Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
15:41:51
| Nuoroda
adirgnI rašė:
edita.va rašė:
adirgnI rašė:
edita.va rašė:
jauniklis rašė:
man irgi, nafik stoga rauna arba kolegiją.:D aš pati ant galo apsidraudimui VK kultūrinės veiklos vadybą parašiau. nu čia o jeigu kas.:DD tavo geri balai turetum ystot kur nori būtų gerai.: ) tikiuosi anglų viso reikalo nesušiks.: DD na tai gal ne 1 teisė vu. 2 teisė vdu. 3 teisė mru. žodžiu, į teisę noriu.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
15:46:03
| Nuoroda
adirgnI rašė:
taip ir maniau... nu neparašei daugiau ir viskas. nieko čia jua nepakeisi. jeigu kas, juk yra antrasis priėmimas. bet vistiek manau, kad į LŽUU tai tikrai įstosi. viskas bus gerai.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:41:29
| Nuoroda
nr. 2, Kb 19.64 lygtais.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:51:04
| Nuoroda
bet tai juk praėjo tik pusė vasaros. liko dar tiek pat, o man pavyzdžiui pirma pusė buvo baisiai ilga.: ) tikiuosi kad antra pusė bus tiek pat ilga tik kad žymiai įdomesnė ir linksmesnė, o baigsis ji naujoju vietoj, naujom nuotaikom ir su naujais žmonėm.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:52:00
| Nuoroda
Mmm Kaunas.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
16:59:38
| Nuoroda
tikiuosi, kad viskas prasidės jau kitą savaitę.: ) kad reiktų važiuot į vu priduot dokumentų, pasibūt pas pusseserę, nusipirkt šaltos kavos ir eit ant gedimino kalno. Mmm.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:00:36
| Nuoroda
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:06:53
| Nuoroda
Partizan rašė:
edita.va rašė:
bet tai juk praėjo tik pusė vasaros. liko dar tiek pat, o man pavyzdžiui pirma pusė buvo baisiai ilga.: ) tikiuosi kad antra pusė bus tiek pat ilga tik kad žymiai įdomesnė ir linksmesnė, o baigsis ji naujoju vietoj, naujom nuotaikom ir su naujais žmonėm.: )) Na taip, yra ir sviesioji sio reikalo puse. Daug dar liko atostogu. džiaugiuosi, kad va vilniuj mano ir pusbrolis su pussesere gyvena, ir kita pusseserė ir dar vienas pusbrolis šiemet galvoja stot į vilnių ir dar brolis va jau antri metai vilniuj studijuoja, tai kažkaip vistiek drąsiau dėl to kad ne viena naujam mieste.: ) bet va dėl kursiokų tai man irgi baisoka. nenorėčiau kad būtų slogi atmosfera ir būtų tokių kurie liptų kitiems per galvas į nieką neatsižvelgdami. nu bet visokių būna, visokių gal ir reikia.: ) tereikia tikėtis kad atsiras ir normalių, sukalbamų ir gal netgi draugiškų.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:09:44
| Nuoroda
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai o jeigu?:DD nu bet šiaip, nu jo, gyvent gal ir galima. o visai iš dalie (labai labai mažos) norėčiau, kad tektų apsigyvent kaune ir išbandyt tą visų išpeiktą miestą. ir gal net pabandyt įrodyt na kad kaunas puikus: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:15:08
| Nuoroda
Partizan rašė:
edita.va rašė:
Partizan rašė:
edita.va rašė:
bet tai juk praėjo tik pusė vasaros. liko dar tiek pat, o man pavyzdžiui pirma pusė buvo baisiai ilga.: ) tikiuosi kad antra pusė bus tiek pat ilga tik kad žymiai įdomesnė ir linksmesnė, o baigsis ji naujoju vietoj, naujom nuotaikom ir su naujais žmonėm.: )) Na taip, yra ir sviesioji sio reikalo puse. Daug dar liko atostogu. džiaugiuosi, kad va vilniuj mano ir pusbrolis su pussesere gyvena, ir kita pusseserė ir dar vienas pusbrolis šiemet galvoja stot į vilnių ir dar brolis va jau antri metai vilniuj studijuoja, tai kažkaip vistiek drąsiau dėl to kad ne viena naujam mieste.: ) bet va dėl kursiokų tai man irgi baisoka. nenorėčiau kad būtų slogi atmosfera ir būtų tokių kurie liptų kitiems per galvas į nieką neatsižvelgdami. nu bet visokių būna, visokių gal ir reikia.: ) tereikia tikėtis kad atsiras ir normalių, sukalbamų ir gal netgi draugiškų.:D Na mano giminiu irgi Vilniuje nemazai, tik nemanau, kad man nuo to kas nors keiciasi aišku kad barake.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:17:21
| Nuoroda
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:
edita.va rašė:
Mmm Kaunas.:DD aga tas pats ir nepakartojamas... močiutė mane šiandien bandė ramint: 'ei pamiršk kad tas kaunas iš viso yra!': DD Geras nuraminimo būdas ;DDD na o šiaip ir tam Kaune juk neblogai o jeigu?:DD nu bet šiaip, nu jo, gyvent gal ir galima. o visai iš dalie (labai labai mažos) norėčiau, kad tektų apsigyvent kaune ir išbandyt tą visų išpeiktą miestą. ir gal net pabandyt įrodyt na kad kaunas puikus: DD Na pažiūrėsim kaip čia bus padėt įrodinėjant arba paguost skaudžiai nusiviliant.:D na aš tai dar neprarandu vilties dėl vu. nu blem, tegu pabando manęs nepriimt.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:21:46
| Nuoroda
Partizan rašė:
edita.va rašė:
aišku kad barake.: )
Vadinasi musu abieju salygos bus panasios įstosim, kurgi dingsim? (į kauną, neduok die):DD o va jei įstoju į vu teisę ir gaunu kambarį bendrabuty, tai taip gautųsi kad gyvenčiau vienam bendrabuty su savo broliu ir tai ne taip jau gerai.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:25:43
| Nuoroda
aš jau pradedu galvot taip kad jau esu įstojus, kad va kaip su draugėm važiuosim dokų priduot, ką nuveiksim vilniuj ir panašiai.:D tikiuosi neteks nusivilt.: D o šiaip pagal vieną filosofinę knygą su kuria mano nuoboduliui man teko susidurt rašoma kad jeigu kažko labai labai nori, tai reikia galvot, kad tu tai jau turi na ir elgtis taip kad nu jau viskas ko nori yra tavo nu ir tai padidina tikimybę kad taip ir bus. nu tipo taip galvot geriau nei kad galvot kad nieko ko nori negausi, šiuo atveju, kad neįstosi ten kur nori.: ) va. tai ir aš bandau būt optimiste, nors gyvenime esu pakankama pesimistė.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:32:46
| Nuoroda
šypt rašė:
reikia pažymos apie deklaruotą tavo gyvenamąją vietą, paskui reikia pažymos apie šeimos sudėtį bei iš tėvų darboviečių gauti pažymą su paskutinių trijų mėnesių algomis o tai kodėl pavyzdžiui 'bustas vu' tinklalapy nerašo nieko apie gyvenamosios vietos deklaravimo ir tėvų gaunamų pajamų pažymas? ar aš nepastebėjau tiesiog? nu nes tikrai atrodo kad ten reikia tik tais punktais kas atitinka.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:41:10
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Keista, kad niekur dar nėra paskelbta ši itin svarbi informacija. VU būsto tinklalapyje, manau paskelbs kaip ir pernai, dieną prieš stojimą visas taisykles ir reikalavimus
bet tai įdomiai gausis, kad diena prieš vežant dokumentus paskelbs visą atnaujintą informaciją ir paaiškės kad va dar reikia kokių gyvenamosios vietos deklaracijų ar pažymų su tėvų pajamomis, tai iš kur jas reiks imt ir staiga ištraukt? toki dalykai staigiai nepasidaro.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:46:48
| Nuoroda
nuisance rašė:
Na visai nebloga logika uoj ne ne ne.:D man reikia konors tikslesnio, o filosofija man kažkodėl asocijuojasi su tam tikru plaukiojimu ir neapibrėžtumu.:D o tai ne man.:D man reikia taisyklių. kurias būtų galima apeiti.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
17:28:10
| Nuoroda
čia visi tik ir prašneko apie tai kiek kainuos namo parvažiuot.: ) kai paskutinį kartą teko į vilnių važiuot tai bilietas iš alytaus buvo 23 lt. bet tai kai jie brangsta ne dienom ar valandom tai nežinia kiek kainuos po kokio mėnesio. nu tik va pliusas tas kad bus pusė kainos su studento pažymėjimu, o ir keli giminės neretai važiuoja į alytų ir atgal tai manau įmanoma prisitaikyt.: ) o iš viso, aš dar prisimenu tuos laikus kai autobuso bilietas į vilnių kainavo 13 lt. ot buvo geri laikai.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
17:41:47
| Nuoroda
zizzy rašė:
kiek mazai teisininku arba visi kur nors isvyke siuo metu ;D net LZUU uzejau daugiau ten kas reiskiasi ;DD aisku as tolerantiska bet juokinga vistiek pasidare kai paskaitai jog zmogus su 8-9 max proc. tikisi gaut vf :DDD va čia tai pavaro.: DD nu praeitais metais kai buvo kitokia sistema tai su tokiais balais buvo galimybė į LŽUU įstot į nemokamą, bet šiemet, pagal naują sistemą tai jokių šansų.: ) bet tai pagalvojus tai kiek žinau į LŽuu stojama su pakankamai žemais balais, o tai reiškia kad mažai iš ten stojančiųjų gaus krepšelius, tai kiti arba ims paskolas kad studijuotų LŽUU (absurdas) arba supratę, kad su kb8-9 negaus krepšelio, tiesiog mes studijas ir tada toki universitetai kaip LŽUU palinks link bankroto? čia tik mano toki pamąstymai.: )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
17:42:59
| Nuoroda
zizzy rašė:
as irgi noreciau but uztikrinta kad gausiu krepseli, tada butu lengviau prognozuot ar pavyktu istot i teise ;~ kažkokiuose lozunginiuose reformos pristatymuose buvo nurodyta kad krepšelio gavimo riba bus kiek mažiau nei 18 kb.: ) na bet kažkaip man nesitiki kad taip.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
17:53:41
| Nuoroda
awenterra rašė:
Man praeita vasara teko vaziuot Alytus - Vilnius, bilietas 19 Lt kainavo.. praeitą vasarą atsimenu jau mokėjau 20 lt, rudenį 21lt, va nuo žiemos lyg ar nuo pavasario padarė 23 lt. va va. brangsta.: ) tai čia kada teko kauną važiuot tai išsižiojau kai pasakė kad bilietas į kauną 16 lt. tai dviem žmonėm važiuojant pirmyn ir atgal kainuoja 64 lt. neblogai.:D ir iš viso: kodėl studentam ir besimokantiem profesinėse mokyklose taikoma 50 procentų nuolaida tarpmiestiniams bilietams, o moksleiviams ne? jaučiuosi nuskriausta.: DD |