)

Studijuoju LSMU mediciną, fizikos neturėjau mokykloj (na 10klasėj baigiau). Ir džiaugiuosi, kad neėmiau! gerai sekėsi ir be jos, beto visai nedaug jos buvo, juk ko reikės pirmam kurse, pirmam kurse ir išmoksit ;) geriau daugiau laiko skirkit tiems dalykams, kurie reikalingi konkursiniam balui..

Žinutė parašyta: 2011-04-02 15:14:24 | Nuoroda
DeividasZ rašė:
bright_night rašė:
esmeralda rašė:

bright_night,tai šaunu, kad patinka, ką darai:) manau, ir aš pagaliau pasiryšiu pokyčiams:D  Tik šiek tiek bijau dėl numirėlių pjaustinėjimo. Kažkaip šiurpokai man atrodo.

nelabai as ten liepia pjaustyt tuos numirelius :D cia daugiau savo noru galima :) siaip nieko ten baisaus nera, priprantama ;)

negi ir odontologam reikia juos pjaustyt?

nereikia pjaustyt niekam, nei medikams, nei odontologams,jie jau būna supjaustyti :D pjausto paparastai tie, kurie lanko anatomijos būrelį.. :P

Žinutė parašyta: 2011-04-04 22:14:05 | Nuoroda
Delčia rašė:

O galima pasirinkti vokiečių kalbą, jeigu mokykloje jos išvis nesimokinai? Ar čia nelabai protingas žingsnis būtų?

na bent jau medicinos antram kurse bus privaloma pasiimt antrą užsienio kalbą, tarp pasirenkamųjų bus ir vokiečių, todėl geriau imti tada, manau, nes mokys nuo pat pagrindų :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:40:37 | Nuoroda
Nusica rašė:

Priemimo komisija sake, kad labai pakilo siemet, i vnf maziausias 18.8..  

taip, o i vf 19,32

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:47:28 | Nuoroda
miegu rašė:
just me rašė:
miegu rašė:

sveiki, gal kas zino, ar reikia sveikatos pazymos?

Aš bent jau nemačiau, kad jos reiktų prie dokumentų....

tai reiskias nereikia;)

dabar nereikia, bet  pasidarykit, nes pirma pusmeti bus toks dalykas kaip ''asmens sveikatos ugdymas'' ir jam reikes sveikatos pazyma atnest, nes ten sportuosit kaip kuno kulturoj ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:48:13 | Nuoroda
koshkin rašė:

su kokiu balu i vnf priema maziausiu

18.8 :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:55:32 | Nuoroda
sanemis rašė:

gal žinot, koks mažiausias balas į vf vietą? 

LSMU 19,32

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:58:15 | Nuoroda
sanemis rašė:
sun' rašė:
sanemis rašė:

gal žinot, koks mažiausias balas į vf vietą? 

LSMU 19,32

Surūgęs kefyras! Pritrūko 0,02................

Per antra tura tikrai turetum patekt tada :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 17:03:23 | Nuoroda
adri_ja_ rašė:

jei nesunku gal galit parasyt su kokiu balu i vnf vieta LSMU stojot? 

apskritai i vnf zemiausias balas buvo 19,08

Žinutė parašyta: 2011-07-28 11:05:17 | Nuoroda
Marciogala rašė:

Zekit, o jei is anglu testo surinkau 25 is 30, tai pakliusiu i pirma srauta ar jau antras teks man?

:D tai jau  pirmas turėtų :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:07:03 | Nuoroda
-dia- rašė:

Sveiki,

gal kas nors žinot, jei aš savo prašyme kaip užsienio kalbą parašiau vokiečių, tai man jokio anglų ar kokio kito testo laikyti nereikės? 

ne, nereikės. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:23:14 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
Perkunas rašė:

Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina :) jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi...

sveikinu;] as mokamu vietu savo prasyme isvis nerasiau, tad papildomo priemimo metu man nieko kito nelieka kaip tik rasyti kolegijas, taciau isties norejau paklausti to: jei dabar istoju i kolegija vf vieta, ar kitamet perlaikius egzamina kuris nepasiseke ir isstojus is kolegijos , galiu pretenduoti i nemokama vieta? nes girdejau kad antra karta nemokamo mokslo negauni

nesąmonė, gauni. pažįstu žmonių, kurie taip perstojo. tik jie pastudijavo pusmetį vienam universitete, bet nebaigę semestro išėjo, net neišsilaikę sesijos, tada ir pinigų mokėt nereikėjo ir pnš, persilaikė valstybinius ir įstojo į vf LSMU.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:38:53 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
sun' rašė:
ievapieva1 rašė:
Perkunas rašė:

Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina :) jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi...

sveikinu;] as mokamu vietu savo prasyme isvis nerasiau, tad papildomo priemimo metu man nieko kito nelieka kaip tik rasyti kolegijas, taciau isties norejau paklausti to: jei dabar istoju i kolegija vf vieta, ar kitamet perlaikius egzamina kuris nepasiseke ir isstojus is kolegijos , galiu pretenduoti i nemokama vieta? nes girdejau kad antra karta nemokamo mokslo negauni

nesąmonė, gauni. pažįstu žmonių, kurie taip perstojo. tik jie pastudijavo pusmetį vienam universitete, bet nebaigę semestro išėjo, net neišsilaikę sesijos, tada ir pinigų mokėt nereikėjo ir pnš, persilaikė valstybinius ir įstojo į vf LSMU.

tai tada nesvarbu ar kolegijoj gauni vf ar vnf vieta, tada vistiek gali tiketis perstoti kitamet nemokamai?

taip,persilaikai egzus ir dalyvauji tokiame pat konkurse kaip ir kiti, ir gaut vietą galimybės tos pačios :) tik pasidomėk, kada tau iš tos kolegijos reitų išeit, ar po sesijos ar prieš sesiją, nes jei išeisi ne laiku, tai reiktų susimokėt už mokslą toj kolegijoj, jei būtum joj gavus vf vietą :)