Vartotojo Smeterling pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-26 13:41:19 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Aplamai nereikia girtis,egzaminai toks dalykas gan klastingas,tad nežinai kaip bus ir nereikia kalbėti į priekį nes poto gali būti labai gėda..

Pritariu

Žinutė parašyta: 2010-06-29 16:13:28 | Nuoroda

o koks skirtumas kokiu nr istoji?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:56:03 | Nuoroda
ella rašė:
lovelys rašė:

lamojbpo skaiciau kad nieks neziures kas uzpilde anksciau, kas veliau. bus ziurima i egzaminu rezultatus. i stojamaji bala ir sudaroma geriausiuju eile. pavyzdziui jei tavo stojamasis balas geresnis uz ta kuris uzpilde prasima pacia pirma diena, o tu dar neuzpildeij, tai uzpildes busi auksciau uz ta kuris paskubejo pildyt, tau bus didesne galimybe istot nei tam kuris paskubejo

tu teisus, bet jei tavo ir dar ko nors balai bus vienodi, tai tada ziures i tai, kas uzpilde pirmersnis, taigi.. :)

Žiūrima, ne vien į tai, kas pirmesnis..jei esi našlaitis, arba turi kokių pasiekimu, tada tau pirmenybė

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:59:52 | Nuoroda
lovelys rašė:
Ganyta rašė:

taigi gali keist tuos stojimus,sužinosi rezus neatitiks tavo norams ir pakeisi :) 

O tai po pataisymo kas pirmesnis buna???

nera jokio skirtumo, kas kada užpilde

Žinutė parašyta: 2010-07-01 12:20:09 | Nuoroda

Aš tai bet kokiu atveju rašysiu apeliacija jeigu neislaikysiu

Išlaikysi, pamatysi..

Žinutė parašyta: 2010-07-05 14:31:14 | Nuoroda

su tokia gausa klausimu, tik išgąsdinote NEC, db nebepasirodys;D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 00:08:37 | Nuoroda
cacalele rašė:

Jmj kuo toliau tuo labiau bijau... jei neperkopsiu per 80proc bay bay mano svajones ir planai... Tik ramiau pagalvojus kad daug dunduku ganetinai laike, is musu kokiu 100 rimtai ruosesi tik mano klase, t.y 20 zmogu;D

yra tikrai daug mokiniu kurie rimtai ruosesi

Žinutė parašyta: 2010-07-07 11:33:29 | Nuoroda
Alanas rašė:
živilė rašė:

Tiek stengiausi kuo ilgiau miegoti, kad nereiketu nervintis, bet pradejau sapnuot visokias baisybes (pvz kad man skambina pavaduotoja, nori pasakyt rezultata, o as jos niekaip negirdziu :D ), tai atsikeliau... Bandau save ramint, kad jei nepasiseks, tai stosiu kitur, i atsargini varianta....

As ir toki plana turejau. Nuejau miegot 5 val, bet mane mociute pazadino kad pasitikciau ja gryztancia is kaimo, tj dbr nebegaliu uzmigt... pz pz... :DD

Mane taip pat močiutė 7h ryto pažadino, sėkmės palinketi;D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:26:15 | Nuoroda
vezys10 rašė:

O tai iš kur žinot, kiek procentų reikia, kad išlaikytai istorijos egzaminą?

1% išlaikyta

Žinutė parašyta: 2010-07-08 11:16:48 | Nuoroda

Tarkim yra sakoma, kad i viena vieta buna didelis konkursas stojant, tai į ką čia žiūrima? pagal tai kiek mokymosi įstaiga nurode pirmu numeriu? ar kaip?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 17:54:50 | Nuoroda
BlackAcid rašė:

Lietuvių valstybinis: 15      

Matematika: 8

Biologija (dar nėra aiškus rezultatas): Parnešiau mokytojoms juodraštį, jos jį ištaisė ir pasakė,kad turėčiau apie 70proc surinkti. tai imkim intervalą 50-70proc.

Odontologija(mokama), Medicina (mokama), Veterinarija(nemokama/mokama), Kinezeterapija(nemokama/mokama) , Miškininkystė(nemokama/mokama), Ekologija (nemokama/mokama), Farmacija (nemokama/mokama)

kaip tu spejai ir juodrasti atsakyti ir svarasti?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 18:04:26 | Nuoroda
Giedre A. rašė:

kaip manote ar geriau VK slauga ar Kauno kolegija slauga arba akušerija?Kaune konkursiniai balai didesni..

pati svarstau tarp šiu dvieju Miestu, su studentemis pakalbejus nusprendžiau kad geriau Vilniaus kolegija, bet esme ta, kad čia daugiausia stojančių, nei Kauno kolegijoje mažiau norinčiu esu kryžkeleje

Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:48:00 | Nuoroda

Aš apie veterinarija ir galvojau, bet baugu stoti, del velesnio isidarbinimo..

Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:12:53 | Nuoroda
Erika rašė:

Balą skaičiavau svetainėje baluskaiciuokle.lt/

Šita svaetaine nesamones rodo, nes metinio pažymio neskaičiuoja

Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:02:23 | Nuoroda
RikArdO rašė:
Nepavyzdinga rašė:
Marijus A. rašė:
Nepavyzdinga rašė:

nu rankiniu man negerai. kur yra koke nors svetaine?

www.baluskaiciuokle.lt

nesamone sita:D

sąmonė ir dar kaip, ji gerai skaičiuoja. Aš rankiniu būdu skaičiavau, tokį patį gaunu kB :)

ne, ji blogai skaiciuoja

Žinutė parašyta: 2010-07-13 16:41:07 | Nuoroda

KAip keisti savo prašyma, jei priijungus tik galutini terodo? Ir jokiu egzaminu ivertinumu nematau

Žinutė parašyta: 2010-07-13 16:59:57 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

jums jau rodo tuos rezultatus?

ne, ir manau nk čia nerodys

Žinutė parašyta: 2010-07-13 17:02:01 | Nuoroda
studijos.lt rašė:

Susisiekus su NEC išaiškėjo, kad vartotojas "Nacionalinisegzaminųcentras", pradėjęs šią temą ir joje aktyviai diskutavęs, nėra oficialus įstaigos atstovas. Jo parašytos žinutės yra tikslios, ne melagingos, tačiau dėl svetimo vardo naudojimo mes esame priversti jį pašalinti iš forumo, o jo žinutes ištrinti 

Nu gražu

Žinutė parašyta: 2010-07-14 22:28:48 | Nuoroda
ginne rašė:

klausykit rimtas klausimas iskilo.ten LAMABPO raso, kad jeigu toj svetainej nesilankai ilgesni laika, tai tavo informacija kaskaip panaikina ar kaip ten...vnz ar cia nusisnekejau, ar is tikruju taip yra?..gal mano prasymo nepriims jei neatnaujinsiu to prisijungimo numerio ar kaip??? 

man irgi idomu, kazkaip nepatikliai viskas atrodo

Žinutė parašyta: 2010-07-15 16:52:04 | Nuoroda
astro75 rašė:
NONcom rašė:
Masha07 rašė:
Sandruti rašė:

Nesuprantu... Jau kaip ir turėtų būti rezultatai prisegti... Bet nėra jų dar......

ir aš vis laukiu jų..

O načiort jums jie?:)

Jei lamoj nebus rezultatų, tai negalėsi įstoti niekur.

kvailas tavo pasakymas