Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
13:40:58
| Nuoroda
systeme rašė:
Sveiki. šiaip gi tik po 2 metų perskaičiuoja, jei niekas nepasikeitė čia nesenai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-12
14:21:27
| Nuoroda
Turka rašė:
Čia mano vienos dar LSP duomenų neturi ar ir kitų? VDU dar nepatvirtino |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-13
10:03:15
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
ar zmogus, kuris mokos vnf gali gauti stipendijas uz gera mokymasi? 10. Skatinamosios stipendijos skiriamos geriausiems studentams, studijuojantiems valstybės
|
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
15:58:40
| Nuoroda
Štai ką parašė dėstytojas:
„Šio testo turinys labai artimas kompiuterinio raštingumo mokyklinio testo turiniui: kompiuterio sandara, failų tvarkymas, populiariausios paslaugos internete (el.paštas, žiniatinklis,...), tekstų ruošyba, elektroninės skaičiuoklės, duomenų bazės, pateikčių rengimas ir kt. “ o šiaio galėtų rimtai kas nors pasidalinti |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
16:08:38
| Nuoroda
Na šiaip egzaminas bent tiems, kas tikrai tvirtą padorų pažymį turi, tai nebus sunkus. Taip, šimtukui reikia paplušėti labai, tačiau kitą įvertinimą gauti nėra laaabai sunku. Pati jaučiau, kad matematiką moku tvirtam 8netui, o iš egzamino surinkau tikrai nemažai, juolab, kad ir laikiau tik for fun.
Tik patarimas, ATIDŽIAI įsiskaityti į kiekvieną žodį, nes šių metų egzamino keli uždaviniai buvo tokie šiek tiek neaiškūs kai kuriems žmogams |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-18
21:53:56
| Nuoroda
funcybabe rašė:
O beje, čia tiesa, kad VDU studentai gali lankytis sporto klube visiškai nemokamai? Tep |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-19
15:05:39
| Nuoroda
giedruže rašė:
Kaip suprantu studento pažymėjimo dar reikia greitai gauti nesitikėti, tai ar pažyma iš universiteto galioja, nuolaidoms transportui? Klausiau šito: *O jei LSP nebūtų pagamintas iki 09 01 (spėju taip ir bus), gal yra koks kitas būdas įrodyti transporto kontrolieriams, jog esi studentas ? Gal kokia nors pažyma išduodama, ar sutartį vežiotis ? *Laba diena, na mes pažymas nuo rugsėjo pirmos jau galėsime išrašyti, bet negalime garantuoti, kad transporto kontrolė jūsų nenubaus, nes jie yra paskelbę, kad su nuolaidomis gali važinėti tik turintys LSP. Paprastai rugsėjį jie būna atlaidesni
|
||
Žinutė parašyta:
2010-08-24
19:30:46
| Nuoroda
Artas1991 rašė:
Ikei rašė:
Bent jau lsp jau patvirtino VDU Man tai pagaliau patvirtino man ir ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-29
09:58:32
| Nuoroda
Someone rašė:
Vikotia rašė:
kas nors gavot jau banko korteles? kai pildet vdu prasyma del saskaitos atidarymo. Aš tai jau ketvirtadienį gavau Danske banko kortelę... aš ir jau ją turiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-30
09:13:11
| Nuoroda
Vikotia rašė:
mano bankas swedbank bus...bet jokiu ziniu man is VDU ar is dar kur kad kortele jau yra, tai jau net nzn ka daryti reikia...;/ Žinių,kad kortelė yra turi sulaukti ne iš VDU o iš banko |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-08
21:22:55
| Nuoroda
Į Studentų atstovybę reik eiti ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-21
10:06:08
| Nuoroda
Minka rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
ememdemz rašė:
Sveikučiai, man smalsu, kada maždaug galima tikėtis stipendijos sulaukti (įstojusiems į vf)? Stipendijos visad mokamos 25 menesio diena. Kadangi tai ispuola sestadienis tikekites 27 d. jas jau gauti. O jeigu as nusiunciau savo duomenis el. pastu siuo adresu [email protected] kaip buvo parasyta vdu puslapyje, bet negavau jokio atsakymo, kaip suzinot ar gavo mano duomenis? Gali nueiti į finansų tarnybą (Laisvėl al 53 3 aukštas) ir tiesiog pasiklausti ar tavo sąsk numeris yra |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-17
19:39:40
| Nuoroda
@vardas1
Taip pasibaigus antrame kurse yra tikimybė, kad pereisi į nemokamą vietą. Studentų rotacijos principas aiškiai aprašytas štai čia www.15min.lt/naujiena/studentu-zona/karstos-zinios/studentu-rotacija-paskata-buti-geru-studentu-234-133430 *Jei po dviejų metų bendras visų bendrakursių vidurkis yra 7, o žmogaus, kuris studijuoja vf vietoj vidurkis pvz 6.5. - jei tokia situacija studentas i6 vf vietos nekris. *Ir kaip vyksta tas konkursas dėl nemokamos vietos, jei kažkas iškrenta, tai geriausiai besimokantis studentas automatiškai pervedamas į nemokamą? Ar pranešama apie konkursą? - konkursas nevyksta tiesiog vyksta rotacija. Jeigu atsilaisvina vieta, geriausi studentai iš mokamų pervedami į vf vietas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-06
21:21:18
| Nuoroda
dzeineer rašė:
laba diena, jei bandant stoti i univera,prasyme rasysiu pageidavima -i mokama ir nemoka vieta i ta pacia specialybe ir tame paciame univere,ar cia skaitysis 2 pageidavimai ar 1? kiek zinau isviso prasyme gali buti iki 12 pageidavimu... DEKUI Skaitysis 2 pageidavimai |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-07
22:12:18
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
kiek aš žinau, tai patariu rašyti vien nemokamą, nes jei pamato, kad tu parašei mokamą, vadinasi sutiktum mokėti, tai ir įstosi ten. Joo čia tikrai absurdas. Koks durnelis sėdėtų ir tikrintų visus pildžiusiųjų stojimus??? |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-09
19:14:07
| Nuoroda
Tūflė rašė:
Sveiki, norėjau paklausti, kiek 2010metais buvo norinčių įstoti į viešąją komunikaciją? Girdėjau, kad ši specialybė gan nauja. Kiek metų ji egzistuoja Jūsų universitete? : ) Sveika, aš dabar esu viešosios komunikacijos pirmakursė. Ir mes esam pirmieji, kurie čia įstojo. :) Anksčiau tokios buvo tik magistrantūros studijos (skamba šiek tiek kitaip - integruota komunikacija). Jei kiltų klausimų dėl VK pasistengčiau atsakyti į PM
P.s. norinčių buvo tikrai daug, įstojo beveik 150 studentų, nors tiek VDU net neplanavo iš pradžių |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-07
13:47:23
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
o kuriam laikui buna pasirenkami tie B C D grupiu dalykai?vienam semestrui? Taip dalykai renkamiesi semestrui C dalykai yra privalomi - jų nepasirinksi, tai tavo specialybiniai, kurie taip pat keičiasi, kas semestrą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-18
16:08:40
| Nuoroda
Konkrečiai, kur stoti reikėtų daugiau pasidomėti, tad pasiūlyti negaliu. Tačiau dėl perspektyvos turiu pasakyti, kad tai yra tikrai labai perspektyvu. Čia gal tavo koks hobis?
Geras pavyzdys - Tadas Vidmantas, gal sieki būti ne konkrečiai tokiu, kaip jis, tačiau idėja panaši. Kiek teko girdėti gandus Anglijoje jis gavo savo svajonių darbą. P.s. linkėjimas siekti savo svajonės |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-18
16:11:16
| Nuoroda
Jei laikai matematika ir fiziką, tai tiktų mechanikos specialybės, o jei labai mėgsti matematiką - aukštoji matematika ir pan. Pritariu, kad nereikia per daug žavėtis socialinėmis specialybėmis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-18
16:13:31
| Nuoroda
Kiekvienais metais balas svyruoja, kartais net ir labai, bet geriausia išlaikyti apie 80proc visus |