Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
23:44:41
| Nuoroda
Nepasant to, kad MBE nelabai ką lemia, tačiau vis tiek, atrodo nelabai teisinga, kai palieka tik VBE, kol mokyklos dar nepaigė mūsų karta. Juk 10oje klasėje rinkdamiesi ką toliau mokytis, nežinojom, kad bus tik valstybiniai egzaminai. Pvz. daugelis amno bendraklasių pasirinko matematiką B lygiu ir buvo pasiruošę laikyt mokyklinį egzaminą, tačiau dabar, įvedus naują tvarką liko kaip ir ant ledo. Mano nuomone, būtų buvę logiškiau, jeigu šių metų 10okai būtų informuoti apie laukiančius pasikeitimus (ir tada jau susidėliotų viską kaip reikiant), o mes dar būtume baigę sena tvarka. Bet... O dar tas laiko perstumdymas, kurio "dėka" vos ne visą vasarą gyvensim įtampoj. Žodžiu, šių metų abiturientai buvo nemenki ekspermentiniai triušiai, o mes būsim tokie pat, tik dar pakelti kvadratu. Čia Lietuva, čia lietūs lija |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-07
17:25:19
| Nuoroda
aš irgi ilgą laiką svajojau apie politkos mokslus, po to nesvaojau, dabar vėl sugrįžau :] vakar buvau Litexpo ir iš žmonių, pristatinėjančių universitetus, man asmeniškai geriausią įspūdį sudarė VDU "politikas" :] aišku, VU yra VU, bet man atrodo, kad VDU atmosfera geresnė ir lengvesnė, ten ne taip vienas kitam gerkles perpjaut dėl balų nori :] nenorėčiau keturis metus gyventi nuolatinėje įtampoje. bet vienas didelis minusas - Kaunas. šiaip neturiu nieko prieš šį miestą, atvirkščiai, ji net labai patinka, tiesiog nuo mažų dienų turėjau viziją, kad studijuosiu sostinėje - studentų mieste. dabar gana sunku persiorientuoti, bet, manau, neverčiau, jeigu neįstosiu į VU, bet būsiu priimta į VDU :]
|
||
Žinutė parašyta:
2010-04-13
18:51:37
| Nuoroda
sveiki :] noriu paklaust, ar dabar, kai jau paskelbtas šių metų konkurso šūkis (Vidaus ir užsienio politika žiniasklaidoje) užtenka pasiruošt toms potemėms, kur yra prie šitos temos pokalbio skiltyje, ar vis dėlto dar kažkokius extra šaltinius persiskaityt? :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-04-13
18:55:29
| Nuoroda
Sveiki Kas ką žinote apie šią specialybę? Kiek dėmesio čia konkrečiai reklamai skiriama? |
||
Žinutė parašyta:
2010-04-14
00:39:20
| Nuoroda
Logola rašė:
Agne, nors tema paskelbta, tai nereiskia, kad komisija nepaklaus apie sporta ar kultura. Jie gali paklausti bet ko. Aisku, didesnis demesys bus skiriamas politikai. kad paklaus tai čia aišku, bet rašiniui iš kur ruošits? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-19
22:45:11
| Nuoroda
sveiki o kaip su matematika čia kažin? daug? žudanti? ar galima dvyliktoj klasėj tik piešus gėles per pamokas languotuose sąsiuviniuose kaip nors prasisukt? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-20
18:59:16
| Nuoroda
ka_tu_kaip_tu rašė:
Labas, matau, kad savi žmonės esam Tai va įstojau į informologiją ir atėjęs į pirmas matiekos paskaitas pamačiau, kad visiškai nieko nesuprantu, tai puoliau melstis dievo, kad tik išlaikyčiau. Maldos užimdavo daug laiko, tai i matiekos paskaitas taip ir nebevaikščiojau Taigi, manau, kad atsakiau į tavo klausimą apie sudetingumą P.S.Visi informologai šiemet išlaikė matiekos egzą. Tuo tarpu, tarp verslo informacijos vadybos studentų(tų aceit gudresnių, didesniu konkursiniu balu, pasitaikė neišlaikiusių. Visada žinojau, kad debilų armija ten susirinkus P.P.S Suprantu, kad galėjau ir trumpai pasakyt, kad nieko sunkaus su ta matieka nebuvo, bet nenorėjau, kad netyčia pagalvotum jog galbūt aš apsimetinėju kaip viskas buvo lengva o iš tikro esu knygų žiurkė.Neneigsiu, pasitaiko tokių, bet aš tai durnelis, for real ooo ačiū tau, po tokių žinių saulėlydis už lango pasidarė ryškesnis o kaip su kitais dalykais? daug tokių, kurie priklausantiems grupei "labiau humanitaras negu šiaip normalus žmogus" būtų sunkiai įveikiami? ar viskas įveikiama, tik reik prie gudročių sėdėt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-20
19:05:21
| Nuoroda
gal kas netyčia žinot kur rast vbe atsakymus nuo 2002? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-23
19:28:18
| Nuoroda
skamba džiugiai visai tada gal yra dar kokių dalykėlių, kuriuos reikėtų žinot, pritraukiančių/atbaidančių prie/nuo stojimo čia? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-23
21:35:28
| Nuoroda
pats kodėl čia stojai, ko tikėjaisi ir ko dabar jau nebesitiki? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
15:07:43
| Nuoroda
VBE instrukcijoje parašyta "Vykdytojas ant švarraščių ir protokolo abiejų egzempliorių priklijuoja kodus ir išdalija užduoties sąsiuvinius, švarraščius ir juodraščius protokole įrašytiems kandidatams. Kandidatas, gavęs jam skirtą švarraštį, įsitikina, ar kandidato vietos numeris ir ant švarraščio užklijuotas kodas atitinka jo eilės numerį protokole, ir pasirašo ant protokolo abiejų egzempliorių skiltyje šalia savo pavardės." Iš kur kodus ir numerius žinot? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
18:26:50
| Nuoroda
aš galvoju juodrašty rašyti su tušinuku, o į švarraštį su parkeriu, kad raštas gražesnis būtų ar reiks pranešt vykdytojui? ar užtenka pranešt tik tada, kai rašymo priemonę keiti švarrašty? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
18:35:54
| Nuoroda
o paprastus pieštukus neštis galima? nes teksto suvokimo užduotyse mėgstu pasibraukaliot skaitydama |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
18:49:32
| Nuoroda
ačiū už info, kolegos! |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:26:34
| Nuoroda
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:43:35
| Nuoroda
rašiau rašinėlį antra tema, tai kaip įsijaučiau, vos perrašyt spėjau. žodžių milijonu daugiau negu reikia, bet ką man daryt, jei trumpai ir galustai rašyt nemoku? o jūs, kolegos, džiaukitės gyvenimu, kol dar yra laiko prieš studijas |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:54:51
| Nuoroda
Krystee. rašė:
Agnė. rašė:
rašiau rašinėlį antra tema, tai kaip įsijaučiau, vos perrašyt spėjau. žodžių milijonu daugiau negu reikia, bet ką man daryt, jei trumpai ir galustai rašyt nemoku? o jūs, kolegos, džiaukitės gyvenimu, kol dar yra laiko prieš studijas as ta pacia tema rasiau, tai idomu, kokia tu isvada parasei? Kad nuolat tas liudnumas kankina ar nenuolat? :) kad aš nedariau išvados |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:00:31
| Nuoroda
dofkė rašė:
dėl to egziuperi tai bus fakto klaida tai jei ir citatą iš atminties cituotadamas į lankas nucituoji, tai ir tik kaip fakto užskaito? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:10:02
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Ingridele rašė:
tik nereikia jum pavydeti, as daug mokiausi todel ir gausiu virs 95 SAUNUOLE vaikučiai, kam jūs čia visus juokinat? ir taip po šiandien nervų sistemą pasiderinus visiems, tai ne, dar raš visokios super mergaitės nesąmones |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
19:36:32
| Nuoroda
va va, kaip su žodžių perviršijimu? nuima ar ne taškus? |