Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
16:59:16
| Nuoroda
neima pavydas , kad tarkim jūs daug moketis, o gavot mažiau už tą, kuris visus metus "dura stume"? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
17:24:39
| Nuoroda
man taip pat išleistuves rytoj Ar daretis rysku makiaza? Namuose ar salone? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
18:23:56
| Nuoroda
Čiupakabra rašė:
Smeterling rašė:
man taip pat išleistuves rytoj Ar daretis rysku makiaza? Namuose ar salone? Vat man irgi tas pats Net nzn ka daryt, nes tie karsciai viska gadina... O siaip noreciau pasidaryti dumini makiaza. Tikriausiai, kad prasysiu mamos, nes i salona be sansu...Laisvu vietu - nulis... Gerai butu, kad mokečiau dumini |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
20:11:20
| Nuoroda
Ačiū |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
20:48:15
| Nuoroda
nu blin jau nervinat, rašykit viską lietuviškai ir nebus problemų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
11:22:41
| Nuoroda
Man išvis tik paraša sake tik vienoj vietoj deti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
11:38:09
| Nuoroda
pardadūšis rašė:
Atsiimant atestatą, per išsiblaškimą, pasirašiau vienoje vietoje, kai reikejo dviejose.Ar tai gali pakenkti man stojant į Lietuvos universitetus?Skaičiau ,kad lamabpo egzaminu įvertinimus gauna tiesiogiai iš valstybinio egzaminų centro, taigi mokykla ir mano klaida tampa nereikšminga? Dieve jau klausei;DD nereikšminga |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:14:09
| Nuoroda
rennociukas rašė:
Sviatosa rašė:
Smeterling rašė:
Išgazdinai tu čia mane.. tai "mano" profesija, nebijau aš to juodo darbo (esu dirbus), bet papraščiausiai slauga netaip įsivaizdavau..juk ten yra kelios kryptys : vaikų slauga, anesteziologija, onkologinė..ne jau pasirinkus tarkim anesteziologija, mane taip pat pristatys prie patalynės keitimo? Bet juk čia tikrai padėjejų darbas..o kas vaistus leidžia? žaizdas perišinėja? galų gale slaugo? Įdomiai čia..
Niekas juk nesako, kad visa gyvenima teks ta daryt => cia yra mano asmeniniai pastebejimai, ka pati esu macius Vilniaus ligoninej. Nu atsiprašau, kam kalbėt jeigu nežinot.. Mama dirba ligoninėje, todėl ir pati ne kartą mačiau kaip kas dirba. Naktipuodžius nešioti- tai padejėjų darbas, kurio slaugės neatlieka...;) Puiku |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:22:33
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" Šiaip mane kamuoja ir baimė, kad gal mano prašymas nenuejo ir pan. dar šiandien ryte namuose nebuvo interneto, tai į kitą miesto galą lekiau naudotis bibliotekose nemokamu internetu, kad viską dar karta patikrinčiau ar viskas savo vietoje.. P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:39:24
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Dar ir issiusti reikejo???;D nu ka aš žinau, čia kažkas raše kad siunte;D Žodžiu iki penktadienio bus juodos dienos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:41:15
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" Šiaip mane kamuoja ir baimė, kad gal mano prašymas nenuejo ir pan. dar šiandien ryte namuose nebuvo interneto, tai į kitą miesto galą lekiau naudotis bibliotekose nemokamu internetu, kad viską dar karta patikrinčiau ar viskas savo vietoje.. P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? Nu blemba,labai tikiuosi kad tai netiesa;) nes dar pakeiciau pries 3h,ir po. Kai jau apsisprendziau,kuri is dvieju dalyku pasirinkt;) Vat vat, aš iki 15val žiūrėjau , kad prie mano spec. nedaugetu norinčių, o ir po 15val daugeja |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:43:40
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Smeterling rašė:
Dianulis rašė:
Isvis,is kur jus suzinojot kad tiki iki 15h?;) Rašė "Kur stoti?" Šiaip mane kamuoja ir baimė, kad gal mano prašymas nenuejo ir pan. dar šiandien ryte namuose nebuvo interneto, tai į kitą miesto galą lekiau naudotis bibliotekose nemokamu internetu, kad viską dar karta patikrinčiau ar viskas savo vietoje.. P.S čia kažkas raše kad išsiunte. Bet juk tik užsiregistruoti tereikejo? Nu blemba,labai tikiuosi kad tai netiesa;) nes dar pakeiciau pries 3h,ir po. Kai jau apsisprendziau,kuri is dvieju dalyku pasirinkt;) Vat vat, aš iki 15val žiūrėjau , kad prie mano spec. nedaugetu norinčių, o ir po 15val daugeja Kokia spec,jei ne paslaptis?;D Bendrosios praktikos slauga tik navarykit, kad prasta spec. ir t.t Žodžiu man ji tobula;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:49:00
| Nuoroda
Kur stoji? tai patikėk aš ir išklasioku prisikalausau, pvz kaip "tu visa gyvenima valysi užpakalius" . Bet kaip ir sakei man pofik moku atsikirst;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:50:02
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
numeskit nuoroda, kur jus pasiziurit i kokia specialybe kiek vaiku prasymus padave prasauuuu http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html spaudi, progarmu studiju pasirenkamumas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:54:17
| Nuoroda
Mane nuvyle LAMA, kam ji tuos atnaujinimus dar daro, jei net per žinias pasake , kad VISKAS |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:55:06
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Siaip as labiausiai noriu i psichologija,nepasiseks-i filologija. Bet protingiausia i filologija,mano manymu,stoti i VPU,nes palyginus su VU,VPU gauni diploma +mokytojo kvalifikacija. Ir psichologija i VPU parasiau. Bet esme ta,kad ne ant spec vare,o ant universiteto. Nes siaip mane traukia VPU. Ten man zmones atrodo paprasti,ir atmosfera kazkokia gera;) Na apie tavo spec. tikrai negalėčiau pasakyti prastu žodžiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:56:49
| Nuoroda
void rašė:
ememdemz rašė:
void rašė:
Galvoju tokią pasiimti, kiek kaip negalvoju, nesigauna kitaip. Neturiu nė cento iš kur gauti, tėvai išsiskyrę, su kuriuo gyvenu - be darbo, sunku, dirbau kažkiek padėjau, dabar kasdien galvoju kaip čia išsisukti, kito varianto nematau. Galėtumei pretenduoti į socialinę stipendiją, bet ganėtinai kuklios jos... Taip, domėjausi šiek tiek dėl socialinių stipendijų, bet kažkur net rašė, kad tik kartą į semestrą jį išmoka, nors aš manau kas mėnesį, nes gi juokas numirt badu žmogus gali. Galima aišku sakyti, tegul dirba kaip išmano, bet geriau nerizikuoti netekti VF, bent pirmus porą metų. Realiai reikės pasidomėti aukštojoje. Nesamone, kad karta i metus..MAno brolis KTU gauna, kas menesi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:59:27
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Bet jei istosiu i VPU,oi kiek sulauksiu negraziu zodziu;D Neimk į galva, mane visi durna vadino kaip chemijos A lygi rinkaus, o dabar džiaugiuos. Mažiausiai dabar klausau kitų nuomoniu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:22:53
| Nuoroda
Nelabai noriu aš ten landžiot, dar ka pridirbsiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
14:34:49
| Nuoroda
koshka rašė:
Uncle_Sam rašė:
Keturius puslapius apie tuos stulpelius privarėt Jetau, nusiraminkit tai kad neramu:D vieniem suskaiciuoja kitiem nea, pas mane irgi visur nuliukai:D Taigi suskaičiuos, niekas nevyksta šviesos greičiu |