Vartotojo AušraL pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-04 20:16:59 | Nuoroda
swlabr rašė:
Alanas rašė:

Po tokio LyTu akibroksto, man darosi baisu laukt matematikos ir, ypac, istorijos rezultatu...

o kiek lietuviu tikejais gauti?

Spėju daugiau kaip 60-70 :)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 20:17:33 | Nuoroda
Alanas rašė:
swlabr rašė:
Alanas rašė:

Po tokio LyTu akibroksto, man darosi baisu laukt matematikos ir, ypac, istorijos rezultatu...

o kiek lietuviu tikejais gauti?

60-70%

geeras rimtai  ;DD šiaip daug kam taip buvo :)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 10:03:43 | Nuoroda
basikom rašė:

Ką daryti, po galais. Noriu neįstoti į VU. Noriu į VDU. Tik su tėvais negaliu susitart. Liepia pirmu numeriu rašyti VU. Atseit prestižas, atseit kokybė. Ką man su jais daryt? Gal dar, duok Dieve, ir neįstosiu, bet širdis jaučia, kad istorkę išlaikiau panašiai kaip ir LT. Anglų 90 irgi turėtų būt...

kažkaip bandyk susitarti :/ sakyčiau paslapčia sukeist vietom , bet deja tai nepadės - tėvai gali liepti nepriimti pasiūlymo ir antrą kartą laukti.

Žinutė parašyta: 2010-07-05 10:05:29 | Nuoroda
Rūtelė1991 rašė:

Ačiū už informaciją, VDU ir man daug patogiau tik 50 kilometrų, o VU visi 200 ;) Be to teko girdėti, kad yra daugiau galimybių rinktis, bei turėti, pavyzdžiui, laisvą penktadienį ;) Na tikiuosi susitiksim Maklaude iš Maklaudų giminės ;)

Taip VDU susidarai tvarkaraštį pats, o dažniausiai penktad pavyksta pasidaryt laisvą :) VDU politika antroje vietoje, galbūt susitiksim :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 15:17:45 | Nuoroda
ememdemz rašė:
ledinesakys rašė:

norejau tik pasakyt , kad rasykit is pradziu vf , o paciam gale vnf ,nes jei surasysit salia, tai jus ir priims i vnf :) tokia realybe :) na o as uzpildziau lapa sitaip :)

1.VDU filosofija(vf)

2.KK socialinis darbas(vf)

3.VDU socialinis darbas(vf)

4.KMU socialinis darbas medicinoje(vf)

5.VDU lietuviu filologija(vf)

6.VU lietuviu filologija ir reklama(vf)

7.VDU istorija(vf)

8.VDU politikos mokslai(vf)

9.KK ergoterapija (vf)

10.KOK soc darbas (vf)

11.KK soc darbas (vnf)

12.VDU soc darbas (vnf)

Kodel KK soc darbas auksciau uz VDU soc darba? :) Smalsu tiesiog

Man ir užstrigo, juk į KK mokamą įstotų vos ne bet kas...

Žinutė parašyta: 2010-07-06 15:20:31 | Nuoroda
RikArdO rašė:
WhoAmI rašė:
Tautvydas10 rašė:

Pasiskaityk geriau universitetų tinklalapiuose, o ne pasikliauk delfi. Beto kada straipsnis rašytas pasižiūrėk.

Teisybė :) pasiūlys 1 VF ir 1 mokamą

kaip keistai... tai kada jie čia viską pakeitė?

Jau kuris laikas. O geriausia skaityti lamabpo.lt puslapyje ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:48:58 | Nuoroda
Efflorescence rašė:

Paaiškinkit man apie tas gretutines studijas. Pavyzdžiui, jei studijuoji anglų filologiją arba anglų ir vokiečių filologiją, tai kokias gretutines studijas gali pasirinkti? Jos turi būti būtinai iš humanitarinių mokslų studijų krypties ar gali būti, pavyzdžiui, ir iš socialinių?

gali imti bet kokias, kad ir chemiją

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:53:07 | Nuoroda
miulena rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
miulena rašė:

sveiki,aš čia po tų visų rezultatų paskelbimo labai susinervinus,man atrodo mano nemokamos studijos nplaukė ar įmanoma pas jus gaut su lt 72 % matiekos 28 % ir istorijos 47 % nemokamą mokslą?

Sveiki,

Nereikia nervintis ;) o kokios studijos jus domintų? būtų galima paskaičiuoti jūsų konkursinį balą, jei jau žinot kur norite stoti.

Ilgai svajojua apie psichologija,bet matematika viską sugadino,bet dar mane traukia viešasisi administravimas ir viešoji komunikacija ,realu man ? ar jau pamiršti?

Su viešąja komunikacija tai niekas negali prognozuoti , nes juk čia nauja programa :) pati ir ten taikau :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:30:42 | Nuoroda
miulena rašė:

aušra,bet tau bent pasisekė tavo balai tikrai aukšti

aha labai džiaugiuosi, kad įdėtas vargas pasiteisino.. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:51:15 | Nuoroda
Dagon rašė:

100 :) Bent vienas šimtukas... 

sveikinimai ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:09:52 | Nuoroda

Manau geriausia būtų parašyti lamai ir to paklausti

Žinutė parašyta: 2010-07-15 22:30:32 | Nuoroda

Pakeičiau šiek tiek planus, db mano pirmas nr VIešoji komunikacija :) Bet , kad į VDU tai 100proc ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-15 23:30:55 | Nuoroda
Ingridėlis rašė:

Labai patraukliai man šis universitetas atrodo. Jei įstočiau, tikrai džiaugčiausi :) 

o kur ketini?

Žinutė parašyta: 2010-07-18 19:40:15 | Nuoroda

Aš ir su raudonu :) šiaip pritariu pirmame puslapyje komentarui, jog raudoną gaut db per daug lengva, kad nuo kokių 80 tik būtų. Kai dar galvojau apie VDU politikos mokslus tai man reikėjo visų egzų 80+.. tai prikolinau, kas bus linksma, kai gausiu visus 50 ir gausiu pagyrimą, o neįstosiu.

Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:39:00 | Nuoroda
Alanas rašė:

O VDU yra stangines? Jei taip, tai kokios kainos? Kokie treniruokliai? Yra nuolaidu?

Jei neklystu sporto salė yra nemokama.

Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:40:27 | Nuoroda

Norėčiau pasiteirauti dėl anglų testo ir paskyrimo į lygius. Laikiau GATE testą ir patekau į 4 lygį, mano egzaminas 94. Tai ar reiks man mokytis 4 lygį ar ne? Jei ne, tai gal jau yra 5 lygio paskaitų laikas?

Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:41:44 | Nuoroda
Szymborska rašė:

Laba diena,

Norėčiau paklausti, kokie šansai šiais metais įstoti į vf teisės studijas, jei mano egzaminų rezultatai yra: ISTORIJA 90, LIETUVIŲ KALBA 90, ANGLŲ KALBA 82, o matematikos metinis pažymys 5 (B lygiu).

Iš anksto dėkoju už atsakymą.

Mano nuomone, tai įstosi, juk tavo labai geri egzaminų rezultatai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 21:50:05 | Nuoroda
Agnė. rašė:

mano lietuvių rezultatas pasikeitė nuo 70 iki 80, o vieno klasioko nuo 43 iki 61 :)

neblogai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 21:53:45 | Nuoroda
oniponi rašė:
AušraL rašė:

Norėčiau pasiteirauti dėl anglų testo ir paskyrimo į lygius. Laikiau GATE testą ir patekau į 4 lygį, mano egzaminas 94. Tai ar reiks man mokytis 4 lygį ar ne? Jei ne, tai gal jau yra 5 lygio paskaitų laikas?

Jei nemeluoju, tie, kurie išlaikė anglų VBE daugiau nei 80 %, patenka į 5 arba 6 lygį.

Tai va va, skaičiau ir aš, na bet pasiteiraut dar galima. O ir įdomu , kaip su 5 lygio laikais... kadangi tikiu, kad įstosiu į vieštąją komunikaciją jau bandau pasidėlioti paskaitų tvarkaraštį :D žiauriai skamba , bet visai linksma :D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 00:31:20 | Nuoroda
bambukaz rašė:

man tai keista kai žmonės, dar atrodo neblogai išlaikę egzaminus, klausia tokiu kvailų klausimų " ar man įmanoma įstoti su tokiais ir tokiais balais" Nu negi sunku pasiimti ir susikaičiuoti savo KB ir pažiūrėti į praeitų metu konkursinį balą. Tada maždaug ir galite orientuotis, ar įstosit ar ne :) Suprantu, galbūt jums psichologiškai lengviau pasidarys, kai kažkas pasakys jums, kad va, jūs įstosit :))

Čia ir yra šuo pakastas, kad lengviau.. o ir šiemet visi kažkaip labai pergyvena, kad balas kils.. nors ne esmė, kad pop.specialybės +/- tos pačios, tad ir KB per ne lyg drastiškai nesikeis.