Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:57:05
| Nuoroda
belieka tik verkt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:58:51
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
nooryes rašė:
RAMINTTA rašė:
xebra, ką man daryt? rizikuot? o ka kitu nr rasei?? ir ten kur rasei gal balas zemesnis?? Nejuokauk ji į KU įstojo,o nori dabar į VU,tai be šansų į nemokamą, VU kas gavo vietą visi saugo,kaip savo akies vyzdį... O tarkim 1 kursas KU, paskui į Vu filologiją? Išeitų VF? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:16:18
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Gali pereiti tik į tos pačios pakraipos specialybę. Pvz. iš kokios elektros inžinerijos nepereisi į viešajį administravimą. Gali tik iš pvz. lietuvių filologijos KU,pereiti į VU filologiją VU. o iš naujo stoti į VF Vu filologiją?Kitais metais? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:27:18
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
RAMINTTA rašė:
Martinuxx rašė:
Gali pereiti tik į tos pačios pakraipos specialybę. Pvz. iš kokios elektros inžinerijos nepereisi į viešajį administravimą. Gali tik iš pvz. lietuvių filologijos KU,pereiti į VU filologiją VU. o iš naujo stoti į VF Vu filologiją?Kitais metais? Iš naujo į pirmą kursą stoti galėsi kitais metais ir su savo balais 99 proc. kad įstosi bet aš jau būsiu vienus metus VF išnaudojusi :/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:36:01
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
RAMINTTA rašė:
Martinuxx rašė:
RAMINTTA rašė:
Martinuxx rašė:
Gali pereiti tik į tos pačios pakraipos specialybę. Pvz. iš kokios elektros inžinerijos nepereisi į viešajį administravimą. Gali tik iš pvz. lietuvių filologijos KU,pereiti į VU filologiją VU. o iš naujo stoti į VF Vu filologiją?Kitais metais? Iš naujo į pirmą kursą stoti galėsi kitais metais ir su savo balais 99 proc. kad įstosi bet aš jau būsiu vienus metus VF išnaudojusi :/ Būsi,bet stoti galėsi,jeigu būsi sėkmingai užbaigusi sesiją. prašau,duok savo skype, daug žinai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:44:00
| Nuoroda
galima antram etape keist į vnf?????????????? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:45:27
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:46:37
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:46:59
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Chambord rašė:
eina na**** rimtai negalima bus prirasyti papildomai specialybiu? pz.... Per Antrajį turą nebus galima,bus galima prirašyti tik per Papildomą priėmimą. žinove, prašau duoti man skype |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:48:40
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:49:28
| Nuoroda
kas nors mane girdi, seniai?galima antram etape keist į vnf?????????????? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:52:27
| Nuoroda
Uncle_Sam rašė:
vtrgv > Gerai bose, gal galima būtų sužinot mano kaltę? Ar aš kaltas, kad stojau? Kad rašiau į teisę? :D Raminta > Don't know dat o kas pas tave gero? išsisprendė kas?
ANYBODYYYYYY >>>>>>>>>>>>> galima antram etape keist į vnf?????????????? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:53:58
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
Ė, o nežinot, kaip ten yra su finansiniais įsipareigojimais, jei gauni vf, bet tarkim po pusmečio ar metų meti studijas? Turi susimokėti pilną kainą už univere praleistą laiką ar tik kažkokią dalį? Kažkur girdėjau, o gal susapnavau, kad tik 50%... Gal žinot kaip ten tiksliai yra? Jei be skolų baigi, metus nieko nereikia susimokėti, šitą tiksliai žinau. Tu į mano klausimą atsakyk. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:55:20
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
RAMINTTA rašė:
galima antram etape keist į vnf?????????????? Negalima. o dabar tai knisi protą man |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:59:35
| Nuoroda
dėde semai, jūs ieškodamas neteisybės gadinat nuotaiką kitiem. Papraščiausiai pats esate kaltas, nepagalvojote apie tai? Taip, kartais svajonės žlunga, bet dažniausiai kalti esam mes patys. kas dar neaišku? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:18:26
| Nuoroda
sandriote rašė:
RAMINTTA rašė:
Gal žinote, ar kas nors nebenorės stoti į anglų filologiją VU????? T.y. atsisakys savo vietos??????? seip iki antro stojimu, kaip supratau lamoj turėtų kažkas būt, kad matytum ar dar yra vietų maldauju, kad tavo žodžiai iįsipildytų, meldžiuosi, meldžiuosi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:26:20
| Nuoroda
O TAI DIAGRAMOSE BUS PARODYTA KIEK LIKO LAISVŲ VIETŲ? PVZ KIEK LIKO VF VIETŲ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:28:10
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
O TAI DIAGRAMOSE BUS PARODYTA KIEK LIKO LAISVŲ VIETŲ? PVZ KIEK LIKO VF VIETŲ? atsakykit, kas žinot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:23:46
| Nuoroda
LAUKIU PIRMADIENIO LAUKIU PIRMADIENIO LAUKIU SUŠIKTO PIRMADIENIO :d:d:d |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:26:46
| Nuoroda
Ganyta rašė:
Raminta,tai nori pasakyt su savo tokiais balais niekur neįstojai? :O įstojau į KU pirmu numeriu, krč tragedija, nes nenoriu į ten... |