Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:09:17
| Nuoroda
:D demotyvuoji kitus, kad paÄiam bÅ«tų lengviau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:09:30
| Nuoroda
:D demotyvuoji kitus, kad paÄiam bÅ«tų lengviau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:14:34
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
:D demotyvuoji kitus, kad paÄiam bÅ«tų lengviau? aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybÄ— tau, nes tu visus ramini Tu sakei, kad žmogus gali bÅ«ti patenkintas, net jei jį pakvietÄ— MRU studijuoti teisÄ™ :D:D tai yra tokių, kurie apie tai svajoja o šiaip, jei jau įrašÄ— šitÄ…, tai vis tiek su mintim "px, sueis kaip nors", tai ir sueitų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:18:52
| Nuoroda
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:19:18
| Nuoroda
Trik rašÄ—:
Ei, zmones, daugiau optimizmo! optimizmas liejasi per kraštus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:23:21
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:23:50
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Trik rašÄ—:
Ei, zmones, daugiau optimizmo! optimizmas liejasi per kraštus Liejas per kraštus ir susimaišo su pesimizmu taip ir gimsta realizmas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:29:03
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:33:35
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:34:59
| Nuoroda
Riuta rašÄ—:
koks jusu konkursinis balas i vdu viesaja komunikacija? mano 19,20, bet šita gal 6 vietoj |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:38:04
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinÄiau flirtu DDD bet ok, lai bÅ«na demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbÅ«t romantiškiausia vieta, kokiÄ… galima įsivaizduot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:39:04
| Nuoroda
Riuta rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Riuta rašÄ—:
koks jusu konkursinis balas i vdu viesaja komunikacija? mano 19,20, bet šita gal 6 vietoj ehh, mano 19.56 ir nezinau, gerai tai ar blogai, sirdele tuoj sustos;/ naujos studijos, tai realiai niekas nežino bet aš neabejoju, kad su tiek į vf pateksi! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:40:25
| Nuoroda
- nara - rašÄ—:
ŽiÅ«riu jÅ«s Äiamrimtai nakvot susiruošÄ—t? mano paros rėžimas vasarÄ… yra toks, kad einu miegot kai švinta tai geriau Äia sÄ—dÄ—t, negu cube crash fb žaist |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:43:18
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinÄiau flirtu DDD bet ok, lai bÅ«na demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbÅ«t romantiškiausia vieta, kokiÄ… galima nu turbÅ«t geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga Äia, niekas nemato tobulybÄ— |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:47:41
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinÄiau flirtu DDD bet ok, lai bÅ«na demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbÅ«t romantiškiausia vieta, kokiÄ… galima nu turbÅ«t geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga Äia, niekas nemato tobulybÄ— mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinÄ—jimui bet bÅ«tent Äia ir slypi visas susirašinÄ—jimo žavesys per kanÄias į žvaigždes |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:53:05
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinÄiau flirtu DDD bet ok, lai bÅ«na demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbÅ«t romantiškiausia vieta, kokiÄ… galima nu turbÅ«t geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga Äia, niekas nemato tobulybÄ— mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinÄ—jimui bet bÅ«tent Äia ir slypi visas susirašinÄ—jimo žavesys per kanÄias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutÄ—/demotyvacija ( ) vis ilgÄ—ja ir tuoj mano kompas ims striginÄ—ti jÄ… užkraudinÄ—damas pacitavimui tai ar Äia problema? užtat kokia graži piramidÄ— gaunasi! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:59:46
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinÄiau flirtu DDD bet ok, lai bÅ«na demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbÅ«t romantiškiausia vieta, kokiÄ… galima nu turbÅ«t geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga Äia, niekas nemato tobulybÄ— mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinÄ—jimui bet bÅ«tent Äia ir slypi visas susirašinÄ—jimo žavesys per kanÄias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutÄ—/demotyvacija ( ) vis ilgÄ—ja ir tuoj mano kompas ims striginÄ—ti jÄ… užkraudinÄ—damas pacitavimui tai ar Äia problema? užtat kokia graži piramidÄ— gaunasi! rimtai, ima įgauti formas mÅ«sų susirašinÄ—jimas Aišku, užjauÄiu žmones. kurie bandys tai skaityt ar net peržiÅ«rÄ—t ir šiaip, kiti galbÅ«t sakytų, jog tam yra privatas, bet argi dabar esmÄ— tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmÄ—s, nei prasmÄ—s kitiems ryte bus tik linksmiau Äia pasižiÅ«rÄ—jus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:04:14
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinÄiau flirtu DDD bet ok, lai bÅ«na demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbÅ«t romantiškiausia vieta, kokiÄ… galima nu turbÅ«t geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga Äia, niekas nemato tobulybÄ— mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinÄ—jimui bet bÅ«tent Äia ir slypi visas susirašinÄ—jimo žavesys per kanÄias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutÄ—/demotyvacija ( ) vis ilgÄ—ja ir tuoj mano kompas ims striginÄ—ti jÄ… užkraudinÄ—damas pacitavimui tai ar Äia problema? užtat kokia graži piramidÄ— gaunasi! rimtai, ima įgauti formas mÅ«sų susirašinÄ—jimas Aišku, užjauÄiu žmones. kurie bandys tai skaityt ar net peržiÅ«rÄ—t ir šiaip, kiti galbÅ«t sakytų, jog tam yra privatas, bet argi dabar esmÄ— tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmÄ—s, nei prasmÄ—s kitiems ryte bus tik linksmiau Äia pasižiÅ«rÄ—jus jo, bet attrodo, kad mes Äia tik dviese susirinkÄ™ nu tikiuos tu į viv'us įstosi, kaip ir aš tai gal kitiems baisoka įsiterpt aš tikiuosi, kad įstosiu ten, kur rašiau nr1, nes labai ten noriu, o vien nuo žodžio "vadyba" man darosi negera šiaip ar taip, komfake vis tiek susitiktumÄ—m ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:09:26
| Nuoroda
Trik rašÄ—:
Aš jus stebiu! ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:12:17
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
Mantukas. rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisÄ—s, tai pagalvojau, kad px'iau jau bÅ«tų teisÄ— Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei kÄ…, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai kÄ… rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU KÅ«rybinÄ—s industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į treÄiÄ…, o aš į pirmÄ… demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dÄ—mesio, tai tokiu atveju kažkas bÅ«tų bendrakursiai ;D tai gal dÄ—l to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinÄiau flirtu DDD bet ok, lai bÅ«na demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbÅ«t romantiškiausia vieta, kokiÄ… galima nu turbÅ«t geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga Äia, niekas nemato tobulybÄ— mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinÄ—jimui bet bÅ«tent Äia ir slypi visas susirašinÄ—jimo žavesys per kanÄias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutÄ—/demotyvacija ( ) vis ilgÄ—ja ir tuoj mano kompas ims striginÄ—ti jÄ… užkraudinÄ—damas pacitavimui tai ar Äia problema? užtat kokia graži piramidÄ— gaunasi! rimtai, ima įgauti formas mÅ«sų susirašinÄ—jimas Aišku, užjauÄiu žmones. kurie bandys tai skaityt ar net peržiÅ«rÄ—t ir šiaip, kiti galbÅ«t sakytų, jog tam yra privatas, bet argi dabar esmÄ— tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmÄ—s, nei prasmÄ—s kitiems ryte bus tik linksmiau Äia pasižiÅ«rÄ—jus jo, bet attrodo, kad mes Äia tik dviese susirinkÄ™ nu tikiuos tu į viv'us įstosi, kaip ir aš tai gal kitiems baisoka įsiterpt aš tikiuosi, kad įstosiu ten, kur rašiau nr1, nes labai ten noriu, o vien nuo žodžio "vadyba" man darosi negera šiaip ar taip, komfake vis tiek susitiktumÄ—m ;D ai, daros bloga, bet, aišku , rašydama vadybÄ… galvojai " ai, px, sueis" gerai komfake pirmiausiai ieškosiu tavÄ™s, nes nelabai kÄ… turbÅ«t pažinosiu aš nuo pat pradžių tikÄ—jau (tikiu), kad įstosiu į pirmÄ…, todÄ—l visi kiti yra "px,sueis" tai gerai, bÅ«sim dviese nieko nepažįstantys |