Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:06:06
| Nuoroda
kur bus galima pamatysi laisvas vietas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:06:50
| Nuoroda
Tokia depresūka ir man užėjo...Tipo gali nebelikt VF vietų... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:25:13
| Nuoroda
busimoji rašė:
RAMINTTA rašė:
vtrgv rašė:
RAMINTTA rašė:
Pirmu numeriu įstojau į KU žurnalistiką, kaip visada viską dariau "ant bajerio", bet "ne bajeris" išėjo... Tai dabar noriu pakeisti savo sprendimą ir stoti į VU anglų filologiją + kita užsienio kalba(ispanų) arba tiesiog į anglų filologiją... Arba VDU anglų filologija + vokiečių kalba. Ar įmanoma patekti į VF? greiciausiai kad ne, nes VF vietu ir taip buvo mazai, visus isdalino. todel ir tikimybe, kad kazkas atsisakys ir atsiras laisva vieta - nedidele. nėr gyvenimo juk po pirmo semestro galesi nusinesti kazkaip i kita specialybe krepseli,tai ar ne labiau apsimoka pasilikti ir paskui pereiti? įstojų į žurnalistiką KU, paskui galima pereit į anglų filologiją VU? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:43:11
| Nuoroda
juodaroze rašė:
juodaroze rašė:
tapyba VDA :D taigi va jau gyriaus : ))) kaip faina kai parasai viena vieta ir i ja istojai, i savo SVAJONIU VIETAAA sakes, sakes. nesiu ryt dokus jee. jegele. šaunuolė, taip gerai baigei mokyklą, o stoji pagal pašaukimą-į meną...sveikinu ir džiaugiuosi... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:04:38
| Nuoroda
nieko nepriimk, o nešk į univerą dokus... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:05:00
| Nuoroda
river rašė:
nu ka belieka laukti liepos 29d. laikom kumščius, kad pavyktų....................... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:06:04
| Nuoroda
rosigur rašė:
VDU, politikos mokslai. Milžiniškos temos. Būtų įdomu rast dar būsimų kursiokų. Dvi panelės iš mano aplinkos ir čia pat papuolė. Kolkas lb džiaugiuos.Tikiuos, vėliau neteks nusivilt Mano klasiokas papuolė:))Paieškok feisbuke Agnius Stanulis, jei domina |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:09:07
| Nuoroda
eruka rašė:
RAMINTTA rašė:
nieko nepriimk, o nešk į univerą dokus... Ačiū už aiškų atsakymą! žinai, nusivylus gyvenimu į vakarą.... ex optimistė aš.... nieko nete priimti nereikia, tiesiog susižinok kokių dokų reikia ir vežk į univerą... girdėjau VU reikia atvykti su kvietimu, prieš tai užsiregistavus jų puslapyje... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:09:53
| Nuoroda
Aš irgi įstojau... Ir jau nebenoriu..... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:11:33
| Nuoroda
eivinaa rašė:
o imanoma su 16.92 istoti i slauga universitete ne kolegijoje?ir i nemokama? Nemažas ten konkursas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:14:28
| Nuoroda
Bet taip nervina tas gumos tempimas.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:35:47
| Nuoroda
Kaip nerealu, kad mokat vokiečių kalbą.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
07:53:12
| Nuoroda
MisCriminal rašė:
ka daryt zmones?? isvis JOKIU ZINIU is lamos. nei kad istojau, nei kad neystojau. O.o ir ka man mastyt? nei sms ateina, nei el laiskas. kaip suprast? Palauk dar, ateis, daug tokiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
07:53:39
| Nuoroda
Bielas1 rašė:
O jeigu as tarkim dabar istojau, bet nelabai ten noriu ir antram etape i gala numesi sita prof. Tai jeigu niekur kitur nepaims tai ar galima bus atgal i ta pati eit? Nebegalima.Tavo vieta uzims kitas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
07:53:51
| Nuoroda
Carbon rašė:
RAMINTTA rašė:
Ai, aš į žurnalistiką įstojau, bet nebenoriu... Ryt pradėsiu koreguot sąrašą ir stosiu iš naujo:)) Kaip bus, taip bus... Ne gyvenimo pabaiga tie stojimai... Tik gaila, kad geri balai, o tokį š sumaliau:D:D vu ar ku ? KU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:03:31
| Nuoroda
Kur ir kada paskelbs likusias laisvas vietas????????Laukiu nesulaukiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:32:07
| Nuoroda
Nei diagramų, nei VNF paskelbimas... Sėdžiu prie kompo ir antra para kimarinu ar kas naujo... Ne nu LAMOS darbuotojai žaidimą rado, jaučiu dar gal miega, o mes laukiam... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:32:49
| Nuoroda
ji112 rašė:
sunflower rašė:
kazkodel manau kad jie specialiai taip, nu kad butu daugiau mokanciu is savo kisenes... po to ziurek ir dygsta visokie rumai... gali but, as bijau, kad rimtai neistojom niekur... Nebijok, dar palauk:)Tikrai manau reikia palaukti rezultatų, įstosi... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:34:05
| Nuoroda
funtom rašė:
KTU programeriai tvarko ta lamos programa :x dar jauciu kokius antrakursiu paeme pasipraktikuot :D KTU programeriai:D:D:D:D Galibūt... Grybą pjauna. Rimtai, laukiam kaip durniai, o tiem pohui |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:37:04
| Nuoroda
funtom rašė:
RAMINTTA rašė:
funtom rašė:
KTU programeriai tvarko ta lamos programa :x dar jauciu kokius antrakursiu paeme pasipraktikuot :D KTU programeriai:D:D:D:D Galibūt... Grybą pjauna. Rimtai, laukiam kaip durniai, o tiem pohui Ne gali but, o tikrai zinau Rimtas bajeris?:D:D:D KTU programeriai čia grybą pjauna?:D:D:D:D O, jei rimtai, ką mes galim padaryt, kad nors kiek veiksmas judėtų pas juos tose duomenų bazėse?Gal jie dar miega... |