Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:38:55
| Nuoroda
jetau as negaliu... bet jei jau i kolegija nepriima tai nejaugi i profke teks eit... Ko jūs nervinatės.... Kiek abiturientų dar laukia ir nesulaukia, o jūs darot tragediją... Draugė stoja į mediciną, kita į vadybą ir abi sako, kad neįmanoma būtų nepatekti, dar ne su tokiais balais patenka.... Tai visi laukia...Nesijaudinkit, sulauksit atsakymo, tikrai įstosit... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:40:53
| Nuoroda
Tik va nervina tas gumos tempimas... Lauki ir nežinai kada sulauksi atsakymo...Tikrai LAMA nuvylė. Ne veltui lama:D:D:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:41:31
| Nuoroda
Ar turit draugų iš KTU???????????????????? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:41:59
| Nuoroda
rūtas rašė:
ei , chebra, kas moka hakeriaut? :D suveikit svietimo ministro steponaviciaus numeri!!! tada tai jau jam ragas Nieko, mes jį prie namų pasigausim:D:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:43:08
| Nuoroda
Neatsakytų jis... Čia visi apsimeta, kad nieko negirdi... Tipo LAMA nesupranta, kiek abiturientų "ant adatų" sėdi dabar? Tik apsimeta, kad nieko nesupranta... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:44:34
| Nuoroda
funtom rašė:
RAMINTTA rašė:
Ar turit draugų iš KTU???????????????????? miega barakuose pripyle leika is po vakar ir jiems taip giliai..... Biškį per ilgai miega pripylę...Mes tai laukiam... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:47:33
| Nuoroda
redziukas rašė:
Sveiki, pas mane lamoj dar teberašo, kad vnf vietos bus skelbiamos kelių valandų bėgyje.. Ar jau kas nors esat gavę rezultatus dėl vnf? Nes man per pirmą turą vienintelė viltis.. Nes net į kolegiją su virš 14 nepakliuvau.. Dar nieks nežino VNF. Palaukti dar reikia... Nenusimink, tikrai įstosi, kur tau reikės... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:48:37
| Nuoroda
sunflower rašė:
su draugu kalbejau tai sake kad kodel nebando niekas kalbetis, jau po visu stojimu, daznai po pokalbiu priima, bet tie pokalbiai buna aikis i aki kazi kiek cia tiesos Tiesa yra ta, kad atsibodo kimarint prie kompo ir nieko neveikt... Lauki ir niekaip nesulauki |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:49:27
| Nuoroda
funtom rašė:
As tai nesuprantu kaip jie taip gali pazeidinet nustatyta tvarka...Juk rastiskai nurodytos datos ir patvirtintos. Cia tas pats kas ateitume i egza ant kitos dienos ir sakytume, sorry, vakar laginau ir siaip luzinejau po pjankes tai siandien parasysiu. :D:D:D:D:DJo, beveik tas pats išeina:D:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:51:47
| Nuoroda
sunflower rašė:
gulgul rašė:
tai kada cia suzinosim? Gal siandien buciau vaziavus su dokais. oj as irgi buvau jau viska suplanavus mama jau ir uogieniu pridare, sako bus studentei :D tik tokia nuojauta kad studente taip ir netapsiu mama uogienių net pridarė studentei?:D:D:D O mano draugė LAMOJ pažiūrėjo, kad įstojo kur nori, jau išvarė švęst, pyst, pareina SMS, kad niekur neįstojo:D:D Čia žiauriau:D:D Ir dar kartą įrodo, kiek šiemet nuskriaustų būsimų studentų... Jaučiu nori kuo greičiau numarint mus su... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:53:35
| Nuoroda
redziukas rašė:
Aš jau ir vakar visas akis išverkiau, kad reiks į antrą turą eit, kai visi džiaugiasi nemokamom vietom, nes gavau sms, kad negavau jokio pasiūlymo.. Bet paskui kai pasiskaičiau, daug kas gavo tokius sms, o vfn lyg ir neskelbia.. Tai kaip reikia sužinoti ? Reikia palaukti... Niekas dar nežino... Neverk, nusiramink ir palauk, nieks dar tikrai nežino, nes niekur nepaskelbta VNF. Tikrai sulauksi atsakymo... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:54:49
| Nuoroda
sunflower rašė:
drauge paprase mano prisijungimo kodo ir gimimo datos, sake patikrins ar istojau, bet pasake, sorry, niestojai... kur cia taip galima suzinot? kur cia ta gimimo data rasos Ką čia draugė pasakoja...Dar nepaskelbti jūsų VNF |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:55:48
| Nuoroda
as jiem galesiu padovanot tas uogienes tik dar nuodu kokiu pridet reikes :D:D:D:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:56:53
| Nuoroda
Nekaltinkit LAMOS, kaltinkit KTU programerius....:D:D:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:58:35
| Nuoroda
Cinike rašė:
Nieko ir ash nebesurpantu, tai nuo snd prasideda atseit tas antras etapas... o jie net neleidzia to prasymo redaguot? tai ka daryt? Tai tempia gumą, ne pagal datas viskas vyksta... Ir man neleidžia redaguoti.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:59:22
| Nuoroda
Ačiū už palaikymą Nėra už ką... Tikiuosi viskas bus gerai...Nes čia tokį grybą LAMA pjauna... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:01:53
| Nuoroda
tai yra dar vf laisvu, skaiciau kad liko ar 100 ar 1000 nebepamenu, laisvu vietu, straipsny rase Įdomu kur tos diagramos su laisvom vietom??????????? Kas žino???????? Labai jų laukiu, nes nežinau ar stoti, ten kur įstojau, nors nenoriu, ar laukti stojimo antrą kartą kitur.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:02:41
| Nuoroda
VAROM Į SKYPE IR UŽPJAUNAM LAMĄ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:03:47
| Nuoroda
Tai galėjo užsirašyt, kelių parų begyje... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:05:35
| Nuoroda
neber Atsijungė. Visiškas nesiskaitymas. Nervai kyla, norisi juos iškeikt už tokius dalykus, plet |