Vartotojo AgnÄ—. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:34:30 | Nuoroda

informologai jau offline, užsišventÄ—. kažkodÄ—l jauÄiu, kad tai bus kasdienybÄ— :D :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:45:10 | Nuoroda

VU INFORMOLOGAI, parašykit į pm savo skype, prijungsim prie pokalbio :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:40:12 | Nuoroda
khiste rašÄ—:
khiste rašÄ—:

ir as prei chebros;DD

skype - khiste

bet retai uzeinu ten;D

gal kas fb esat?

*prie;DD

kad gal visi ten yra :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:02:45 | Nuoroda

skype me: ade_ma

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:45:30 | Nuoroda
ellyte rašÄ—:

sveiki  istojau cia mokamai.. nezinau ka rinktis ar cia ar vk nemokamai  gal zinote atsiliepimu is informologijos studentu ar cia labai idomu yra, ar verta studijuoti ?  

Labas :) sunkoka patarti. bet jeigu finansinÄ—s galimybÄ—s leidžia, mano nuomone, rinkis universitetÄ…. kiek aš maÄiau tvarkydamasi dokumentus, visi žmonÄ—s komunikacijos fakultete labai šaunÅ«s, jau vien dÄ—l to vertÄ—tų stot, o paÄių studijų vertingumas priklausys nuo mÅ«sų  - kiek norÄ—sim pasiimt, tiek ir gausim. žodžiu, it's up to you :)  jeigu vis dÄ—lto nusprendei prisijungt prie mÅ«sų, fuxų, parašyk į skype :) ( ade_ma)

Žinutė parašyta: 2010-08-06 20:07:42 | Nuoroda

ooo pasirodo naujų veidų yra, kaip smagu! :) man tik įdomu, kaip jÅ«s praslydot pro kuratorius, kad jÅ«sų kontaktinių duomenų nesurinko ir nepridÄ—jo į bendrÄ… chat skype? :D kad ir kaip bebÅ«tų, sveiki atvykÄ™ į didelÄ™ gražiÄ… šeimÄ…! :D

dÄ—l kb. aš įstojau į valstybÄ—s finansuojamÄ…, mano balas buvo 19.20, klasiokÄ—s lyg ~18,80 irgi į vf įstojo :) bet manau, kad ir dar su žemesniu galima prasmukt į nemokomÄ… :) tad bandyk bÅ«tinai :)

Žinutė parašyta: 2010-08-21 19:29:35 | Nuoroda

Sveiki visi (ypaÄ rašiusieji apeliacijas),

Jeigu pamenat, tai Nacionalinis Egzaminų Centras žadÄ—jo, kad atÄ—jus rugsÄ—jui bus galima pamatyti savo vbe darbus. RugsÄ—jis ne už kalnų, tai ar bus tokių, kurie planuoja eit iki galo ir pasinaudot savo teisÄ—m (kurios,aišku, nieko nereiškia, bet vien tik iš principo)? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-22 22:06:12 | Nuoroda

nÄ—ra, aš parašiau į nec, tai laukiu, gal ryt atrašys :D

Žinutė parašyta: 2010-08-23 21:10:32 | Nuoroda

neatrašo :D

Žinutė parašyta: 2010-08-27 22:33:08 | Nuoroda
Greta- rašÄ—:

Skambinau į nec, sakÄ—, kad reikia parašyti prašymÄ… dÄ—l peržiÅ«ros direktoriui ir tada susitarti patogų laikÄ….

tai į patį nec iškart eit? :)

Žinutė parašyta: 2011-05-25 21:45:46 | Nuoroda

Baigiant pirmÄ… informologijos kursÄ… galiu pasakyt - mÅ«sų dienos kaip šventÄ—:)  

Vienas draugas KI studijuojda, ten yra jau kÄ… paveikt. EsmÄ— tame, kad jie kaip ir daugiau mokosi apie visus kÅ«riybinius procesu, estetikÄ… etc,aišku, yra ir vadybos, o mes orientuojamÄ—s į informacijos valdymÄ… organizacijose. Nežinau, ar Äia labai jau panašu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-04 18:29:36 | Nuoroda

Sveiki :)

kaip matau, vyksta didelės diskusijos dėl apeliacijų :)

aš prieš metus rašiau dÄ—l lietuvių ir istorijos, lietuvių pakÄ—lÄ— 10 balų, istorijos nekeitÄ— nieko :)

lietuvių vbe rezultatÄ… visoje Lietuvoje sumažino tik dviems žmonÄ—ms (vienas iš jų mano klasiokas), taip kad jei jauÄiat, kad kažkas negerai, tai tikrai rašykit, kaip mano po to lietuvių mokytoja sakÄ—, kad jei dar kartÄ… darbÄ… kas nors pažiÅ«rÄ—tų, tai gal ir dar 10 pakeltų :)

labai gerai žinau, pro kokius š dabar malatÄ—s, teisybÄ—s nÄ—ra, viskas nuo vertintojų priklauso, o Äia ir prasideda nesÄ…monÄ—s :)

Žinutė parašyta: 2011-07-12 18:23:43 | Nuoroda

stokit stokit - laukiam fuksų:D

Žinutė parašyta: 2012-06-26 16:08:09 | Nuoroda

Sveiki, jaunieji kankiniai :)

Prieš porÄ… metų išgyvenau jÅ«sų situacijÄ…, todÄ—l žinau kaip apmaudu gauti mažiau nei tikÄ—jaisi :)

Pati rašiau dvi apeliacijas - istorijos nieko nepakeitÄ—, lietuvių pakÄ—lÄ— +10 balų, kurie tikrai buvo reikšmingi stojant.

Bandykit, nieko neprarasit, o sumažinomo atvejų, bent jau prieš du metus, per visÄ… LietuvÄ… buvo 2. :) 

Tik atestato normalaus per išleistuves dar negausit

Žinutė parašyta: 2013-05-09 22:34:15 | Nuoroda

Sveiki!

Mano vardas AgnÄ—, esu bÅ«simųjų VU KF informologų viena iš kuratorių.

Jei kÄ… domina galimybÄ— Äia stoti, o turite klausimų - rašykyte drÄ…siai, sprÄ™sim bÄ—das :)

Žinutė parašyta: 2013-07-06 12:43:01 | Nuoroda

Labas,

na, nuspÄ—ti koks konkursas kiek sudÄ—tinga - viskas paaiškÄ—s tik paisibaigus prašymų teikimui, tad nesinori klaidinti.

O 'įdomu' yra labai subjektyvus dalykas, taÄiau jei domiesi komunikacija ir informacija, su šiomis sritimis susijusiai pokyÄiais - infromologija tikrai puikus pasirinkimas.

Aš, praÄ—jus 3 metams po stojimų, tikrai nesigailiu:)