Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-11-28
20:24:48
| Nuoroda
O, mane irgi politika traukia |
||
Žinutė parašyta:
2009-11-28
20:28:42
| Nuoroda
Vat ir nesutinku dėl to, kad būtina tėvus reketuot, kaip tau būtina lankyt dešimtis geriausių mokytojų papildomai. Manau, kad dauguma mokytojų yra suinteresuoti paruošti egzaminui, nes nuo to kaip ir priklauso jų prestižas. Nors nesakau,kad blogai lankyt korepetitorius, vis šis tas. Bet jei pats nenori, net ir geriausias mokytojas žinių į galvą neįdės. |
||
Žinutė parašyta:
2009-11-28
20:35:29
| Nuoroda
Bijau bandomojo Jau gruodį? |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-02
17:11:56
| Nuoroda
Nu man ten lengva pasirode |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-03
20:04:34
| Nuoroda
Man tas antras patiko, pažiūrėsiu kada Nors anglų jau per gerklę lenda,mokytoja... na, iš pradžių isterijon vos ne puoliau, kad toks krūvis, bet dabar džiaugiuos, nes po tokių tempų ir kiekių visokie kiti namų darbai atrodo juokai Aš internete, jei netingiu, klausau visokių bbc ir pan... filmų nemėgstu žiūrėt, nes man ten reikia kažkaip suprast viską, o ne esmę |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-03
20:19:10
| Nuoroda
Aš kažkokia atsipūtus, čia blogai? Kas mane neramina, tai pasirinkimas, ką daryt toliau, ir kažin kokia bus ateitis...bet, kaip man mama kartą pasakė-nežiūrėt taip toli į ateitį ir galvot pirma apie mokyklos baigimą, va, ryt istorijos kontrolinis- susitelkt į jį, išmokt, ir bus mažas pliusiukas. Jei sėkmingai išlaikysiu egzaminus,gausiu atestatą jau galėsiu pasidėt ir pirmą didelį pliusą |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-03
20:27:21
| Nuoroda
Sakyk ką nori, bet baugu. Pavarčiau egzaminų užduotis, galvoju- mm. Viską jau turiu mokėt šiaip, va, tą mokėmės prieš pusmetį,o nė velnio nepamenu Dar nervuoja, kiek per pamokas reikia išmokt... Kai prisako ten visko, tai sunkoka atsirinkti, ko reikės egzamine. Bet...kaip nors, ne tokia ir durna gi |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-03
20:30:58
| Nuoroda
Sako, nebus 10. Visiem bus vertinimas ta pačia sistema, balais |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-02
17:38:10
| Nuoroda
Dariau šiandien pirmą kartą taip normaliai valstybinio užduotis(išskyrus listeningą, nes nebuvo parsisiųst- 2004m). taip užsirakinus kambary, užvertus viską:) Bijojau, kad su laiku bus blogai, bet tarkim readingą padariau per 35 min Gal kas žino, kaip ten konkrečiai balus skaičiuoja? Man ten mistika ir niekaip nesuprantu:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-02
17:45:44
| Nuoroda
Tai jau norėtum Nee,bus 15 potemių ir visom jom reikės pasiruošt ir vieną kažkurią ištrauksi. Ir išvis, kai pradedu galvot apie visokias šių metų reformas, darosi bloga |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-02
17:51:36
| Nuoroda
....ar visgi ne? www.lrytas.lt/-12621818381261069426-patvirtinta-2010-met%C5%B3-brandos-egzamin%C5%B3-tvarka-ir-paskelbti-egzamin%C5%B3-u%C5%BEduo%C4%8Di%C5%B3-pavyzd%C5%BEiai.htm jetau, jau nebežinau nieko |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-03
15:10:19
| Nuoroda
Nu aišku gerai tada mum labai Bet taip negali būt.....gi visi 10 taip gaus, kas tik netingės truputį pasiruošti. Tada jaučiu potemės bus tokios, kad ohoho, laikykis |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-06
16:05:46
| Nuoroda
Aš nelaikysiu, bet šiek tiek žinau apie egzaminą, nes ruošiausi olimpiadai. Įsivaizduoju, kaip tau sunku, kaip antrakalbei, aš tai nesiryžau:) Kalbėjimas tai nėra sunku labai, tiksliau, turėtum jau visai nieko nepasakyt, kad neišlaikytum . Kažkaip man atrodo, kad tai baisiausia, bet lengviausia dalis. Aš pastebėjau, kad bendrai šiaip yra visi labai skirtingi. man, pavyzdžiui, lengviausia dalis yra skaitymas, nes kažkaip nujaučiu, ką reiškia tekstas ir pan, nors nesuprantu nė velnio, ką ten rašo:D Užtat rašymas ... |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-06
22:26:59
| Nuoroda
Man taip etapais. Tai bijau,pamčius užduotis, tai galvoju-aiii..., tai pasižiūriu į kalendorių ir vėl bijau Žinau, kad galiu išlaikyt egzaminus tikrai, nu gal ir nesu jau visai beviltiška Dar man žaiuriai trūksta pastaruoju metu noro ir motyvacijos |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-06
22:32:53
| Nuoroda
Šiaip tai... Man atrodo, kad tai yra belekaip įdomu. Ir netgi labai labai norėčiau:) Beet....su matematika prastai. Nė nežinau, ar verta laikyt egzaminą... na, turiu 8 (beveik:D) pusmety pas tokią negriežtą mokytoją a lygiu,ir per pupp pasisekė kažkaip, bet niekad su matematika nedraugavau ypatingai.... O gal tu (vis tiek domėjaisi šiomis studijomis daugiau nei aš:)) žinai labiau, kiek konkrečiai matematikos studijuojant reikia? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-06
22:39:15
| Nuoroda
yay, dariau devintus ir ten išvis jau kas per lengvumas! Aišku, ne šimtu procentų gerai,bet...:) Dabar suprantu, kad yra žiauriai gerai turėt pačią griežčiausią anglų mokytoją, kuri užduoda tiek namų darbų, kad nieko kito, be anglų, ir nedarai Bet jau rašymas tai man peilis. Kas nors kam nors pavyksta parašyt mažiau žodžių negu reikia?:D Daugumą laiko vis praleidžiu trumpindama, ir vis atrodo, kad to ar ano tikrai tikrai reikia |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
19:51:08
| Nuoroda
Ei, kaip jum sekas ruoštis šimtadieniui? Eina sau, tik 100 dienų tuoj bus likę |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
19:54:35
| Nuoroda
Nu va, reikia nestresuot Dar manau įtakos turi pasiruošimas...Jeigu jauti, kad tingėjai per daug, prisideda jaudulio... Bet dabar tai man jau beveik vienodai tie kontroliniai, kai rašom iš kai kurių dalykų kiekvieną pamoką |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
19:57:43
| Nuoroda
trumpam mane šokiravai, galvoju-yesss!!! Daugiau jokių namų darbų atostogom pasiruošt keliolika monologų tada- aaa |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-10
22:06:24
| Nuoroda
Pradėjau nemylėt istorijos |