Vartotojo AušraL pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 21:46:11 | Nuoroda

Aš ir kaunietė ir į Vilnių visai netraukė.. VDU Viešoji komunikacija :) :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:08:44 | Nuoroda

Aš ir negavau. Turbūt šoką būčiau gavus, jei būtų parėjęs sms ,kad niekur neįstojau...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:11:26 | Nuoroda

Aš ir negavau emailo, bet lekiu ryt į VDU :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:40:25 | Nuoroda
TauTviS rašė:
chouu rašė:

Ei,VDU ir busimi kolegos,yra vienas didziausias klausimas-kokiu budu patvirtint kvietima?

Nuvaryt pasirašyt sutarties.

Aš kitą klausimą turiu. Dėk mokėjimo čekio. VDU yra failas su tuo kvitu, tai man jį atsispausdint ar  tiks iš banko? ar kaip čia?

Aš atsispausdinau, bet vis tiek jos ten suvedė savo, čia ale kaip pavyzdys gavosi :D Tinka ir iš banko kas be ko - gi svarbu sumokėjai ir turi įrodymą :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:29:48 | Nuoroda
rosigur rašė:

Sveiki, 

jūsų tinklapy radau informaciją, jog Studentams, kurių valstybinio anglų kalbos egzamino įvertinimas 80 ir daugiau procentų, diagnostinio testo laikyti nereikia, tačiau ankstesnėje temos dalyje mačiau, jog laikyti, rodos, reikia VISIEMS, nesvarbu kiek gavusiems. Tai kaip yra iš tikro?

Būtų labai smagu, jog tinklapyje pateikta info būtų teisinga:)

Nereikia laikyti ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:32:13 | Nuoroda
TauTviS rašė:
donay34 rašė:

www.vdusa.lt/

Atsakys į visus klausimus :)

Atsakys pirmadienį kokį ne? :D

Perklausiu čia, gal kas žinos :) Kaip ten tam kvite su įmokos kodu? jo nereik ar susirast reikia jį pačiam?

Aš atsispausdinau tą kvituką ir man nieko daugiau nereikėjo. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:35:43 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:

galima antram etape keist į vnf??????????????

ne

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:36:41 | Nuoroda
sviesuliukas rašė:

VDU sociologija,gal yra istojusiu ? :) 

MAno klasiokė ten įstojo  :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:37:34 | Nuoroda
lietuvaitė rašė:
AušraL rašė:

Vdu viešoji komunikacija :)

Koks kb :)?

19,56

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:38:39 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:
odeciuxs rašė:

aš į visas studijų sritis surašiau tik vf ir neįstojau, tai db tik per antrą turą galėsiu keisti į vnf? gal kas žinot....

Taip, galėsi tik per 2 etapą VF pakeisti į VNF

antrame etape galima keisti tik eiliškumą pasirinktų dalykų, tačiau ne finansavimą

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:39:06 | Nuoroda
Kaspinuotis rašė:
sanemis rašė:

į veterinariją, negaliu kaip liūdna..... 

kam tada išvis pildyti į dalyką, į kurį nenori stoti?

man ir va šiek tiek keista ..

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:07:20 | Nuoroda
juodaroze rašė:

ėjau šiandien pasirašinėti sutarties. na ir ką įveda mano asmens kodą ir jo kompas NEPRIIMA. rašo, kad blogas. išsigandus belenkaip sėdžiu. manęs klaudinėja - ar jums nebuvo problemų su asmens kodu ? nebuvo man jokių problemų, sakau. spaudo, maigo, per skaipą susirašinėja su kažkuo, kaip pataisyt. sėdžiu valandą, tik 2 žmonės priima sutarčių pasirašyt, eilė diidelė. paskambino tada galų gale į tą pačią LAMA. ir išaiškėjo kad užlūžo jų serveris(eilinį kartą), tada dar pusvalandį laukiau, kol pataisys kažką. labai smagu, net ateinant pasirašinėt sutarties vyksta nesąmonės, o jau galvojau, kad jos baigėsi...

žiauru...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:35:54 | Nuoroda
TauTviS rašė:

Uncle Sam > Bet kas tas daugelis? daugelis esančių forume? bus bent 100?

Kad taip žiauriai kils kai kurie balai, tikrai LABAI daug žmonių, net ir patys universitetai negalvojo.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:40:20 | Nuoroda
murka555 rašė:

Manirgi lygiai tas pats... Bet kodel pvz i choreografija reikalauja vieno egzamino, ir +stojamojo , ir vistiek tuos nulius raso...;((

kaip tu su 1 egzu išvis atestatą gavai?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 10:05:17 | Nuoroda
TauTviS rašė:
AušraL rašė:
TauTviS rašė:

Uncle Sam > Bet kas tas daugelis? daugelis esančių forume? bus bent 100?

Kad taip žiauriai kils kai kurie balai, tikrai LABAI daug žmonių, net ir patys universitetai negalvojo.

Net universitetai?  Naujiena 

Taip. Teko skaitinėti vieno universiteto marketingo tarnybos komentarus, kurie ir sakė , jog balai labai neturėtų kilti. Tačiau jis kilo dėl sumažėjusių vf krepšelių skaičiaus.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 10:10:45 | Nuoroda
JoIka_ rašė:

jus nepamirskit to, kad jau nebera mokykliniu- valstybiniu egzu ( neskaitant lt kalbos). Tad automatiskai negalima lyginti praejusiu metu balu su siu metu, nes praejusiais dar buvo mokykliniu-valstybiniu sistema :) pries rekdami gerai pamastykit, kad ir tie, kur prastai islaike, skaiciuojant KB visur skaiciavosi kaip valstybiniai,tad automatiskai ir KB pasikele nemazai ;)

Tarkim tu stoji į socialinių mokslų specialybę . Jei iš 0,2 koeficient`ą turinčio dalyko mokyklinio egzo gauni 10 , o iš likusių dviejų egzų gauni  100% -  tavo KB 18.34. Tačiau tarkim laikai to dalyko egzą, ir surenki na .. 5% .. tavo KB - 18.5 .. jei surenki 20% - tavo KB 18.8. So tik nereikia aiškinti, kad KB kilimas 2-4 balais yra dėl to, jog liko tik VBE :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:33:05 | Nuoroda
ChilliWilly rašė:

Tarkim studiju metine kaina 3800lt, tai rudens semestra sudaro puse tos kainos?

taip

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:03:25 | Nuoroda
minisss rašė:

labai idomu ar bus per antra etapa galima keisti is vf i vnf daugelis kalba kad ne bet tiksliai niekas nepasako gal kas nors zino 100 procentu?

lamoje nurodyta tik, kad galima keisti eiliškumą. Apie finasavimo pobūdį nieko nepasakyta.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:12:45 | Nuoroda
miss rašė:

norėjau paklausti apie informatikos testa :)  jį reikės laikyti sutarties pasirašymo dieną ar rugsėjo pradžioje ? :)

rugsėjo pradžioje :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 19:05:34 | Nuoroda

www.knyguklubas.lt/istorija+testai+ir+uzduotys+si+egzamina+be+baimes.html  25LT

www.knyguklubas.lt/atpazinkime+zemelapius+ruosiames+istorijos+egzaminui.html 15LT

mockus.puslapiai.lt/mok2007.htm 6Lt

Joniškis Vytautas
Istorijos ir politologijos žinynas mokiniui ir mokytojui    15LT

Istorijos egzaminai 2004-2008 17LT

Enterprise Coursebook 3 - 15LT

Enterprise Coursebook 4 - 15LT

Miestas Kaunas

email: