Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:42:48
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
na, gal ir reiks jei januolys per daug degustavime persidirbs DDD
etatine gal padaryt nori? noreciau puse etato pasidaryt D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:44:02
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
tikiuosi eko tai pirmu nr????
tikekis ;D kaip kazkas graziai pasake - viltis durniu motina, o motina savo vaiku nepalieka na tu taip nejuokauk D nejaugi paliksi mane viena tarp Moksliuku kersto heroju?? D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:46:28
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
na, gal ir reiks jei januolys per daug degustavime persidirbs DDD
etatine gal padaryt nori? noreciau puse etato pasidaryt D as per kelia uz puse etato nepervedinesiu arba pervedimo kokybe gali smarkiai nukentet man svarbiausia, kad ta, nors ir prasta kokybe pasireikstu sveiku pervedimu per kelia, bet kokiais budais D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:47:45
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
na tu taip nejuokauk D nejaugi paliksi mane viena tarp Moksliuku kersto heroju?? D
kad ir kaip bebutu,su jais nepalixiu kovosim abu tai puiku D vadinasi eko pirmu nr D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:51:49
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
tai puiku D vadinasi eko pirmu nr D
optimistas ;DD taip, perkandau tave DD be to, jei buciau pesimistas dabar verkslenciau kad neistosiu D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:56:20
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
tai puiku D vadinasi eko pirmu nr D
optimistas ;DD taip, perkandau tave DD be to, jei buciau pesimistas dabar verkslenciau kad neistosiu D tu cia gal nesikandziok mano sarasas niekam nezinomas dar vienas variantas gali buti, kad tu jo is viso nesi dar parasius DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:11:38
| Nuoroda
Eina sau, VU ekonomika vf, negaliu iki siol dar patiket DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
09:30:50
| Nuoroda
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:19:40
| Nuoroda
Nastiona rašė:
jarver rašė:
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie tai gal dar susitiksim anksiau, fuxu stovykla dar laukia ;DD o zinot gal kur jau reik i ja registruotis, nes kiek pamenu, ten iskart po istojimo reik registruotis.. na, bet tikiuosi i gera grupe pateksiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:27:22
| Nuoroda
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Nastiona rašė:
jarver rašė:
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie tai gal dar susitiksim anksiau, fuxu stovykla dar laukia ;DD o zinot gal kur jau reik i ja registruotis, nes kiek pamenu, ten iskart po istojimo reik registruotis.. na, bet tikiuosi i gera grupe pateksiu man atrodo kai registruot dokumentus neši, tai iškart ir į stovkę pasakai, kad nori aisku na, bet ten irgi visu nepaima, kazkokia atranka irgi yra |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:31:38
| Nuoroda
Tiesa, da jum klausimelis, ar daug vilnieciu cia stoja?? Vilnieciai atsishaukit! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:36:13
| Nuoroda
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Tiesa, da jum klausimelis, ar daug vilnieciu cia stoja?? Vilnieciai atsishaukit! atsišaukiu, vilnietė;D puiku, bent zinosiu, kad nors vienas krashtietis bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:37:24
| Nuoroda
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Nastiona rašė:
jarver rašė:
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie tai gal dar susitiksim anksiau, fuxu stovykla dar laukia ;DD o zinot gal kur jau reik i ja registruotis, nes kiek pamenu, ten iskart po istojimo reik registruotis.. na, bet tikiuosi i gera grupe pateksiu man atrodo kai registruot dokumentus neši, tai iškart ir į stovkę pasakai, kad nori aisku na, bet ten irgi visu nepaima, kazkokia atranka irgi yra jo, bet tai čj daugumą paims. tikrai dar ir ne visi norės/galės varyti. o nezinot, kiek laiko stovke trunka?? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:45:08
| Nuoroda
Nastiona rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Nastiona rašė:
jarver rašė:
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie tai gal dar susitiksim anksiau, fuxu stovykla dar laukia ;DD o zinot gal kur jau reik i ja registruotis, nes kiek pamenu, ten iskart po istojimo reik registruotis.. na, bet tikiuosi i gera grupe pateksiu man atrodo kai registruot dokumentus neši, tai iškart ir į stovkę pasakai, kad nori aisku na, bet ten irgi visu nepaima, kazkokia atranka irgi yra jo, bet tai čj daugumą paims. tikrai dar ir ne visi norės/galės varyti. o nezinot, kiek laiko stovke trunka?? 2-3 dienas:) Oooo, man toks laikotarpis tinka |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:01:20
| Nuoroda
Na, ekonomistai busimieji, nenorit pasikviest mane i one draugus? Mano e-mailas: [email protected] . Be to rimtai sian kazkokie nekalbus jus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:04:54
| Nuoroda
Eiviltas rašė:
Sveiki, pirmakursiai:) jei turit kokių klausimų ar neaiškumų, klauskit drąsiai, pabandysiu atsakyt:) Galit ir emeilu parašyt [email protected]. Mačiau apie stofkę kalbant, tai ji truks šiemet keturias dienas Kuratorius Eiviltas Sveikas del stovyklos dar butu idomu suzinoti, kur jinai vyks? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:30:24
| Nuoroda
Oooo pagaliau dar vienas ciuvas atsirado, nes as jau galvojau pateksiu kaip i harema |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
18:58:51
| Nuoroda
Busimi kursiokai kvieskit i one.lt draugus mane, mano el. pastas: [email protected] Kuo greiciau chebra reik suburt visa |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
22:00:48
| Nuoroda
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Oooo pagaliau dar vienas ciuvas atsirado, nes as jau galvojau pateksiu kaip i harema ot tai jau radau kuo skųstis, kad į vos ne haremą patektum:D zinai, baisu butu vien tarp panu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
22:07:42
| Nuoroda
Nastiona rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Oooo pagaliau dar vienas ciuvas atsirado, nes as jau galvojau pateksiu kaip i harema ot tai jau radau kuo skųstis, kad į vos ne haremą patektum:D zinai, baisu butu vien tarp panu tikrai nebusi vienas.. ;D jo, gi jau pora ciuveliu atsirado |