Vartotojo RAMINTTA pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:52:36 | Nuoroda

kąąąąąąąąąąąąąą?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:58:35 | Nuoroda
CreAtinE rašė:

O kur tu istojai Raminta ? ;]
Tai man tikriausiai reikia sulaukt diagramos? ten bus parodyta kiek vietu like, kokie pereinamieji balai? Ane? :) 

Aš įstojau į KU žurnalistiką ir nebenoriu ten mokytis, žiaurią klaidą padariau...Tai iš naujo bandysiu vėl į VF tik kitur, Vilniuj, bet turbūt VF jau nebėra vietų:/ O dėl VNF  vietų manau MRU turėtų būti, bet gal verčiau tu lik VU, nors ten daug sunkiau turbūt... Nežinau ar verta rizikuoti...O tos diagramos tipo pasirodys, kai baigsis pirmasis etapas, o gal ir šiandien, reikia palaukti, bet, kad ir jos dabar būtų, vis tiek dar nėra visi nunešę dokų ir nebūtų aišku tiksliai kiek yra norinčių studijuoti... Žodžiu, pati susimaliau ir nežinau ką daryt:D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:59:08 | Nuoroda
JustinB rašė:

o kada jau bus galima redaguoti prasima?t.y. keisti prioritetus....?

Hmmm, dar neleidžia, bet manau bus galima, tereikia palaukt biškutį... Arba pora parų:D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:08:34 | Nuoroda

Bet tai taip ir yra. Negali bandyt laimės antram ture nerizikuodamas. Negali vienu metu neprarast galimybės į pirmą pasiūlymą ir dairytis po diagramas. Diagramos skirtos tam, kad kad matytumėt, ar yra laisvų vietų ir pagal tai koreguotumėt savo prioritetinį sąrašą. Bet tai galėsit daryt tik prieš tai atsisakę pirmojo pasiūlymo.

Tai ir arklys šitą žino. Už tai ir reikia diagramų, kad pagrįstai atmestum pakvietimą, nors ir tai, visko galibūt

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:09:17 | Nuoroda
Mažūūte rašė:

istojau

:)

kūūūr?:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:09:48 | Nuoroda
ruduoas rašė:

neįstojau. laukt dar, matyt, reikia.

nesuprantu vieno dalyko, kaip taip į filosofiją nemokamai pateko su balu 14,5, o aš nepatenku net į VNF mokamai su 17,88?

atsiliepkit kokei filosofai būsimi, parašykit savo balą, nes jau tikrai išproto varo ne tas žodis ;}

daug kam taip buvo

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:19:13 | Nuoroda

O,tai gerai, gal padės:):)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:20:28 | Nuoroda

Bet, chebra, rimtai nesąmonė, nes yra, kurių prastesnis balas ir įstoja, o tas, su geresniu balu, ne.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:32:20 | Nuoroda
ruduoas rašė:

aš kalbu apie VU univerą.

Na, Raminta, sakai,d aug kam taip buvo....tai ok, ką galime padaryti? man visai nejuokingi tokie pokštai. suvokiu, jog mano balas ne iš aukščiausiųjų, bet nesuvokiu, kaip galėjo patekti tenai su 14! jei tai tiesa, tuomet, lama gali daryti viską per naują. kvietimus siųsti ir taip toliau... 

Žinok tokių kaip tavo situacijoj čia tikrai yra.... Vieni įstoja su žemesniais, o kitas su aukštesniais neįstoja...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:34:45 | Nuoroda

Viena mergina į VU su mokykliniu įstojo. Nėr teisybės nėr

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:28:07 | Nuoroda

Jau galim eit, turiu pora žukių

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:17:06 | Nuoroda

"VF vietų nei viename universitete, nei vienoj eprogramoje neliko. nebent kažkas atsisakytų. " O Dieve mano. Ar verta bandyti.......................... Žiauruuuuuuuuu. Kokią klaidą gyvenime padariau, dabar reikės rizikuoti...............

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:19:04 | Nuoroda

Gal žinote, ar kas nors nebenorės stoti į anglų filologiją VU????? T.y. atsisakys savo vietos???????

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:21:39 | Nuoroda

Bet gi diagramos nerodys, ar likę VF vietų???????????

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:29:03 | Nuoroda

"VF vietų nei viename universitete, nei vienoj eprogramoje neliko" žiauruma..... Ką man dabar daryti.... Įstojau 1nr su gerais balais, ten kur, nenorejau, dabar jau tipo vsio... Nebent, kas vietos atsisakytu....

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:32:10 | Nuoroda

Gal žinote, ar kas nors nebenorės stoti į anglų filologiją ????? T.y. atsisakys savo vietos???????

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:36:26 | Nuoroda
Martinuxx rašė:
RAMINTTA rašė:

"VF vietų nei viename universitete, nei vienoj eprogramoje neliko" žiauruma..... Ką man dabar daryti.... Įstojau 1nr su gerais balais, ten kur, nenorejau, dabar jau tipo vsio... Nebent, kas vietos atsisakytu....

Tavo vietoje nerizikuočiau,nes garantuotai jei atsisakysi ten kur įstojai liksi ant ledo,ir teks metus praleisti.

Žiauruuuu

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:40:00 | Nuoroda
Martinuxx rašė:

Užjaučiu,tiesiog reikėjo galvoti kol buvo laikas,o ne po laiko...

Žinau....Žinau.... Čia man katastrofa

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:41:40 | Nuoroda
nooryes rašė:
RAMINTTA rašė:
Martinuxx rašė:
RAMINTTA rašė:

Tavo vietoje nerizikuočiau,nes garantuotai jei atsisakysi ten kur įstojai liksi ant ledo,ir teks metus praleisti.

Žiauruuuu

tai kam rasei 1 nr ten kur nenorejai??

nes durna buvau

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:42:07 | Nuoroda

xebra, ką man daryt? rizikuot?