Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-01-18
16:42:04
| Nuoroda
Gal kas žino... Į brandos atestatą kokie pažymiai rašomi? Ir,jeigu mokeisi dalyką iki 12 kl ir po to atsisakei-ar tą 11 kl pažymį rašo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
16:46:31
| Nuoroda
Vaje kokie mes jautrūs Nesinervink taip. Na, manau,kad vaistus jau reikia gerti tik kai visai blogai... O šiaip tai ne pasaulio pabaiga;) Aš geriu sedativ pc ar kažkokius panašius ir magnio berods tabletes, bet jau tada,kai būnu nemiegojus ar pan... Nors pastebėjau,kad pirmus kartus padėjo, ten vos ne kaip ant sparnų, lyg po atostogų grįžus O paskui....na, gal šiek tiek. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
16:46:32
| Nuoroda
Vaje kokie mes jautrūs Nesinervink taip. Na, manau,kad vaistus jau reikia gerti tik kai visai blogai... O šiaip tai ne pasaulio pabaiga;) Aš geriu sedativ pc ar kažkokius panašius ir magnio berods tabletes, bet jau tada,kai būnu nemiegojus ar pan... Nors pastebėjau,kad pirmus kartus padėjo, ten vos ne kaip ant sparnų, lyg po atostogų grįžus O paskui....na, gal šiek tiek. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
16:56:22
| Nuoroda
Kiek darėm anglų egzaminų, tai maždaug aišku,kad gerokai virš 90 vidurkis...na, 100 dar nesiekia:) O kaip su matematika? (čia tiem,kas sprendę egzaminų užduotis kažkiek, mes dar ne:) ) ten užduotys, jūsų manymu, labai sunkios? na, pavyzdžiui, kai rašom kontrolinius, tai pratimų būna paprastai lengvesni ir sunkesni uždaviniai, nors ir iš to paties... o kaip egzamine, tas užduotis priskirtumėt lengvesnėm ar sunkesnėm? Nes girdėjau,kad daug daug ko, ką šiaip mokomės, ten nebūna. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
17:21:00
| Nuoroda
na, gal eisiu į lietuvių. baugina šiek tiek mūsų mokytojos 'ruošimas egzaminui' O šiaip, manau,kad yra gerai, nors nebūtina-kaip kad esu girdėjus:Oi, jei nelankai papildomai, egzamino neišlaikysi. Pvz, pas mūsų istorijos mokytoją kas eina papildomai, kiekvienai pamokai pasikartoja kurią seną temą ir per pamoką nagrinėja šaltinius. Kuo blogai? ej, rimtai, gal ir man kada reiktų Bet šiaip visa, ko reikia, ir labai daug, ko nereikia- mūsų vadovėliuos ir sąsiuviniuos;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
19:19:18
| Nuoroda
Eina sau!!!!! RIMATAI???? Tai jei dabar stociau i kokia filologija, kur reikia uzsienio k pazymio a ar b lygiu, o as buciau jos nesimokius, ka man darytu? nu ir man ta kalba,kas svarbiausia, netelpa i tvarkarasti |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
19:30:47
| Nuoroda
ups, nu bet ir susigriebiau laiku |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-22
17:25:49
| Nuoroda
Kuo toliau, tuo labiau mane stebina kalbėjimo įskaita. Jau ne tai,kad ji pavirto kažkokiu deklamavimu, bet bus galima ateiti su skaidrėm, plakatais? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-22
17:33:42
| Nuoroda
Yra juodraštis egzamine... kažką girdėjau,kad jei švarraštį pribraukai, nuima balų? Man dažnai pasitaiko,pamokoj tai gali passimt nauja lapelį ir perrašyt, o egzamine juk ne... |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-23
16:59:40
| Nuoroda
Man įdomu, ką mes veiksim pasiruošimo patalpoje tiek laiko... Dėl tų skaidrių, tai labai neaišku man. Kaip jas vertina? Na, mėgstu aš jas, visad smagu turėt tokį planelį prieš akis ir pasakot, dar būna smagu paveiksliukų ieškot Bet tada palaikyti akių kontaktą su egzaminuotoju sunkiau ir šiaip skaidrės labai nukreipia dėmesį nuo pasakotojo. Nors aš kažkaip tikiu, kad susitvarkysiu, neramina štai kas: kokios turi būti potemės, jei šitiek laiko joms skirta ruoštis?:D Na ir žinoma, pikta,kad jau nebe kalbėjimo egzaminas, o nežinia kas čia |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-23
17:05:53
| Nuoroda
Istoriją, lietuvių,anglų, em...gal matematiką ir labai gal geografiją. Dėl tos įskaitos- kaip jai ruoštis? Kas ten būna? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
16:42:18
| Nuoroda
Šiaip tai visai nieko Kažkada girdėjau,kad sunkiausios dalys visiems būna skaitymas ir klausymas, o gramatika lengviausia, bet man, kaip ir tau,matau, atvirkščiai Use of Engish antra pagal nemėgstamumą dalis:D Bet laiko dar yra, ir mokytojai iš mūsų visų dar maksimumą išreikalaus, tikiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
16:44:05
| Nuoroda
Už rašymą 30, o use of English 25? kartais ne visom dalim po lygiai balų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
17:18:43
| Nuoroda
O man įdomu....kokiu lygiu reikia mokėti ispanų kalbą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-31
16:22:34
| Nuoroda
Nėris? Kad ji labai lengva, kažin. Vengia ją dėt. Kažkas minėjo "Pelkių taką'', irgi nemanau, nes negali būti kūrinių apie mirtį. Škėma-visai,žinot, realu |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-31
16:26:07
| Nuoroda
Tiksliai, na ir sugebu apsižioplint Bet man rimtai reikia gerinti rašymą, visad mažiausiai balų:( Gal kas turi pasiūlymų, kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-08
17:16:33
| Nuoroda
Sako,kad pas mus stiprūs Bet nežinau..kol buvo gimnazija su bendrojo lavinimo skyriumi,kur nuo 5kl mokosi,tai tikrai mokydavosi visi stipriausi miesto mokiniai..maždaug. Dabar,kai pamažu jį naikina ir lieka 4kl gimnazija, dažnai matau,kad beleko prieina:/ Kaip kas gal. Vis tiek, jau dvyliktoj klasėj tai visi susigriebia:) Sunku kažką pasakyti visos Lietuvos mastu... kažkaip esu linkus manyt,kad dauguma abiturientų žiūri į mokslą rimtai:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-08
17:20:16
| Nuoroda
Na tikrai nėra jokio kriterijaus,kad kai koks minėjimas dėtų tą autorių, esu rami dėl to |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-12
15:58:41
| Nuoroda
Ką manot apie potemes? Aš tai nudžiugau, buvo nemažai labai įdomių man. Jau bijojau,kad duos labai sunkias:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-12
19:34:04
| Nuoroda
Na, ir kurios temos labiausiai traukia? man kažkaip patinka kultūros 9 Nors dar neaišku, net ir gaila truputį,kai kuriom kitom temom irgi smagu būtų pašnekėt:) |