Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:04:32
| Nuoroda
edita.va rašė:
jarver rašė:
edita.va rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
edita.va rašė:
nu pasireiškia pas mane kartais feminizmas, bet va jarver tos užuominos nesuprato.:DD nukrypima izvelge ir tikrai nesuprato suprato tik jis juokiesi D idomu ar tai suprasit D na, na asmenybe dvejinasi? :D kad apie save kaip apie JI sneki per kalbėjimą apie save trečiuoju asmeniu pasireiškia ne asmenybės susidvejimas, o polinkis į egocentriškumą ir narcizizmą.:DD o as save taip pakritikuot megstu DD nesigyn nesigynk. viskas čia su tavim jau aišku.:D ne, ginsiuos, as nesu narcizas!!! DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:05:31
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
idomu kartais is sono i save pasiziuret DDD
patarciau retkarciais tokiu atveju i veidrodi paziuret na nevisada veidrodis buna po ranka kviesk mane-pagelbesiu o pas tave jis visalaik po ranka?? DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:07:19
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
be abejo, tu teisus sportininkas su S zenklu neisskiriami dalykai velniai rautu, tu teisi DD tai tikrai neatskiriami dalykai DD pavojinga mus butu kartu suvest ir univeras nuo tokiu kalbu aidetu jo manau, moksliukai musu vengtu D bet jei tu stoji i VU eko tai, manau, kad realu, jog atsidursim toj pacioj vietoj DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:08:42
| Nuoroda
edita.va rašė:
jarver rašė:
edita.va rašė:
jarver rašė:
edita.va rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
edita.va rašė:
nu pasireiškia pas mane kartais feminizmas, bet va jarver tos užuominos nesuprato.:DD nukrypima izvelge ir tikrai nesuprato suprato tik jis juokiesi D idomu ar tai suprasit D na, na asmenybe dvejinasi? :D kad apie save kaip apie JI sneki per kalbėjimą apie save trečiuoju asmeniu pasireiškia ne asmenybės susidvejimas, o polinkis į egocentriškumą ir narcizizmą.:DD o as save taip pakritikuot megstu DD nesigyn nesigynk. viskas čia su tavim jau aišku.:D ne, ginsiuos, as nesu narcizas!!! DD tokiais savo pareiškimais tu dar labiau narcizėji.:DD ok, as NARCIZAS!!!! dabar tinka??? D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:10:17
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
o pas tave jis visalaik po ranka?? DD
nejuokauk taip tiesiog nupasakociau kaip atrodai manau, kad tikrai visalaik turi DD galetum jau dabar bandyt, bet as niekaip nesugebu cia savo foto imest, vis kazkokia klaida ismeta |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:13:38
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
jo manau, moksliukai musu vengtu D bet jei tu stoji i VU eko tai, manau, kad realu, jog atsidursim toj pacioj vietoj DD
zinai, kai jau zinosi kur istojai duok zinia- planus chuliganus galesim rugsejui regzti jo, reiktu mum palaikyt kontakta iki istojimo, jei abu i eko istojam tai tikrai butu smagu D be to as manau, kad tikrai eko liksiu, nes antru nr parasiau eko mokama apgavau visus teisininkus teise pas mane treciu nr |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:15:50
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
manau, kad tikrai visalaik turi DD galetum jau dabar bandyt, bet as niekaip nesugebu cia savo foto imest, vis kazkokia klaida ismeta
neturiu gi kam man tas veidrodelis, jei as ir taip visalaik grazi DDDD eina sau kokia pamaiva!!! D blin zinok jau imu melsti, kad papultumem i viena kursa, tada tai jau nebutu liudna tikrai D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:16:52
| Nuoroda
edita.va rašė:
jarver rašė:
edita.va rašė:
jarver rašė:
edita.va rašė:
jarver rašė:
edita.va rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
edita.va rašė:
nu pasireiškia pas mane kartais feminizmas, bet va jarver tos užuominos nesuprato.:DD nukrypima izvelge ir tikrai nesuprato suprato tik jis juokiesi D idomu ar tai suprasit D na, na asmenybe dvejinasi? :D kad apie save kaip apie JI sneki per kalbėjimą apie save trečiuoju asmeniu pasireiškia ne asmenybės susidvejimas, o polinkis į egocentriškumą ir narcizizmą.:DD o as save taip pakritikuot megstu DD nesigyn nesigynk. viskas čia su tavim jau aišku.:D ne, ginsiuos, as nesu narcizas!!! DD tokiais savo pareiškimais tu dar labiau narcizėji.:DD ok, as NARCIZAS!!!! dabar tinka??? D nu baik mane įtikinėt kad tu narcizas. gerai, jau patikėjau. gali liautis.:D Pagaliau!!!! DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:18:32
| Nuoroda
edita.va rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
jo manau, moksliukai musu vengtu D bet jei tu stoji i VU eko tai, manau, kad realu, jog atsidursim toj pacioj vietoj DD
zinai, kai jau zinosi kur istojai duok zinia- planus chuliganus galesim rugsejui regzti jo, reiktu mum palaikyt kontakta iki istojimo, jei abu i eko istojam tai tikrai butu smagu D be to as manau, kad tikrai eko liksiu, nes antru nr parasiau eko mokama apgavau visus teisininkus teise pas mane treciu nr tavo apgavystė man neįtikėtinai maloni.:D tikiuosi :D as nenoriu teises kalt, del to ja nukeliau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:19:45
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
jo, reiktu mum palaikyt kontakta iki istojimo, jei abu i eko istojam tai tikrai butu smagu D be to as manau, kad tikrai eko liksiu, nes antru nr parasiau eko mokama apgavau visus teisininkus teise pas mane treciu nr
tai koki kontakta palaikysim - akiu? ar dar koki? jo, ta pati, S zenklo D joke |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:22:10
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
eina sau kokia pamaiva!!! D blin zinok jau imu melsti, kad papultumem i viena kursa, tada tai jau nebutu liudna tikrai D
cho,cho man dar idomiau darosi tuoj i teise nebenoresiu, kai manes taip eko lauksi jo, zinok teise labai neidomus mokslas, daug kalti reikia DD na, zinai, man labai butu afigienai tureti grupioke su kuria galeciau juokaut taip pat kaip ir mokykloj DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:23:50
| Nuoroda
edita.va rašė:
jarver rašė:
edita.va rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
zinai, kai jau zinosi kur istojai duok zinia- planus chuliganus galesim rugsejui regzti jo, reiktu mum palaikyt kontakta iki istojimo, jei abu i eko istojam tai tikrai butu smagu D be to as manau, kad tikrai eko liksiu, nes antru nr parasiau eko mokama apgavau visus teisininkus teise pas mane treciu nr tavo apgavystė man neįtikėtinai maloni.:D tikiuosi :D as nenoriu teises kalt, del to ja nukeliau nepertoliausiai tą kalimą ir nukėliai.:D bet su tokiais rezultatais ir dar į mokamą tai va šimtu procentų vienu konkurentu man mažiau teisėj.:D na as irgi taip manau DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:26:55
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
jo, ta pati, S zenklo D joke
Super duper kolega ne is kelmo spirtas ir ne po kelmu paspirtas ir ne kelmu prispaustas DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:30:35
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
edita.va rašė:
jarver, ir reikėjo čia apsimetinėt, kad potencialus konkurentas esi? a?:DD jis gi tik draugu ieskojo - nepyk taip, as juk vienisas liudnas jureivis DD be to, teises fakas prie pat ekonomikos D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:32:28
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
ir ne kelmu prispaustas DD
del sito neaisku jei labai daug degustuosi po 22 d gali but ir prispaustas kelmu juk buna visokiu... :D na degustuosiu nebent, jei eko istosiu DD be to, po isleistuviu jau nenoriu nieko as degustuot, tik ragaut DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:34:13
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
taip, as juk vienisas liudnas jureivis DD be to, teises fakas prie pat ekonomikos D
na jei paisytumem dainos, tai tas jureivis vienisas ir jaunas ;D bet jei jau tamstele metuose, tai atleistina ne, as dar jaunuolys DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:36:30
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
na degustuosiu nebent, jei eko istosiu DD be to, po isleistuviu jau nenoriu nieko as degustuot, tik ragaut DD
na, o isleistuves dar bent atsimeni? taip, nuo 18h iki 5h 100% atmintis, nuo 5h iki 7h prasideda trukdziai, nuo 7h iki 8h ilgas, vingiuotas kelias i namus (20% atmintis) DD o tu ar atsimeni? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:38:26
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
ne, as dar jaunuolys DD
jau spejau issigast,kad tamsta reiks kilniasirdiskai per kelia pervedinet na, gal ir reiks jei januolys per daug degustavime persidirbs DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:39:40
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
edita.va rašė:
ei na tai koks tada tas sąrašiukas?: ))
negasdinsiu as cia viesai, paskui su manim nieks nesnekes ;D tikiuosi eko tai pirmu nr???? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:40:58
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
taip, nuo 18h iki 5h 100% atmintis, nuo 5h iki 7h prasideda trukdziai, nuo 7h iki 8h ilgas, vingiuotas kelias i namus (20% atmintis) DD o tu ar atsimeni?
viska nuo a iki z gera as mergaite ;p as irgi geras berniukas, bet vat mano klasiokai irgi geri, tai pasiliko zapaso rytui DD |