Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
18:46:29
| Nuoroda
gal ir kvailas klausimas, bet ar čia tas pats kodas kurį reikėjo siųst norint sužinot egzaminų rezultatus?: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:05:52
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
zzmogeliukas rašė:
3500 prasymu skaicius i teise kazkaip privercia sunerimt Kokie 3500 prasymu? Kol kas i teise vf nl yra apie 2000. Kiek as ziurejau, tai vien MRU apie 2000 yra. O dar juk VU ir VDU yra. Tas tai taip. Šiemet visi karštligiškai veržiasi į MRU. Tikiuos, kad jie naivūs ir jų balai <19. Nes kitaip man reikės pildyt kolegijų sąrašą ;? Tada man belieka uzmirsti teise. Tavo balas dar pakankamai aukstas. Turetum tikrai istoti jeigu ne i VU, tai i MRU tikrai. O manes jau tikriausiai laukia pedagoginis. O koks tavo balas - nepamenu? Dabar jau svajoju tik apie MRU. Laikysiu špygas net miegodamas! Mano tik 19,24. Jeigu si skaiciuokle gera. O as visada norejau MRU. Jau čia su 0,2 pridėtu, ar ne? Nes kažkur radau, kad rašei 19, 04. Vistiek manau, kad turėtume į MRU praslyst... Kažkas išsigimėliško būtų, jei taip neatsitiktų Tai pagal jus ta studijos.lt balų skaičiuoklė neprideda to 0,2? Bet juk duoda pasirinkti metinį balą skaičiavau su šita skaičiuokle tai man rašė 19,44, o kai skaičiavau pati pagal formulę tai gavosi 19,64, nu tai reiškiasi, kad čia šita skaičiuoklė biškį chimičija.: )) bet kažkaip džiugina mane šiti chimičijimai.:DD va jei paaiškėtų kad reikėtų 0,2 atimt..:DD blem atrodytų šūdas tie 0,2 balo, bet kai dabar tai jie kiek apramina.: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:15:23
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
Ne tame esme. Ateina kazkoks sudelis ir pradeda pievas sneketi apie mano busima studiju sriti. Tai reik nutildyt toki ar ne? :D Pasakei, lyg politikos mokslai būtų tavo mama arba sesuo bet rimtai, kiek paskaitau Mr.Lazy pasisakymų tai tiek jie visi griežti ir kategoriški. atrodo taip, kad tavo išsakomi teiginiai tiesiog negali būti neteisingi ir kad politikos mokslai yra tobulos studijos neturinčios jokių trūkumų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:26:21
| Nuoroda
visokių tėvų būna, visokių ir reūikia.: )) džiaugiuosi, kad maniškiai visiškai nesikišo į mano egzaminų rinkimąsi ir stojimų planavimą. na ta prasme neaiškino stok ten ar ten. ai, va vienintelis dalykas dėl kurio mama primygtinai patarinėjo, tai kad nestočiau į pedagoginį. pati pedagoginį išsilavinimą turi.:DD ir močiutė sakė kad į pedagoginį nestočiau, nes sakė, kad jai būtų gaila tų vaikų kuriuos mokinčiau.:D o kadangi manęs ir pačios pedagogės karjera visai netraukia, tai su jom ir nesiginčijau.:DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:28:22
| Nuoroda
jetus kaip žiauriai čia.:D na pas mus alytuj vienoj vietoj irgi panašiai žmonės sugaišo, o vat aš nusigavau į kitą tolimesnę vietą tai ten per pusvalandį apsisukau. jokios eilės.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:41:55
| Nuoroda
na trepsėk trepsėk.: ) na tai koks tavo alimas santykis su teise?: D ta prasme kuriuo nr rašei, koks tavo kb į čia?: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:43:25
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
edita.va rašė:
visokių tėvų būna, visokių ir reūikia.: )) džiaugiuosi, kad maniškiai visiškai nesikišo į mano egzaminų rinkimąsi ir stojimų planavimą. na ta prasme neaiškino stok ten ar ten. ai, va vienintelis dalykas dėl kurio mama primygtinai patarinėjo, tai kad nestočiau į pedagoginį. pati pedagoginį išsilavinimą turi.:DD ir močiutė sakė kad į pedagoginį nestočiau, nes sakė, kad jai būtų gaila tų vaikų kuriuos mokinčiau.:D o kadangi manęs ir pačios pedagogės karjera visai netraukia, tai su jom ir nesiginčijau.:DDD O kuom blogai VPU? Ten juk tik mažas procentas baigusiųjų pedagogais tampa. na bet tai kam man stot į pedagoginį, kai mano balai turėtų išnešt ir į rimtesnį universitetą ir aš visai nesiruošiu būt pedagoge?: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:47:42
| Nuoroda
atleiskite, bet šiuo atveju mano altruizmas labai menkas ir ribotas.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:58:32
| Nuoroda
Šypsausi rašė:
rašiau pirmu į čia, antru į vdu teisę ir dar pačiame horizonte vdu teisę mokamą : ) kb 19.84. trepsiu trepsiu ; ) kodėl man kyla keistas jausmas, jog esi iš alytaus? keistos vizisijos ei o tas keistas jausmas kad esu iš alytaus apėmė prieš ta kai pamatei mano profily jog esu iš ten ar po to?:D o aš irgi antru į vdu teisę rašiau.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:02:17
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:04:10
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:
edita.va rašė:
atleiskite, bet šiuo atveju mano altruizmas labai menkas ir ribotas.: ) Jo. Turbut jau mazesnis saves aukojimas butu vykti i Afrika rupintis skurstanciais vaikais, nei dirbt su musu mazaisiais teroristais.:D Teisybė, deja. Kad ir kaip koktu pipažinti nežinia kur būtų daugiau egzotikos ir sukrėtimų: savanoriaujant afrikoj ar dirbant kokioj mokykloj:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:06:59
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Muuuu rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Muuuu rašė:
Kuo geriau išlaikai, tuo baimės ir abejonių kažkodėl daugiau Gryna teisybė. Nepamenu nei vieno, kuris būtų tvirtai įsitikinęs, kad įstos xD aš dabar galvoju, kad vos porą tokų sutikau Man atrodo, aš nesutikau tokių išvis kas keisčiausia, kad va kiek tokių garantuotų savo įstojimu esu sutikus tiek jų visų rezultatai toki ne itin blizgantys.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:08:49
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) 19,34. Dabar vyksta konkursas ir dėl mokamų vietų o čia pridėjus tuos 0,2, jei tau jie prisideda?: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:11:00
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Man atrodo, aš nesutikau tokių išvis
![]() kas keisčiausia, kad va kiek tokių garantuotų savo įstojimu esu sutikus tiek jų visų rezultatai toki ne itin blizgantys.:DD Ai jo, tiksliai apie tokius ir kalbu.:D laiko tik mokyklinius ir kokį vieną valstybinį, visus taip pusėtinai, ir sėdi atsipūtę, kad įstos.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:16:01
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Ai jo, tiksliai apie tokius ir kalbu.:D laiko tik mokyklinius ir kokį vieną valstybinį, visus taip pusėtinai, ir sėdi atsipūtę, kad įstos.:D Tikiuosi kokie 500 tokių prirašė VU teisę pirmoj vietoj bet tai kad šiuo metu vu teisę pirmu numeriu pasirinkę 495.:D tai tu čia ir mus įtrauki?:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:17:27
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Man atrodo, aš nesutikau tokių išvis
![]() kas keisčiausia, kad va kiek tokių garantuotų savo įstojimu esu sutikus tiek jų visų rezultatai toki ne itin blizgantys.:DD Ai jo, tiksliai Tikriausiai tokie nesėdi studijos.lt forume, nes iš tiesų, paskaitinėjus šį forumą nors ir su 20+ pradedi jaudintis o tavo 20+?: ) tikiuosi nerašai pirmoj vietoj teisės vu?:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:19:31
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
edita.va rašė:
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:
edita.va rašė:
atleiskite, bet šiuo atveju mano altruizmas labai menkas ir ribotas.: ) Jo. Turbut jau mazesnis saves aukojimas butu vykti i Afrika rupintis skurstanciais vaikais, nei dirbt su musu mazaisiais teroristais.:D Teisybė, deja. Kad ir kaip koktu pipažinti nežinia kur būtų daugiau egzotikos ir sukrėtimų: savanoriaujant afrikoj ar dirbant kokioj mokykloj:DD Mokykloj ta egzotika greit patampa rutina vedancia link minciu apie pensija arba savizudybe. As pvz jei save kokioj 5-8kl dabar tureciau mokint, nu tai pasmaugciau plikom rankom turbut.:D Gerai kad mokytojom moterys dazniausia dirba, tai nesmurtauja bent. va dėl to kad nestoju į pedagoginį, bus viena iš smurtaujančių mokytojų mažiau.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:20:48
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) 19,34. Dabar vyksta konkursas ir dėl mokamų vietų o čia pridėjus tuos 0,2, jei tau jie prisideda?: ) Neprisideda, mano matkė B lygiu šiuo atžvilgiu tau nenuskilo.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:22:33
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Ai jo, tiksliai apie tokius ir kalbu.:D laiko tik mokyklinius ir kokį vieną valstybinį, visus taip pusėtinai, ir sėdi atsipūtę, kad įstos.:D Tikiuosi kokie 500 tokių prirašė VU teisę pirmoj vietoj bet tai kad šiuo metu vu teisę pirmu numeriu pasirinkę 495.:D tai tu čia ir mus įtrauki?:D Nepasižiūrėjau lamoj ;D nu, tarkim 300 tokių lai būna nu geriausias variantas tai gad būtų koki keturi šimtai.:D su trim dar rizikinga.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:26:14
| Nuoroda
saras* rašė:
Žmonės nenenusišnekėkit. Jūs jaučiat, kad jau iš proto einat? mes jaudinamės de dėl to kad niekur neįstosim, o dėl to, kad neįstosim ten kur labiausiai norim.: ) |