Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:05:44
| Nuoroda
nu bet Dieve, kaip gali neužskaiyti, juk čia tas pats, beto iš kur man reikejo žinoti? man mokytoja nesake |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:09:07
| Nuoroda
sidabryte rašė:
9 klausimas 2. juk galima netik ismatuoti ispustos zemes kieki, bet juk galima ir dezute per nauja pasverti, jei mase bus mazesne nei pradzuioje tai erozija vyko, jei nepasikeite mese tai nevyko. kaip manot ar toks atsakymas netinka? manau, kad tinka |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:09:28
| Nuoroda
Nikas rašė:
nu rimtai, juk jei zn trumpini tai zn ir pilna pavadinima.... manau jei gera mokytoja paklius, tai supras mus, jei ne tai ragas man... Ragas daugumai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:19:06
| Nuoroda
mum sake jei yra tokia beda, kad reikia taisyt, tai geriau nubraukti graziai ir gerai parasyti, vistiek jei nebrauksi tau neuzskaitys nes bus neteisingas ats |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:23:36
| Nuoroda
toks jausmas kad ne zmones tuos darbus taiso jei CO2 parasai, tai neužskaito, jei nubrauki, bijai, kad neužskaitys..pizda yra todel ir bijom tu egaminu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:31:57
| Nuoroda
aš manau, kad užskaitys, juk co2 teisingas ats, na cia yra gerai tas kad keli vertintojai taiso darbus, o ne kokia viena krasavisa, kuri neužskaito |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:33:05
| Nuoroda
La_loba rašė:
Smeterling rašė:
sidabryte rašė:
9 klausimas 2. juk galima netik ismatuoti ispustos zemes kieki, bet juk galima ir dezute per nauja pasverti, jei mase bus mazesne nei pradzuioje tai erozija vyko, jei nepasikeite mese tai nevyko. kaip manot ar toks atsakymas netinka? manau, kad tinka IŠPŪSTOS žemės kiekį?? Kaip galima išmatuoti į šalis išsisklaidžiusias žemes?? Kai būna bandymas su vandeniu, tai nuplautas žemes lengva išmatuot, bet čia... sušluoji ir pasveri, o kaip kitaip žadi erozija įrodyt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:34:46
| Nuoroda
La_loba rašė:
9. klausime 4 dalis. Koks KONTROLINIS BANDYMAS su tom durpėm? Aš parašiau, kad paveikti neužželdintas ir neišartas žemes, bet nesupratau klausimo esmės aš ir panašiai, kad paimt dar viena dezute su nesuarta ir neapsodinta žeme |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:43:14
| Nuoroda
aš parašiau, kad arti horizontaliai, o per viduri lauko pasodinti kokiu medeliu juosta, kad erozija pristabdytu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
17:00:50
| Nuoroda
ne, nes kai pustu, tos medziagos atsitrenktu i vagas kitas, ir neispusti;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
17:29:03
| Nuoroda
turi plazmine membrana, todel ji yra tokia netaisiklinga, mano nuomone |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
17:34:41
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Tai kaip vertinate egzaminą? sunkus |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
17:38:49
| Nuoroda
La_loba rašė:
bis aufs Messer rašė:
La_loba rašė:
O man dar vienas įdomus lb klausimas. Kaip gyvūno ląstelė palaiko savo formą neturėdama sienelės? Aš parašiau, kad citoplazmos slėgiu Aš parašiau, dėl citoskeleto (jį sudaro mikrofilamentai). Genijus tu... Ech, kiek maždaug taškų reikia surink norint gaut 80?
Man ir idomu.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
20:33:39
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
Gabrielle* rašė:
giedruže rašė:
O kaip atsaket 5 kalusima? 1. melsvai pilkas 2. nes tėvai buvo melsvai pilki, dauguma palik irgi, margi pasireiškė tik F1 kartoj, todėl margas recesyvinis, melsvai pilkas - dom 3. Aa, Aa 4. jei heterozigotas, pusė palikuonių bus pilki, pusė margi, jei dominant homozigotas, visi pilki (bet nesupratau šito klaus, ko nori) 5. parašiau 2n, iš tikro n ot penkto teisingas atsakymas yra 2n. mane kmu papildomai mokino. jok pirmam mejozes dalijimesi buna 2n 4c tai reiskia diploidinis kuri sudaro dvi chromosomos o jas sudaro po dvi chromatides. o antram dalijimesi yra 2n 2c tai reiskia dvi chromosomos sudarytas is po vienos chromatides. taip akd atsakymas metafazej 2n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koks skirtums kas tave mokino, matyt blogai išmokai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:03:30
| Nuoroda
jo jo, visi klyst tu vienas protingas, pirma kart girdu ka 4n |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:52:14
| Nuoroda
Toma. rašė:
zvyrius rašė:
sanemis rašė:
zvyrius rašė:
Toma. rašė:
Nustokit gincytis. Stai atsakymas:
Tai dabar paaiskink KAM reikalingi mejozei du pasidalinimai?? jei galutinis trokstamas rezultatas haploidas yra po pirmojo jau??? tam, kad antroje mejozėje išsiskirtų chromatidės. nu tai jei issiskiria chromatides tai sumazeja dar rinkinys jau cia 0,5n pagal tave. paziurek logiskai i piesineli. jis nelogiskas- ten kur 4 chromatides -n, ten kur 2 irgi n... Kas tau yra? Nejaugi zadi nuneigt visas bio knygas, visa info nuo neto ir dar visu mokslininku nuomone???:DDD Tu man ro per ta egza pavargai. Pailsek pasiginčyk su pacia mejoze dar.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:55:59
| Nuoroda
aš nebesuprantu kaip yra su tais stojimais.Ar mum siulys tas 4 vietas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:59:27
| Nuoroda
jei parasiau: 1. Nepriklausomas chrom.išsiskyrimas 2. Ovogeneze 3. zigotos susidarymas Ar gausiu bent taska? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
14:39:19
| Nuoroda
robotas rašė:
sanemis rašė:
robotas rašė:
Deivizs rašė:
Polikondensacija rašė:
Deivizs rašė:
Wyšnia rašė:
o koks ats turėjo būti III dalies 4klausimo 2? Turbūt XY O pagal ką jūs rašėt XY? juk galėjo būt ir XX P spermatozoidas, o R kiaušialąstė nes ten dešinėj pusėj iš susidariusių 4 gametų, 3 buvo mažesnės, o 1 didesnė spermatozoidas gali būt ir X, ir Y ;} Va, va, bent vienas žmogus normaliai argumentavo, taip, juk gali būti ir X ir Y chromosoma. Ir net jei genotipą rašyt tokį, kuris nurodytų lytį, vis tiek teisingesnis atsakymas yra XX, atsižvelgiant į spalvas, kurios nurodo fenotipą : ) man mokytoja sake , kad ten turejo buti 2n , Aš rasiau XX arba XY |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
14:39:23
| Nuoroda
robotas rašė:
sanemis rašė:
robotas rašė:
Deivizs rašė:
Polikondensacija rašė:
Deivizs rašė:
Wyšnia rašė:
o koks ats turėjo būti III dalies 4klausimo 2? Turbūt XY O pagal ką jūs rašėt XY? juk galėjo būt ir XX P spermatozoidas, o R kiaušialąstė nes ten dešinėj pusėj iš susidariusių 4 gametų, 3 buvo mažesnės, o 1 didesnė spermatozoidas gali būt ir X, ir Y ;} Va, va, bent vienas žmogus normaliai argumentavo, taip, juk gali būti ir X ir Y chromosoma. Ir net jei genotipą rašyt tokį, kuris nurodytų lytį, vis tiek teisingesnis atsakymas yra XX, atsižvelgiant į spalvas, kurios nurodo fenotipą : ) man mokytoja sake , kad ten turejo buti 2n , Aš rasiau XX arba XY |