Vartotojo RAMINTTA pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:06:54 | Nuoroda
Afera rašė:

Einam mitinguoti. Tauta ir valdžia turi išgirsti mus, netylėkim :D

Nu jo, tylim, keikiam ir nervinamės, nors tai situacijos nekeičia... Bet taip elgiasi visi lietuviai

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:09:26 | Nuoroda
osama rašė:

gal kas zino kelinta valanda bus paskelbta ar istojai i mokama vieta?

visi laukia temoje "VNF" ir visi nežino....

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:10:43 | Nuoroda

nu bet nesakykit- graudu ir juokinga! :D as jau nezinau net ka daryt . ar verkt ar juoktis

Uždūchino mus ir tiek

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:14:45 | Nuoroda
sunflower rašė:

nepatikesit bet prisiskambinau i lama :D sake valandos begy turetu paaisket rezultatai. isivaizduojat!! sake kad i ktu tik 5 teistojo i vf, sitokie konkursai.... sake zauuuriai uzkelti balai yra...  ji112     su dietetika sake tas pats - dideli konkursai

Ar bus diagramos dėl likusių vietų?????

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:33:26 | Nuoroda
jonke rašė:

mastau kad turbut jau niekada nesuzinosiu istojau ar ne :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:35:12 | Nuoroda

nu va katik kalbejau, tokia maloni moteriske atsiliepe :D bet vistiek as jais nepasitikiu, prarado mano pasitikejima...

kokiu tu nr skambinai? is lamos visi nekelti taip kad....

Jinai policijai skambino...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:41:11 | Nuoroda
carolyna_ rašė:

Laba diena. Labai nusivyliau savimi.. Turiu klausima. Turiu pakvietima i KTU vf, bet noriu stoti i vdu vnf. Ar verta laukti vnf VDU, jei man konkursinis balas tik 15.34? Ar tiesiog susitaikyti, ir stoti ten kur nenoriu? Ar per antra etapa yra imanoma istoti i VDU?

palauk, juk gausi pakvietimą, o tada iš abieju ir išsirinksi. Laiko dar yra, ispėsi nuvežti dokus šiom dienom...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:00:33 | Nuoroda

Ei, kas žino, kur  tos diagramos su laisvom vietom..........

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:10:33 | Nuoroda

Įstojau pirmu numeriu, o kiti vos ne paskutiniu... Kiek bendravau, tai nelabai patenkitnys, kas ten studijuoja.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:12:50 | Nuoroda

Ple, kodėl aš rašiau tą žurnalistiką pirmu numeriu, dabar turiu eiti į kitą etapą...Ir laukt tų diagramų, jaučiu nebus likę vietų....:(:(:(

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:16:45 | Nuoroda
Antimaterialistas rašė:
RAMINTTA rašė:

Ple, kodėl aš rašiau tą žurnalistiką pirmu numeriu, dabar turiu eiti į kitą etapą...Ir laukt tų diagramų, jaučiu nebus likę vietų....:(:(:(

Su tokiais balais neįstojai į žurnalistiką? Netikiu, nebent nelaikei to testo....

įstojau į KU. Tai todėl ir nebenoriu

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:17:35 | Nuoroda
funtom rašė:

Kaip BNS sakė Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) prezidentas Pranas Žiliukas, universitetuose išdalytos visos valstybės finansuojamos vietos, kolegijose jų liko keli šimtai, tačiau šie duomenys dar gali keistis, nes kandidatai gali koreguoti pasirinkimus.

„Universitetuose kvietimai kol kas yra šimtu procentų išdalyti. Tam tikra prasme geresnė situacija kolegijų sektoriuje nei pernai - daugiau norinčiųjų. Bet nesinori jokių išvadų daryti, nes šiemet pagrindinis priėmimas yra iš dviejų dalių. Kandidatai turi teisę ne tik kitiems atiduoti krepšelius, bet patys persiskirstyti“, - dėstė P.Žiliukas.

tikiuosi kas nors man atiduos vietą VU....

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:21:26 | Nuoroda

Žiauru...........Kam aš rašiau 1nr. ta Klaipėdą, kai galėjau įstoti kitur........Jei nebeliks man vietos, tikrai nusišausiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pasistačiau šautuvą prie kompo

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:24:42 | Nuoroda

Klaipėdoje bent oras šaltesnis kažkiek. O čia pliusas. :D

Tai jo, važiuosiu dėl oro

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:26:25 | Nuoroda

Ple, visus guodžiau, įstosit, kur norėsit, o dabar likau ant ledo pati...Nenoriu į Klaipėdą...Kas per sistema, ple, į pirmą ką parašai, tai ir įstoji, aš 1 parašiau, kitas paskutiniu, abu įstojom, balai irgi skiriasi....Viskas rimtai reikia užtaisyt jau šautuvą. NĖR GYVENIMO. NORIU Į VILNIŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:27:32 | Nuoroda

Tai kokio velnio rašyt ten kur nenori ?

Taigi aš viską darau ant prikolo. O, jei rimtai, mes visi klystam...12 vietų supyliau, galvojau iš visur gausiu pasiūlymų, primeti? O pasirodo neeeeee.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:29:07 | Nuoroda
Antimaterialistas rašė:

RAMINTTA, nesijaudink taip labai. Klaipėdoje labai faina mokintis ir miestas fainas. Nebūtina gi į Vilnių įstot. Mano manymu tau reikėtų priimt pasiūlymą studijuoti klaipėdoje, nebent gyveni Vilniuje ar šiaip toli nuo Klaipėdos. 

Ar žinai kur gyvenu? Ogi Alytuje...... Tik 4 valandėlės kelio iki Klaipedėlės....

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:29:19 | Nuoroda
funtom rašė:
RAMINTTA rašė:

Tai kokio velnio rašyt ten kur nenori ?

Taigi aš viską darau ant prikolo. O, jei rimtai, mes visi klystam...12 vietų supyliau, galvojau iš visur gausiu pasiūlymų, primeti? O pasirodo neeeeee.

Pavarei :D

varau gerai

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:30:34 | Nuoroda

KIEK VALANDŲ DABAR? AR RYTAS AR VAKARAS?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:35:03 | Nuoroda
Solvita rašė:

KO panikuoji? juk zinojai kiek valandu vaziuoti iki klaipedos ;) niekas tave netempe per prievarta :) maziau nervinkis ir bus gerai.... pamatysi... eik ikalk brendziuko :D

einu įkalsiu brendžiuko, gal pasikeis situacija