Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
18:08:29
| Nuoroda
DonVytautas rašė:
edita.va rašė:
zizzy rašė:
as irgi noreciau but uztikrinta kad gausiu krepseli, tada butu lengviau prognozuot ar pavyktu istot i teise ;~ kažkokiuose lozunginiuose reformos pristatymuose buvo nurodyta kad krepšelio gavimo riba bus kiek mažiau nei 18 kb.: ) na bet kažkaip man nesitiki kad taip.: ) 1 prie kb primesk ir jau realiau bus nu tai aš taip ir galvojau kad nu nuo kokių 19 kb pradės duot, o ten rašo kad gal 17,74 ar kažkas panašaus.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
18:31:32
| Nuoroda
satkutis rašė:
pas mane tik 1 uzrasas tam lape buvo. vdu mokama teise. balas 18.54. tepadeda sventas petras manau ir be jo pagalbos viskas bus gerai.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
19:36:03
| Nuoroda
jetus, su kokiais tolimais planais žmonės. nežinau, pavydėt čia ar tiesiog stebėtis.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
19:40:01
| Nuoroda
Partizan rašė:
awenterra rašė:
Man praeita vasara teko vaziuot Alytus - Vilnius, bilietas 19 Lt kainavo.. Joooo, gerai vilnieciams.... Tie bilietai tai kaip ant mieliu brangsta. Pvz. su Siauliai-Panevezys marsrutu: sesuo davelnia seniau vazinedavo uz 9, pries 3 metus vaziavau uz 12, pernai uz 15,o pries savaite uz 18. Gerai profkiniams, kai perpus pigiau gali vaziuot... Kuo paprasti mokinukai uz juos prastesni, a? aš dar visai neseniai net nepagalvodavau kad profkiniam daro tokią nuolaidą, o vat pasirodo, kad daro. o be to, jų tas moksleivio pažymėjimas lygiai toks pats, kaip ir mūsų, tik vat tas mokymasis profkėj visgi tori nors kokį pliusą.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
19:43:45
| Nuoroda
Partizan rašė:
edita.va rašė:
jetus, su kokiais tolimais planais žmonės. nežinau, pavydėt čia ar tiesiog stebėtis.: )) Cia planai siandien... Gal rytoj jau uzlinkes busiu ir atia visiems planams. Negali zinot kaip bus, tiesiog pagalvoju, kaip noreciau vystyt savo gyvenima. Nejau tu nenutuoki koki darba noretum dirbti, ar ant fuxo rinkais specialybe? na tikrai nebuvo taip kad nežinojau kur stot, susidėjau po pagalve lapelius su galimom studijom, ryte išsitraukiau lapelį su teise ir sąraše parašiau ją pirmą. aš noriu studijuot teisę dėl to kad tikiu jok šitos studijos man tiktų ir patiktų, tiesiog nesiryžtu planuoti kas bus po kelių, keliolikos ar keliasdešimt metų. manau ateinantys metai ar pora parodys kur link man norisi eiti ir viskas išsirutulios savaime.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:02:02
| Nuoroda
Partizan rašė:
edita.va rašė:
na tikrai nebuvo taip kad nežinojau kur stot, susidėjau po pagalve lapelius su galimom studijom, ryte išsitraukiau lapelį su teise ir sąraše parašiau ją pirmą. aš noriu studijuot teisę dėl to kad tikiu jok šitos studijos man tiktų ir patiktų, tiesiog nesiryžtu planuoti kas bus po kelių, keliolikos ar keliasdešimt metų. manau ateinantys metai ar pora parodys kur link man norisi eiti ir viskas išsirutulios savaime.: ) Va cia ir skiriasi musu poziuris. As jau seniai zinau kuo noreciau buti, tai ir planuoju. O siap neimanoma nieko suplanuoti, nes viskas gali greit apsiversti. Na aisku, jei soksi nuo daugiaaukscio, didziule tikimybe, kad uzsimusi, tai cia tas pats, jei stengsies judet kazkuria linkme, galbut pasiseks... Garantiju cia nera. bet tai ar aš dabar kažkokia nežinau fu vien dėl to kad neplanuoju pakankamai tolimos savo ateities? nemanau.: ) tikiu kad va kadanors man ims ir ateis noras ar potraukis kažkokiai konkretesniai sričiai ar imsiu ir kadanors nuspręsiu, kad va būtent taip noriu matyti save ateityje, bet tiesiog dabar nežiūriu taip toli. o be to, dar prieš kokius metus galvodama apie būsimas studijas turėjau tik tris variantus kur noriu stoti: politikos mokslai, dailėtyra ir geografija. dabar nė vieno iš šių studijuoti nenoriu ir nestudijuosiu. tiesiog pasikeitė požiūris. žinau, dabar galėtum/norėtum pasakyti 'o po metų požiūris dėl teisės nepasikeis?' ir galiu atsakyti kad tikrai ne. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:18:11
| Nuoroda
va vakar sode, tarp sukūrenimui sukrautų popierių, radau savo septintos klasės lietuvių kalbos sąsiuvinį, kur buvo vienas rašinėlis "ką aš veiksiu po dešimties metų", tai perskaičius jį ne tai kad susigraudinau (nesu iš tų kur greit graudenasi: ), o kažkaip viduj taip susibaladojo kažkas.: ) viskas ką rašiau visiškai skiriasi nuo to, kaip turbūt bus. visiškai. VDA baigimas, nuosava meno galerija, vyras ir vaikas (būnant 23: D) ir taip toliau. naivus aš vaikas buvau.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:20:44
| Nuoroda
pas mane tai kažkaip balas į vilniaus kolegiją kaip ir neteisingai apskaičiuotas, bet tai kažkaip nepanikuoju. parašiau ją tik dėl visa ko, o tikiu, kad iki to šešiolikto numerio neprireiks prieit.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:34:04
| Nuoroda
Partizan rašė:
edita.va rašė:
va vakar sode, tarp sukūrenimui sukrautų popierių, radau savo septintos klasės lietuvių kalbos sąsiuvinį, kur buvo vienas rašinėlis "ką aš veiksiu po dešimties metų", tai perskaičius jį ne tai kad susigraudinau (nesu iš tų kur greit graudenasi: ), o kažkaip viduj taip susibaladojo kažkas.: ) viskas ką rašiau visiškai skiriasi nuo to, kaip turbūt bus. visiškai. VDA baigimas, nuosava meno galerija, vyras ir vaikas (būnant 23: D) ir taip toliau. naivus aš vaikas buvau.: )) Tai seniau ir pas mane buvo ivairiu minciu, visiskai rimtai galvojau isvykt is Lietuvos ir daugiau negrizt, bet kazkodel neuzpildziau tu dokumentu ir likau, dabar tuo tikrai dziaugiuosi. Bet visgi viskas buvo susije su teisesauga arba kariuomene ei kažkada dar galvojau kad gal reiktų pabandyt stot į LKA į tarptautinius santykius, bet apie tai galvojau labai labai trumpai.:D kaip kakam ir sakiau: man pereit fizinio tinkamumo testą yra dar nerealiau nei egzaminus išsilaikyt šimtukais.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:47:06
| Nuoroda
va va kaip kartais planai nesusiklosto.: ) nesuprantu kodėl, bet kažkaip nustojau panikuot dėl įstojimo.: ) bet ne dėl to, kad mintį apie įstojimą antru numeriu į vdu priimčiau kaip priimtinesnę, o todėl, kad jau kaip ir nusiteikiau kad į vu teisę įstosiu.:D ot optimistė.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:51:39
| Nuoroda
Partizan rašė:
edita.va rašė:
va va kaip kartais planai nesusiklosto.: ) nesuprantu kodėl, bet kažkaip nustojau panikuot dėl įstojimo.: ) bet ne dėl to, kad mintį apie įstojimą antru numeriu į vdu priimčiau kaip priimtinesnę, o todėl, kad jau kaip ir nusiteikiau kad į vu teisę įstosiu.:D ot optimistė.:D Nu realiai tau tik anglu kisa koja. O koks tavo balas? mano kb 19,64, nu ir bandau vis dar tikėti, nu kad jis bus pakankamai aukštas.: ) o dėl to pasirinkimo tarp VU VDU ir MRU (tiksliau tik tarp vdu ir mru) tai iki paskutinės akimirkos labai dvejojau kas būtų geriau vdu ar mru. abu turi savų pliusų, bet vdu turi pakankamai didelį minusą - kauną. nu nors ir tai minusas tik iš dalies, tai kažkaip galiausiai apsisprendžiau kad antru nr rašysiu vdu o trečiu mru. nu bet tikiuosi, kad tilpsiu ir į vu rėmus.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:17:26
| Nuoroda
o a tikrai nemanau, kad ims ir duos visiem vf stipendijas. kiek žinau tai bus taip kaip ir iki šiol, duos tik nuo antro pusmečio ir tai pakankamai mažam procentui. nors va kiek skaičiau tai vdu vistiek kaip nevisur jau pirmakursiams nuopirmo pusmečio duoda stipendiją (lygtais 130lt), o antram kurse jau atsisijoja pagal rezultatus. na tas 130 lt būtų vis šiokia tokia paguoda jei į vu neįstosiu.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:13:44
| Nuoroda
arnoske rašė:
Taigi, mano KB 15,44 nu tai pasiimk žurnalą "kur stoti?" ir pasižiūrėk kaip buvo su stojimais praeitais metais, nu ta prasme kur koki buvo pereinamieji balai. bet šiaip manau kad universitetas nenusišviečia. Lieka kolegijos ir išlyginamosios studijos, jei nori universitetinio diplomo. o ir šiaip, juk jau turėjai priduot dokumentus, o rytoj jau turėtumei sužinot kas ir kaip, tai kam čia dar klausinėt?: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
14:00:12
| Nuoroda
arnoske rašė:
As seniai uzpildziau dokumentus.. Universitetinės studijų programos nu manau kad į mru mokamą gal ir įstosi nes pažiūrėjau kad pernai metais pereinamasis balas į šitą buvo 15,22. tavo didesnis.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
14:06:43
| Nuoroda
penkas rašė:
Na čia turbut daugumai taip, kad ir kokį KB turėtum vistiek per mažai atrodo. nenuteikinėk mru. tikiuosi neprireiks. (mano balas labai panašus į tavo):DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
14:32:33
| Nuoroda
nežiniakaip čia bus. rytoj manau ne vienam bus staigmenų diena: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:42:27
| Nuoroda
Vilou rašė:
Kiek begalima verkti del tu savo "mazu" balu. Jeigu jau gavot tokius balus tai turetumet logiskai ismastyt, kad pirmiausia ne visi zmones, kurie gavo aukstesnius balus stos ten pat kur ir jus. Tada primeskit koks yra maximumas balu ir kiek jus nuo jo atsiliekat. Aiskiau jau turetu buti, kad istosit i tas savo specialybes, zinoma ne visi, bet pagrindiniai cia, kurie sedi forume kasdien ir skundziasi kaip blogai egzus islaike ir kaip neistos ten ir ten. Suprantama, kad su kai kuriais balais neistosit i savo svajoniu specialybes, bet kai verkiama jau taip be pagrindo... Tiesiog nervina, nusibodo ta pati kasdien skaityti NU TAI NESKAITYK! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:53:25
| Nuoroda
EzoTao rašė:
edita.va rašė:
Vilou rašė:
Kiek begalima verkti del tu savo "mazu" balu. Jeigu jau gavot tokius balus tai turetumet logiskai ismastyt, kad pirmiausia ne visi zmones, kurie gavo aukstesnius balus stos ten pat kur ir jus. Tada primeskit koks yra maximumas balu ir kiek jus nuo jo atsiliekat. Aiskiau jau turetu buti, kad istosit i tas savo specialybes, zinoma ne visi, bet pagrindiniai cia, kurie sedi forume kasdien ir skundziasi kaip blogai egzus islaike ir kaip neistos ten ir ten. Suprantama, kad su kai kuriais balais neistosit i savo svajoniu specialybes, bet kai verkiama jau taip be pagrindo... Tiesiog nervina, nusibodo ta pati kasdien skaityti NU TAI NESKAITYK! Kaip tik tą ir norėjau parašyt CHA! greičiau sureagavau.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:06:34
| Nuoroda
zyza013 rašė:
o tai jus, kurie turit 19.42 arba 19.62 antru numeriu mokamo neraset, kad taip pergyvenat i vu neistoti? as su 18.92 parinuosi, bet rasiau mokama, tai tikiuosi pakliut... nu bent jau aš tai tik nemokamus rašiau. nenoriu paskolų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:12:24
| Nuoroda
įkišu nosį į vu teisės temą - visuotinis nervinimasis. įkišu nosį į čia, į vu tspmi temą - čia irgi nervinimasis. irgi dėl teisės.:D tai kaip čia suprast? jums teisei jau vienos temos neužtenka?:D |