Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
09:10:32
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Tai jau teks:D Na ir kodėl kaip tik dabar????? Neįsivaizduoju, kur šitam mieste kompiuterinės O beje, ten jau rodo egzaminų rezultatus? Mano jau rodo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
09:16:03
| Nuoroda
Efemera rašė:
VDU yra ir mano prašyme. Pasirinkau viešąją komunikaciją, tačiau ne pirmuoju numeriu.:> gali būti, kad susitiksim |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
09:18:28
| Nuoroda
Efemera rašė:
Tecupae rašė:
Aš irgi maniau, kad gausiu daugiau, bet... keista buvo, kai sužinojau rezultatą, nes anglų man geriausiai iš visų dalykų sekėsi, o gavau prasčiausiai. Mano situacija analogiška. Jaučiausi anglų egzaminą parašiusi geriausiai iš visų, kuriuos laikiau, nes tikrai lengvas buvo, tad sužinojus apie 89% kiek nuliūdau. Žinoma, nelabai yra dėl ko, nes rezultatas skundų nevertas, tačiau visad apmaudoka, kai tikies daugiau nei gauni.:.> Aha pažįstamas jausmas, man taip su lt buvo... 86 kaip ir gerai, bet vis tiek tikėjausi daugiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
22:47:18
| Nuoroda
Efflorescence rašė:
Kaip reikės susidaryti tą paskaitų tvarkaraštį? Kas nors papasakokit, nes apie tai nieko nenutuokiu. Pirmiausia įstojus į VDU tenka laikyti GATE anglų testą. Tačiau, kadangi surinkai iš anglų virš 80, tau nereiks mokytis 3 ir 4 (privalomųjų) lygių. Sutaupai 8kreditus, tada galėsi mokytis pvz 5 lygį Šiaip anglų kalbos laikai būna nuo 8 ,9 arba 10 (į kažkurį paskiria). Toliau eina tau privalomi specialybiniai dalykai, jiems laikai yra paskiriami, tad nieko negalėsi keisti. O toliau jau pasirinkimo laisvė. Privalėsi praeit Filosofiją, Šiuolaikinės Lietuvos tampsmą ir Gamtamokslę pasaulio sampratą per pirmus 5 semestrus (gali rinktis, kurį kada mokytis). Toliau yra dalykai suskirstyti į 5 grupes - socialinius, humanitarinius , menų, biomedicinos ir fizinių bei ekonomikos ir vadybos. Kiekvienoje grupėje yra po keletą dalykų - pvz 6 arba 7. Per pirmus 5 semestrus turi būtinai pasirinkti bent po vieną iš kažkurios grupės. Pvz pirmą semestrą mokaisi kažką iš socialinų, antrą semestrą iš menų ir t.t. Laikai dalykams būna nustatyti , tad renkiesi ką nori Taip pat yra apribojimai kreditų skaičiui. Jei gerai menu mažiausiai 17 , o daugiausiai 23. Ir dar vienas dalykas -įstojus reiks laikyti informatikos testą. Jei neišlaikai, tenka pusmetuką informatiką pasimokyti Dar yra ir D grupė dalykų - laisvai pasirenkamieji. Jų neprivalai rinktis, tačiau jei nori m jei atrodo įdomu, arba trūksta kreditų gali pasirinkti
Na nežinau, ar aišku
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
22:49:59
| Nuoroda
Minka rašė:
sveiki, norejau paklausti jeigu istociau i vdu tai kokiu budu reikes susimeketi mokesti universitetui ir kokie dokumentai reikalingi vaziuojant i universiteta pasirasyti sutarti? www.vdu.lt/public/var/files/reikalingi-dokumentai.pdf
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:48:04
| Nuoroda
oniponi rašė:
Jėga, ačiū, Aušra. Nėra už ką Che spėju susitiksim anglų 5 lygyje |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:49:31
| Nuoroda
Laurynas rašė:
Praktiškai viską mokų, išskyrus exelį ir wordą , tad info teks mokytis, damn.. Man tai blogai jei lietuviškai bus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
00:03:13
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Efflorescence rašė:
pirmu numeriu parašiau politikos mokslus, tikiuosi patekti Ir pateksi... čia jau net klausimo nėra su tokiais rezultatais |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
09:26:20
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Pats tikiousi patekti pirmu arba 2 numeriu i VDU... Į kur? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
09:28:59
| Nuoroda
dianukas19 rašė:
eeeee tai taip ir nesupratau kaip pranes mums kur istojom? per el.pasta?? taip, dar lamabpo.lt puslapyje ir jei užsisakysi sms žinute - nuoroda keliais post'ais aukščiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:30:31
| Nuoroda
Tecupae rašė:
Tai va va, ir man šiek tiek apmaudu, nes tikėjausi daugiau... tikėjausi daugiausiai, o gavau mažiausiai. Maniau, kad anglų yra mano stiprioji pusė, o ir egzaminas sunkus nebuvo. (Gal tai ir pakišo koją?) Nežinau ką ir begalvoti, kai vienas žmogus, turėjęs iš anglų kalbos pas mūsų mokytoją 5 metiniam, gauna visą 100. Nemaniau, kad tokių dalykų būna su anglų kalba. Man ir iki dar aukštesnio balo pakišo tai, kad egzas buvo lengvas, tad pridariau neatleistinų klaidų.. tokių net ir neišsimiegojus per pamokas nepadarydavau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
00:14:50
| Nuoroda
busimoji rašė:
Sveiki. Noreciau pasiteirauti ar as gerai suprantu,jog stojant i anglu k. filologija yra reikalingi lietuviu k., istorijos bei anglu k. egzaminai+ metinis antros uzsienio kalbos ARBA gimtosios kalbos balas? Nes butent taip yra rasoma konk. balo skaiciuokleje ir pagal ji mano stojamasis balas 17,76, taciau lama bpo sistemoje isvydau gerokai mazesni- 15,96 bala.... Konkursinio balo skaičiuoklės netikslios visos. Tinka ne visom spec |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
09:08:55
| Nuoroda
juodaroze rašė:
Bubblegum rašė:
agne: cia 28 psl atrodo yra rekvizitai www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/I_pakopos_priemimo_taisykles_0716.pdf o siaip sask nr yra LT87044060001101389 pervest tuos 120 Lt reik prieš einant į aukštąją mokyklą? taip prieš einant, nes reikėzs nešti kvito kopiją, |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
09:18:31
| Nuoroda
AušraL rašė:
Efflorescence rašė:
Kaip reikės susidaryti tą paskaitų tvarkaraštį? Kas nors papasakokit, nes apie tai nieko nenutuokiu. Pirmiausia įstojus į VDU tenka laikyti GATE anglų testą. Tačiau, kadangi surinkai iš anglų virš 80, tau nereiks mokytis 3 ir 4 (privalomųjų) lygių. Sutaupai 8kreditus, tada galėsi mokytis pvz 5 lygį Šiaip anglų kalbos laikai būna nuo 8 ,9 arba 10 (į kažkurį paskiria). Toliau eina tau privalomi specialybiniai dalykai, jiems laikai yra paskiriami, tad nieko negalėsi keisti. O toliau jau pasirinkimo laisvė. Privalėsi praeit Filosofiją, Šiuolaikinės Lietuvos tampsmą ir Gamtamokslę pasaulio sampratą per pirmus 5 semestrus (gali rinktis, kurį kada mokytis). Toliau yra dalykai suskirstyti į 5 grupes - socialinius, humanitarinius , menų, biomedicinos ir fizinių bei ekonomikos ir vadybos. Kiekvienoje grupėje yra po keletą dalykų - pvz 6 arba 7. Per pirmus 5 semestrus turi būtinai pasirinkti bent po vieną iš kažkurios grupės. Pvz pirmą semestrą mokaisi kažką iš socialinų, antrą semestrą iš menų ir t.t. Laikai dalykams būna nustatyti , tad renkiesi ką nori Taip pat yra apribojimai kreditų skaičiui. Jei gerai menu mažiausiai 17 , o daugiausiai 23. Ir dar vienas dalykas -įstojus reiks laikyti informatikos testą. Jei neišlaikai, tenka pusmetuką informatiką pasimokyti Dar yra ir D grupė dalykų - laisvai pasirenkamieji. Jų neprivalai rinktis, tačiau jei nori m jei atrodo įdomu, arba trūksta kreditų gali pasirinkti
Na nežinau, ar aišku
šiek tiek pamelavau (na tiksliau pasikeitė reikalavimas) , db reikia mokintis ne 5 B dalykus iš kiekvieno pogrupio, bet 4 - neprivalu mokytis iš to pogrupio, kurį pats studijuoji |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
22:50:26
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
"Kur stoti" žurnale parašyta, kad dokumentus galima teigti nuo 26 dienos, tikiuosi, kad įsivėlė klaidelė Tikrai nuo 24.. gal kuriam univere/kolegijoje nedirbs priėmimas, reikia jau konkrečiai univero psl skaityt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:00:56
| Nuoroda
Riuta rašė:
koks jusu konkursinis balas i viesaja komunikacija? 19,56 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:20:53
| Nuoroda
Vdu viešoji komunikacija |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:54:44
| Nuoroda
bambukaz rašė:
bendrakursiai, pažindinkimęs įstojai čia? Aha pažindinkimės - Aušra :DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:22:50
| Nuoroda
SarzzeR rašė:
Metal Face Doom rašė:
kai veši dokus į univerą, tai taip tave ir priims
O is kur zinot termina iki kurios datos vezti tuos doc''us ir kokiu tiksliai reikia? pasieškok savo įstoto univero puslapy |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:42:33
| Nuoroda
Maury rašė:
vtrgv rašė:
skaitykit ir lyginkit siuos du straipsnius: 2010 liepos mėn. 23 d. 15:46
zodziu, reikejo but siek tiek protingesniais, daugiau laiko skirt mokslams ir geriau islaikyt egzus. nes visiskai teisingai, kad valstybe neturetu finansuot visokiu durniu is mokesciu moketoju kiseniu. visa laika mokiausi, buvau pirmune, nuosirdziai dariau namu darbus, ruosiausi kiekvienam kontroliniui, islaikiau egzaminus virs 90, baigiau raudonu ir neistojau. Tai turbut tokie zmones kaip as tikrai durniai, kad naiviai tiki, jog Lietuva puoseles dirbancius zmones:) Išlaikius virš 90 neįstojai? WTF? kur stojai tada? |