Vartotojo zirklūtes. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-15 17:50:19 | Nuoroda

Tikrai tikrai??? Pradeda mokyt nuo pradmenų?

O aš galvojau.....

O čia ir VU taip?

Visai rašyčiau šitą dalyką kur nors savo prašymes, truputį moku kalbą.  Keista, visad maniau,kad filologiją studijuojant jau reikia tą kalbą mokėti, nes juk gi filologija- kalbos tyrinėjimas.

Žinutė parašyta: 2010-07-15 21:03:24 | Nuoroda

2 metai. Realiai, atrodo,teks daug plušėti, net prancūzų kalba yra laikoma sunkia, o ją išmokti tokiu lygiu,kad galėtum tyrinėti...hmm

O jūs kas nors mokėtės? gal net egzaminą laikėt? Kaip ji jums?:) Nes man nepasirodė labai sunki, nors aš nelabai daug dar moku

Žinutė parašyta: 2010-07-15 21:19:17 | Nuoroda

Kaip supratau, vietų yra daugiau negu parašyta įskaitų.
Tai ką,priiminės ir be jų?!

Žinutė parašyta: 2010-07-16 13:09:31 | Nuoroda

Jo, klausiau,sakė, kad į žurnalistikos magistrą priima iš visų sričių...šiaip man kažkokia paini ta sistema. Galvoju, būtinai studijuosiu magistrą, jei bakalauro studijų programos pasirodo neretai kiek per plačios ir šiaip nykios,tai ten visokių įdomių yra:)
Aš irgi greičiausiai norėčiau žurnalistinį darbą dirbti. Nors dar visko gali būti...

Šįmet, manau, sunkiau įstoti į politologiją (VU), nes sumažėjo vietų. O kad balai turėtų kristi, nes daug kas blogai išlaikė egzaminus,nesutinku... na aš blogai išlaikiau, bet tai dar nieko nereiškia:) aišku, nemačiau egzaminų analizių, bet manau,kad šimtukininkų ir 90+ santykis su kitais yra toks pat,kaip visada.

Dieve,jau už savaitės rezultatai,arne?;(

Žinutė parašyta: 2010-07-19 07:59:15 | Nuoroda

Blemba blemba. Vakar, vakare, liepos 18, sakiau, kad užpildysiu viską. Kur tau:/

Ar čia tik pas mane neina prisijungti prie lamabpo? vakar bandžiau iki pusės 4 ryto, šiandien atsikėliau septintą ir vėl ėmiau bandyt. Nieko Dar kas nors su tuo susiduriat ar man tiesiog eit ieškot, kur geresnis internetas?:D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 08:48:32 | Nuoroda

Tai jau teks:D
Bet keista, viską atidaro, ir pačią lamabpo,bet jau kai nuspaudžiu ant prašymo...:/

Na ir kodėl kaip tik dabar????? Neįsivaizduoju, kur šitam mieste kompiuterinės

O beje, ten jau rodo egzaminų rezultatus?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 09:36:11 | Nuoroda

Tai gal jau ir el. paštu atsiuntė??? Velnias:/ Man buvo trumpam atidarę, nerodė;(

Žinutė parašyta: 2010-07-19 11:57:55 | Nuoroda

Nu aš nepasilikau paskutinei dienai, pirmą nr jau kadais parašius:) Bet galvoju, prisijungsiu va paskutinįkart, patikrinsiu visokius asmens kodus, paredaguosiu ką iš sąrašo apačios. Ar šiaip ką parašysiu, kaip normalus žmogus, užpildysiu bent jau daugiau to sąrašo. Ir va,dar įtarimą kelia, kad man egzaminų nerodė tada,kai pavyko visgi prisijungt:/

Jau tą linką į registraciją tai išmokau mintinai beveik:D Nu viskas,einu kur nors. O blemba,dar galva perpus plyšta:(

Žinutė parašyta: 2010-07-19 12:01:57 | Nuoroda

O mama:o yey,viską viską rodo! pra6au pra6au, kad taip ir toliau, nei6sijungt7:( aaaaaaaaa

Žinutė parašyta: 2010-07-19 12:18:23 | Nuoroda

Sunkiai čia einas..Ne, nu pasakykit, kodėl tokie dalykai vyksta tada,kai yra likę 3 valandos?:D Dar noriu pridėt kokį dalyką,kad tėvam būtų ramiau,jog ne vien visiškų pievų prirašius:D

1. Politologija vu vf

2.Politologija vu vnf

3.Prancūzų filologija vu vf

4,Filosofija vu vf

5.Politologija vdu vf (va čia tai keistai, bet nežinau, ką daryt, jei labai noriu į politologiją, bet vu tiktai, reikėtų gal perkelt 3nr:/)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 23:40:24 | Nuoroda
Golde rašė:

Klasusykit, o jei parasiau vnf politologija VU ir antru prioritetu parasiau I (neakivaizdziai), tai kai sius viena mokama ir nemokama vieta, tai dar ziures ka nemokamai parasiau toliau? Neakivaizdines mokamos, tai ir ziures kaip i mokama, ane?

Niekas neplanuojat stoti neakivaizdziai ir veliau pereiti? Nes man i vnf truksta, todel nusprendziau neakivazdziai... (mastau dar (:)

Pirmos pastraipos nelabai supratau.  Tai....jo. Nežinau.

Neee,ne man neakivaidžiai mokintis. Aš pritinginti:). O kad pereiti,tai ne taip lengva,manau.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 14:14:31 | Nuoroda

Žinot, dažnai tokia kvaila pasijuntu dėl tų prašymų, kad galvoju, neverta aš to aukštojo mokslo matyt, jei taip nesuprantu nieko:D

Labai apsidžiaugiau,kai pamačiau,kad kažkokie KB surašyti, bet visiškai nesuprantu tos pirmosios grafos. Ir išvis,ten visur 0, išskyrus paskutinėj sąraše specialybėj, kurią išvis rašiau tik,kad mama nedūsautų ir stot nelabai trokštu:D Tai va,ten parašytas skaičiukas lygus skaičiukui antrojoje grafoje.

O nuliai mane gąsdina:S

Žinutė parašyta: 2010-07-20 14:22:42 | Nuoroda

Hm, antras stulpelis,tai yra Konkursinis balas AM programoje, yra mano konkursinis balas stojant į tuos dalykus? Toks pat, kaip aš pati galiu pasiskaičiuot pagal formulę? NEs jei taip, tai nesutampa man kai kas

Žinutė parašyta: 2010-07-20 14:55:24 | Nuoroda

Jooo,nes kartais panašu,kad daugiau laiko praleidžiu tame puslapyje, nei pvz kaip normalus žmogus mėgaujuos vasara:D Tą  klaikų puslapio dizainą atsiminsiu visą gyvenimą, o jau kaip išlavinau savo atmintį, išmokau ir prisijungimo, ir asmens kodą:D

Žinutė parašyta: 2010-07-21 17:49:53 | Nuoroda

Aš, pavyzdžiui, esu humanitarė visiška. Man kalbos patinka ir nesunkiai einas ir panašūs dalykėliai,rašyt mėgstu. Ir nematau jokios prasmės studijuoti to, kas ne man... kad ir kaip vaikystėj atrodė romantiška būti kosmonaute ir kad ir kaip tada planavau savo išradimus,kurie ateityje pakeis pasaulį :D

Bet liūdna, kad į tuos socialinius mokslus sueina visi lengvo gyvenimo tikėdamiesi. Pati,jei tik būčiau ne tokia išsiblaškius, greičiau mąstanti, šiaip turėčiau daugiau smegenų vingių ir suprasčiau fiziką bei organinę chemiją.... :D Dievaži,gamtos mokslai daug įdomesni. Čia gal kaip kam, bet aš manau, kad negerai, jei 50% abiturientų renkasi socialinius mokslus.

Ir išvis,per daug nori visi to aukštojo mokslo diplomo. Tarsi savaime suprantamas dalykas,kad turi turėti bakalaurą, na, o normalūs žmonės gi ir magistrantūrą baigia,arne?:D
..o kas griovius kas?:D

Žinutė parašyta: 2010-07-21 18:04:21 | Nuoroda
Inede rašė:

„Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas.
Jo manymu, šiųmetė tvarka turėtų apsaugoti nuo įstojimo į mokamą vietą tuo atveju, kai yra šansas studijuoti nemokamai. P. Žiliuko teigimu, „atsarginių“ programų geriau nerašyti – taip gali būti pakviestas, kur nenorėjai.

Eina peklon viskas. Nesilankysiu studijos.lt iki penktadienio, nes galima vėžį įsivaryt visokių va tokių dalykų prisiskaičius:D Nebesuprantu nieko jau:D Siūlys ne tai,ką labaiu nori studijuoti, bet tai, kur tinki labiau su savo balais? Blemba, reikėjo man rašyt tą anglų filologiją, kurios visai nenoriu, dar ims ir pasiūlys būtent ją 

Žinutė parašyta: 2010-07-21 21:37:00 | Nuoroda

MMMMMMnežinau. Nesijaudinu šiaip, atrodo, žinau, ko tikėtis -ir ko nesitikėti ;)(tpfu tpfu tpfu).

Jaudinuos dėl vieno dalyko- gal ne tai pasirinkau. Na,man patinka tai,ką pasirinkau, bet daug neigiamų dalykų pastaruoju metu išgirstu. Tai nežinau jau kartais:(

Žinutė parašyta: 2010-07-21 21:41:30 | Nuoroda
vtrgv rašė:
Thotu rašė:

Žodžiu, lamoj tituliniam jau naujas užrašas. Aš ligi šiol nesuprantu, kaip reikės 'priimti' siūlomą pakvietimą :} Totaliai. Bet na ir nesąmonė šiais metais tie stojimai. Prieš du metus viskas buvo taip paprasta.

priimti reikes su pele, nuspaudus ir atleidus kairiji peles mygtuka ant atitinkamos nuorodos. gali treniruotis ir testuoti sia hakeriska sistema jau dabar, kad veliau nebutu staigmenu: klac-klac

Ak štai kaip viskas veikia:DDDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-22 13:28:09 | Nuoroda

:D

Bet šiaip gali džiaugtis, pagal anuos metus vf gautum.

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:39:02 | Nuoroda

O kaip galima apeliuoti dėl kb?
Daug kam taip yra nutikę?