Vartotojo grytė pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-06 18:05:27 | Nuoroda
Ameloxi rašė:

Dėl bendrabučių, tai žinau, kad yra gan prasti, bet naujos statybos bendrabučiuose ten vos ne ponų vaikai mokos ir tik su kyšiais neblogais praeina, bet užtat jei gauni daug nereik mokėt..Iš pažįstamų vienas vaikinas net pats vienas dvivietį kambarį nuomojas ir už nesantį žmogų taip pat moka...

net įdomu pasidarė, kur čia tie naujos statybos bendrabučiai?: ))

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:06:32 | Nuoroda
Rūt. rašė:

Gyvenu viename iš KTU bendrabučių, ir nepasakyčiau, kad jie prastoki ar pan. :)

aš VU kamčiatkoj gyvenu, tai man maniškis barakas puikus. ir vieta ir bendrabutis.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:23:57 | Nuoroda
ememdemz rašė:

Kur yra ta kamciatka?

jei geografiškai tai vilniaus šiaurės rytuose. o šiaip tai pravažiavus antakalnį (jei nuo centro važiuoti) ir važiuojant link nemenčinės jei neklystu.: ) ji saulėteky toliau už niujorko ir teisės, ekonomkos ir fizikos VU fakultetų.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:26:13 | Nuoroda
aviator rašė:
grytė rašė:
kyperis rašė:

VU geriau tik tuo, kad diplome bus parasyta, kad VU, 1 uni. Lietuvoje, tik istoje ir pasimoke, suzinosit kokia to kaina, turesit pereiti, pazeminimo, elitiskumo pievas ir pelkes. Kazkodel, pasnekejus su baigusiais, dar syki apsidziaugiu, kad pasirinkau VDU, cia su destytojais labai geri santykiai, o kiek is VU, nenoriu sakyti, bet ten pasitaiko tokiu atveju, kad baisu pagalvoti, kaip tokie destytojai gali dirbti, kompetencijos bendravimo srityje visiskai neturi. Visur yra visko, bet VDU turesit kiekvienas daugiau laisves, tai tikrai, viskas prasideda nuo tvarkarascio pasirinkimo, kuris yra labai nerealus dalykas, VDU turi UKC (uzsienio kalbu centras), galimybe mokytis kalbas su mokytojais is tu saliu. NAUJAUSIAS VDU PLIUSAS, nemokamos Greturines studijos, kuriu metu gausit + antra issilavinima, tai reiskia, kad pvz mokotes politikos mokslus ir baigiat + dar pvz teise, zurnalistika ar ka norit. Tai labai geras dalykas, ir ieskantis darbo. Dar geriau suderinama, gret. studiju paskaitos vyks treciadieniais, ir nesidubliuos su kitais specais.

Buvo pasakyta, tai priklauso nuo žmpgaus. Seip as sakiau jokiu budu i KNS, bet zinokit, dbr jokiu butu i VLN , turiu nemaloniu patirimu ten, kai nueini VLN'iuje i norfa ir taves klause rusiskai ar turi nuolaidu kortele....

nu baisu. norfoj rusiškai užkalbino. vajė vajė. ir vien dėl to verta stoti į kauną.

Nu rimtai, koks čia pagrindas. Jei jau kabinėtis prie tokių nesąmonių, tai kuo skiriasi tai, kad Kaune, tarkim, Norfoj už tavęs likus eilė greičiausiai bus treninguoti? Nereikia visko absoliutinti.

Šiaip visi renkasi pagal savo prioritetus, nevarau ant to VDU, nes manau, kad Politologija VDU yra turbūt geriausia studijų kryptis iš visų VDU esančių. Bet studijuodamas politologiją, nesuvokiu, kaip dar gali spėti baigt ir kokią teisę ar žurnalistiką. Mokaus teisę ir man dar jai dažniausiai laiko gerai pasiruošt pritrūksta, apie gretutines kokias nei minčių neturėčiau..

na tai manau priklauso nuo to kaip labai gilinamasi į dalyką. jei tik paviršutiniškai prabėgama, nu tai viskas įmanoma, o jei nuodugniai, tai nežinia kaip būtų.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:56:43 | Nuoroda
ememdemz rašė:

Nu mazdaug aisku, aciu :D haha pamenu anksciau gyvai isgirdus, kaip zmones apie kamciatka kalba, galvodavau, kad prikolina, nezinojau, kad tokio bendriko esama.. :DDDD va kaip akirati prapleciau katik

:D nu man tai tik įdomiai skamba kai sako kas iš kamčiatkos 'einu į niujorką'.:D o šiaip tai vis keista kodėl troleibuso stotelė kur galinė kur prie benrdabučių, pavadinta 'senoji plytinė', galėtų kamčiatka pavadint.:D ai o šiaip čia gyvenant tai toks vaizdas kad kamčiatka jau toliausiai nuo centro nutolusi vieta, ir kad ties ja baigiasi vilnius ir kad toliau gyvybės nėra, ir tada supratau, kodėl ši vieta gavo kamčiatkos vardą.:D o niujorkas gavo tokį vardą, nu nes kur daugiau tokie šešiolikaaukščiai 'dangoraižiai' gali stovėt?:D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:34:04 | Nuoroda
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:

Nu mazdaug aisku, aciu :D haha pamenu anksciau gyvai isgirdus, kaip zmones apie kamciatka kalba, galvodavau, kad prikolina, nezinojau, kad tokio bendriko esama.. :DDDD va kaip akirati prapleciau katik

:D nu man tai tik įdomiai skamba kai sako kas iš kamčiatkos 'einu į niujorką'.:D o šiaip tai vis keista kodėl troleibuso stotelė kur galinė kur prie benrdabučių, pavadinta 'senoji plytinė', galėtų kamčiatka pavadint.:D ai o šiaip čia gyvenant tai toks vaizdas kad kamčiatka jau toliausiai nuo centro nutolusi vieta, ir kad ties ja baigiasi vilnius ir kad toliau gyvybės nėra, ir tada supratau, kodėl ši vieta gavo kamčiatkos vardą.:D o niujorkas gavo tokį vardą, nu nes kur daugiau tokie šešiolikaaukščiai 'dangoraižiai' gali stovėt?:D

ne nu tai 16 aukstu ne suns papas:DDD geras, nezinojau situ studentisku shmaikstybiu :D

kokios čia tau šmaikštybės? čia jau nusistovėję ir visuomenėj pripažįstami vietovardžiai.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:47:41 | Nuoroda
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:

ne nu tai 16 aukstu ne suns papas:DDD geras, nezinojau situ studentisku shmaikstybiu :D

kokios čia tau šmaikštybės? čia jau nusistovėję ir visuomenėj pripažįstami vietovardžiai.:D

ir as dar vilniete vadinuosi o.O :D

pala, pala. tai tu vilnietė ir nežinai kur saulėtekis, niujorkas ir kamčiatka?:D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 22:25:28 | Nuoroda
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:

ir as dar vilniete vadinuosi o.O :D

pala, pala. tai tu vilnietė ir nežinai kur saulėtekis, niujorkas ir kamčiatka?:D

Zinau tik kur Sauletekis:DD NEMUSHK nu :D ne studente juk as, man niekas niekada nepravede situ apmokymu

nu tai prašyk, kad kas ekskursiją pravestų.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-09 16:44:15 | Nuoroda
samsung4u rašė:

Bet su barakais siais metais kiek zinau prastai bus,nes kamciatka remontui uzdaryta :) 

net tyčia per langą atsidarius pažiūrėjau, kas čia per remontai toj kamčiatkoj ir kaip aš nieko nepastebėjau.:D bent jau dabar tai čia jokių remontų ir jokių kalbų apie remontus ir uždarymus nėra. kaip tu manai kur iškraustytų studentus iš belenkiek barakų?: ))

Žinutė parašyta: 2010-07-09 19:40:45 | Nuoroda
Vytis rašė:

kaip manot ar siais metais pereinamasis i VF bus didesnis ar mazesnis? man nelabai pasiseke istorijos egzaminas, kurio tikejausi 95+ todel bijau dabar neistoti:)

o kiek matematikos metinio turi ir kaip anglų tikiesi būt išsilaikęs?: )

Žinutė parašyta: 2010-07-10 22:51:16 | Nuoroda
Vytis rašė:

matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~

na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-10 22:53:13 | Nuoroda

ai ir dar pastebėjimas kas su šiam puslapį pateikta skaičiuokle skaičiuosis konkursinį balą: jei matematiką turėjot A lygiu, tai prisidėkit dar 0,2, nes čia jų už A lygį neprideda kažkodėl.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-10 23:34:46 | Nuoroda
Sungirl rašė:

O kaip tada skaičiuojamas stojimo balas jei neturiu antros užsienio kalbos? Mano antra užsienio kalba buvo vokiečių ir 11-12kl. nebesimokiau. Tai imamas 0?

bijau nuliūdint, bet ir bus imamas nulis. na nes yra taip, kad nors ir rašo kad imama antroji užsienio kalba arba gimtoji kalba, bet niekur aiškiai neparašoma, kad jei tavo gmtoji kalba yra lietuvių, tai kaip metinio pažymio lietuvių kalbos jau neims ir reiks antros užsienio kalbos metinio pažymio, o jei jo neturi gausi nulį šios dalies ir KB bus pakankamai mažesnis. tarp mano pažįstamų buvo vienas vaikinas, kuris irgi stojo į filologiją ir neturėjo antros užsienio kalbos ir jo KB gavosi gerokai mažesnis nei tikėjosi, nes rašė gimtosios kalbos metinio pažymį. pernai buvo įvesta šita tvarka, tai jis norėdamas pasitikslinti, perskambino universitetus norėdamas įsitikint, kad ims gimtosios kalbos pažymį ir jį visur patikino, kad taip ir bus, bet visgi ne. 

Žinutė parašyta: 2010-07-10 23:37:36 | Nuoroda
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:

na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: )

tačiau anglų gaut 90% reikia surinkti kokius 87 taskus:) sunku bus:) nors skaiciavausi tai 62-67 taskus be rasymo dalies surinkau, tai tikiuosi bus gerai:)

jei balų skaičiuoklė nemeluoja ir jei šiemet pereinamoji riba bus tokia pat kaip pernai, tai tau anglų reikia bent 65 surinkt ir įstotumei.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-10 23:48:02 | Nuoroda
assss rašė:

as labai norejau stoti i leidyba nesvarbu mokama ar ne:) db opagal savo balus matau kad nebent i mokama patekt galiu:) ir kazkaip pradejau dvejoti , gal geriau i kokia teise bandyti;/ nors manau kad leidybos studijos begalo idomios, nes man patinka literatura, knygos, bet nenoriu lietuviu filoogijos studijuoti:( teise gal rimciau butu, tik net neisivaizduoju ar man tai patiktu;/  ir nzn ka daryt...;/

kažkaip įdomiai skamba: neįstosiu į leidybą, tai stosiu į teisę. o nepastebėjai kad įstojimo riba ir į teisę VU ir į leidybą VU beveik vienoda?: )

Žinutė parašyta: 2010-07-10 23:58:24 | Nuoroda
vikuteich rašė:

ketinu čia studijuoti tarptautinį verslą anglų kalba. stosiu į nemokamą vietą. Manau, kad neverta tikėti žmonėm kurie ten nestudijavo ir nieko nežinoiš studijuojančių sako kad jei mokaisi tai pinigų tikrai nereikia, o jei nesimokai tai jokie pinigai tau nepadės. Beto, mokymo kokybė tikrai gera, studijos aukštame lygyje. Manau tikrai nepasigailėsiu sėkmės būsimiems kolegoms:))))

tu su tokiais balais į tvm'ą planuoji? patariu pasiklausinėt daugiau pas jau studijuojančius ir jei jau domina šios srities studijos tai dar ism'u pasidomėt, ten nuo pernai yra nors ir nedaug, bet nemokamų vietų. ir tikrai labai gerai apgalvot ar tikrai čia nori. čia tik šiaip, draugiškai patariu.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-11 00:46:34 | Nuoroda
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:

tačiau anglų gaut 90% reikia surinkti kokius 87 taskus:) sunku bus:) nors skaiciavausi tai 62-67 taskus be rasymo dalies surinkau, tai tikiuosi bus gerai:)

jei balų skaičiuoklė nemeluoja ir jei šiemet pereinamoji riba bus tokia pat kaip pernai, tai tau anglų reikia bent 65 surinkt ir įstotumei.: )

o tu Gryte irgi i VU teise?:) beje as dar negaliu atsipeiket del istorijos egzamino:) surinkau 85-95 taskus kazkur o gavau 90, turbut papuole taisyt pas kokia bloga teta:D kaip tau? tu visalaik taip gerai mokejei istorija?

Aš jau VU teisėj.:D o istorija na tai man visą laiką buvo mėgiamas ir lengvai išmokstamas dalykas, o dar vienuoliktoj dvyliktoj klasėse turėjau superinę mokytoją, na tai taip ir gavosi.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-11 00:51:50 | Nuoroda
samsung4u rašė:

Gryte,na man tik pasakojo,kad taip yra ir bus sunku su barakais,drauga tai i niujorka perkele :) 

matai kaip čia. nu rimtai nieko negirdėjau. na bet aš gyvenu jau suremontuotam, tai manęs neturėtų niekur kelt.: ) bet rimtai net įdomu pasidarė, kas čia per remontai.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-11 01:05:15 | Nuoroda
Vytis rašė:

kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? :D as labai dekingas:D

pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) 

Žinutė parašyta: 2010-07-11 01:14:03 | Nuoroda
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:

kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? :D as labai dekingas:D

pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) 

kodel galiu neistoti? :) anglu nedaug gi reikia, 65-75% pilnai uztenka

dabar pati pradėsiu sau prieštaraut, nu nes ką tik sakiau, kad tikrai įstosi, na bet apie konspektų dalinimąsi ir panašiai reikia galvot kai jau tikrai žinosi, kad įstojai.: )