Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:36:52
| Nuoroda
Vitom. rašė:
Arba eik pažiūrėti laidos kokios apie gamtą. Man padėjo vakar va va, įsijungiau animal planet, tikrai padėjo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:37:50
| Nuoroda
AgneM rašė:
rezultati bus tik pirmadieni,. pasiskambinom vienam desytojui, tai jis pasake, kad dabar ten yra tik sekretore, kuri ramina, kad tuoj bus, o is ties tai niekas nieko nedaro. O gal like laisvu vietu??? nors, kaip rašė, išdalinta 100 procentų.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:40:13
| Nuoroda
Solvita rašė:
RAMINTTA rašė:
AgneM rašė:
rezultati bus tik pirmadieni,. pasiskambinom vienam desytojui, tai jis pasake, kad dabar ten yra tik sekretore, kuri ramina, kad tuoj bus, o is ties tai niekas nieko nedaro. O gal like laisvu vietu??? nors, kaip rašė, išdalinta 100 procentų.... nu blt nuraminai tikrai aš apie VF |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:41:10
| Nuoroda
REZAI BUS IKI 1h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Negąsdinkit žmonių!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:41:40
| Nuoroda
Uncle_Sam rašė:
TAI NORIT PASAKYTI, KAD VF VIETOS JAU PASKELBTOS GALUTINAI? Netikiu. Ne, ne, ne. ar tikrai?????? Kolegijose tai likę.... O univeruose tipo išdalintos, nebent atsilaisvins.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:42:03
| Nuoroda
vilnietisssss rašė:
RAMINTTA rašė:
REZAI BUS IKI 1h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Negąsdinkit žmonių!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o gal iki 17 h? O gal kitais metais? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:43:50
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Pirmajame ture,VF vietos yra jau išdalintos, į universitetus laisvų vietų nebėra,o kolegijose liko keli šimtai.Na universitetuose jei ir atsilaisvins,tai mano manymu kelios dešimtys vietų per visus universitetus. tai šūdas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:44:45
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Pirmajame ture,VF vietos yra jau išdalintos, į universitetus laisvų vietų nebėra,o kolegijose liko keli šimtai.Na universitetuose jei ir atsilaisvins,tai mano manymu kelios dešimtys vietų per visus universitetus. Jei rimtai, tai nieko kito nebelieka tik apsižliumbt :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:51:36
| Nuoroda
- nara - rašė:
Ne žmonės, man atrodo, kad bus dar tų VF vietų, nes žiūrėkit, čia 1 ture daug kam po 2 vietas davė, gal kas atsisakys tos VF vietos... Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:53:59
| Nuoroda
Ray Ray rašė:
RAMINTTA rašė:
- nara - rašė:
Ne žmonės, man atrodo, kad bus dar tų VF vietų, nes žiūrėkit, čia 1 ture daug kam po 2 vietas davė, gal kas atsisakys tos VF vietos... Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:( Tu, Raminta, VF vieta gavai? Gavau KU ir nebenoriu. Pirmu nr. į tokį š parašiau, dabar noriu antram ture į VU anglų filologiją.... Nežinau, jau nėra vilties ką reiks daryt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:54:34
| Nuoroda
Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:(
Nežinau, turbūt ten pat kur ir mūsų VNF vietos... Dabar labiau jų laukiu Žiauru:(:(:( Jaučiu nebelikę, nu bet ir klaidą padariau gyvenime:(:(:( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:56:05
| Nuoroda
man tokia pat situacija ir su baime vis dar laukiu,gal isivele kokia klaida:(
palauk dar.... nesijaudink...... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:57:51
| Nuoroda
Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. Žinau kas į tą VU įstojo parašę paskutiniu numeriu, gali liūdint toliau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:02:16
| Nuoroda
Ray Ray rašė:
RAMINTTA rašė:
Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. Žinau kas į tą VU įstojo parašę paskutiniu numeriu, gali liūdint toliau Tavo balai aukso vertes, kaip tu galejai neistot, kur norejai, nezinau, nebent kvailai viska surasei. As turejau pazistamu, tai jie mane vis apkalbinejo nuo nesamoniu darymo. Aš įstojau pirmu numeriu ten, kur noriu, o dabar nenoriu. Va kaip yra..... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:04:10
| Nuoroda
Nenori netikėk,bet į VU vietos nesimėto ypač per antrajį turą. Nu, seneli, žinau aš irgi tą patį, ką ir tu. Bus kaip bus. Tikiuosi apsireikš Marija gal ar kas nors |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:05:17
| Nuoroda
kaip būna, kai nežinai ko nori.. džiaukis, kad įstojai. kiti išviso apsiverkę sėdi Nu va taip ir būna... Aš surašiau 12 vietų ir tipo galvojau pasiūlymus gausiu iš visur... Jooo, kai gavau, tai ir persigalvojau, dabar antru etapu rizikinga, bet nenoriu aš į tą Klaipėdą....Žiauri dilema.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:11:46
| Nuoroda
Na nebent Marija apsireikš,aišku jeigu butum VU parašius iš karto pirmam ture,būtum įstojus su tokiais balais,nesiginčyju,bet dabar tai jau ryškiai pavėlavai į traukinį.. Realistas žiaurus.... Netikiu tavim.... Turiu įstot kaip nors, nu turi atsirasti vieta....... Nu blet |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:16:40
| Nuoroda
ErnestasN rašė:
Raminta, pati padarei prastą pasirinkimą, todėl taip smarkiai neimk į galvą, mes kiekvienas turime savų problemų. Džiaukis, kad išvis gavai VF, kiti žmonės su dar geresniais rezultatais paliko nežinioje, tačiau tiek nesusireikšmina, nes žino jog būna ir blogiau. ok, senoli, tyliu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:18:40
| Nuoroda
ErnestasN rašė:
Raminta, pati padarei prastą pasirinkimą, todėl taip smarkiai neimk į galvą, mes kiekvienas turime savų problemų. Džiaukis, kad išvis gavai VF, kiti žmonės su dar geresniais rezultatais paliko nežinioje, tačiau tiek nesusireikšmina, nes žino jog būna ir blogiau. Kiečiausi tie, kurie įstojo ten, kur norėjo, kitų neužjaučia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:22:50
| Nuoroda
ErnestasN rašė:
Na jie įstojo ir džiaugiasi sužinoję rezultatus, todėl mažiausiai domisi tuo kas liko užnugaryje. kur įstojai? |