Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
17:09:53
| Nuoroda
Ech... reikia labai suvokimo atsakymų, net nežinau 70 gavau, bet jaučiausi stipresnis. bent 80 gauti. Pakliuvau ant vertintojų, nors tai aukščiausias balas mano klasėje, tačiau viena surinko, kurios gramatika buvo sakyčiau silpnoji pusė. Net neįsivaizduoju ar džiaugtis, ar liūdėti, gal vis tik apeliuoti? Kažin keliems praeitais metais pagerėjo balas?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
17:28:34
| Nuoroda
Dėl apeliacijos... Pasižiūrėjau statistiką, tai, kad sumažins maža vilčių, taip pat, kad padidins. Todėl rekomenduoju, kas nepatenkinti rezultatais apeliuoti,, labai didelis šansas likti vietoje . www.egzaminai.lt/naujienos/134/ Štai čia statistiniai duomenys.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:20:58
| Nuoroda
Jelefant rašė:
74. Per 2 metus ne karto namu darbu nepadariau, mokiausi 6-7. Tiketasi apie 15-30. Ačiū tau, Antanai Škėma. O A. Škėma mano kokias problemas nagrinėjai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:12:58
| Nuoroda
Chebra, prisiskaitęs čia jūsų komentarų visą naktį nemiegosiu Surinkau 70... galvojau tik apie apeliaciją. Turėjau visada 8, 9 11 kl. ir 12 kl. , visada mokiausi tik tai, kas reikalinga(STENGIAUSI ATRINKTI INFORMACIJĄ),trejus metus iš eilės esu lietuvių kalbos prizininkas(1, 2 ir 3 vieta). Gramatika turėjau nepriekaištingą, samprotavau suvokimą atsipūtęs, galvojau tik labai gerai esu parašęs, tačiau surinkau 70. Dabar turėčiau džiaugtis, iš dalies džiaugiuosi. Vis tik apeliacijos nerašysiu, nes komisiją atrinks NEC teisingumo čia nebus, tik dar gali nurėžti. Ačiū Dievui, kad išlaikiau, galėjo ir geriau, rezultatas geras(man bent jau). Tai tiek.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:05:37
| Nuoroda
Vika rašė:
Na apie TVM daug ko negero girdėjau..anksčiau labai norėjau ten stot į finansų apskaitą bet tiek išgirdus apsigalvojau jei rinkčiausi tarp šių dviejų laimėtų ISM Labai jau abstrakčiai kalbi... gal pasidalinsi savo patirtimi plačiau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:33:03
| Nuoroda
Tikiuosi jokių siurprizų nebus Laukiam atsakymo!
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:41:06
| Nuoroda
kirrut rašė:
Valdefas rašė:
kirrut rašė:
Dar rezų nėra, o aš pradėjau galvoti apie apeliaciją O kuo ji padetu? mano manymu niekuom.... butu cia jie nekalti ir pns... čia nežinosi, padės ar ne girdėjau pusės metų bėgyje yra galimybė atsiimti savo darbą, aš ja manau pasinaudosiu, pažiūrėsiu ar tikrai ten mano darbą tikrino (nes lt tai beveik 100proc esu įsitikinus, kad sumaišė su gerai besimokančio mokinio) Iš kur tokia informacija? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:43:43
| Nuoroda
Aifaa rašė:
kirrut rašė:
Valdefas rašė:
kirrut rašė:
Dar rezų nėra, o aš pradėjau galvoti apie apeliaciją O kuo ji padetu? mano manymu niekuom.... butu cia jie nekalti ir pns... čia nežinosi, padės ar ne girdėjau pusės metų bėgyje yra galimybė atsiimti savo darbą, aš ja manau pasinaudosiu, pažiūrėsiu ar tikrai ten mano darbą tikrino (nes lt tai beveik 100proc esu įsitikinus, kad sumaišė su gerai besimokančio mokinio) aš taip pat galvoju apie nuvykimą pasižiūrėti savo darbo, nu neduok dieve būtų sumaišyta, tai pakelčiau skandalą per visą lietuvą. Kartu galėtume pakelti skandalą, nes kartu būtų smagiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:45:37
| Nuoroda
Roberta rašė:
aš tai kiek supratau savo darbą pamatytume po nec vasaros atostogų,tai mūsų stojimams (jei išsiaiškintume,kad ištaisytas ne mūsų darbai) nebeturėtų reikšmės Na, čia jau garbės reikalas, taip sakant, ne tiek dėl stojimų :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
10:22:42
| Nuoroda
Nors ir nauja specialybė, bet skamba žaviai, ypač man Na, bet čia ižvelgiu tiek privalumų, tiek minusų...
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
10:32:21
| Nuoroda
Powlius rašė:
nA ir aš turiu užsirašęs ISm 1 nr, bet matematikos VBE vargu ar leis įstoti į vf. Vistiek bandyk, šiais metais daugiau finansuos. Tačiau jei ir gausi vf, valstybė nepadengs net pusės studijų kainos, apmaudu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
10:44:14
| Nuoroda
Sveiki, norėčiau užsirašyti į gitaros kursus, nes groju jau apie metus ir šį bei tą pramokau. Dabar reikėtų gero akustinės gitaros mokytojo, gal kas pasidalins savo patirtimi?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
21:22:27
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
as*** rašė:
sveiki gal galit paaiskint ka reiskia skliausteliuose parasyta informacija, kuo skiriasi: 1. įstaigų vadyba (įstaigų finansų valdymas; įstaigų administravimas; tarptautinių ryšių vadyba) 2. verslo vadyba (marketingo vadyba (NL, I); finansų valdymas(NL, I); įmonių ekonomika ir vadyba (NL, I); verslo projektų valdymas (NL, I); verslo aplinkos vadyba (NL); informacinio verslo vadyba (NL)) kaip cia? skliausteliuose parasyta kas ieina i tas konkrecias studijas Skliausteliuose būtent parašyta ką ir Vika pasakė. Tai tavo ,,specializaciniai'' dalykai, į kuriuos skirstys pačius studentus ir į kuriuos studentai gilinsis studijų metu. Jokiu atveju ne tai, kas įeina į studijų kryptį. Įdėmiai ieškokite informacijos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
21:48:16
| Nuoroda
Na, turėjau omeny, kad pramokau akordus, uždarus, atvirus, vėliau su ritmika dirbau, bandau improvizuoti, pritarti dainoms... kalbant apie natas ir tabus, tai dar to neragavau, ne tas stil;ius ,,kabina''. Vis mokslais ir mokslais per abituriento metelius teko pagyventi, tačiau su muzika tarsi ir suaugau, kuo toliau, tuo labiau esu neatsiejamas nuo muzikos. Atlikėjas nelygu atlikėjui, tačiau mokinuosi/gyvenu Cojaus kūryba(jei tau tai ką nors sako) ir visa 1980\1990 metų roko kultūra. Neignoruoju bei dainuojamosios poezijos... prie klasikos dar neteko draugauti.
Kalbant apie ,,verta ar neverta,, labai jau subjektyvus dalykas, todėl, manau kad vis tik mokytojas padeda kur kas greičiau progresuoti. Žinoma, galima ir pačiam mokintis(aš nesugebėčiau), tačiau prisiversti progresuoti kartais ypač trūksta savikontrolės Vien tik groti sudėtingus, nesudėtingus kūrinius nėra mano tikslas, norisi efektivinti techniką, improvizuoti, puikiai sau pritarti, kurti- o noras didžiulis... Tai vat, eisiu žiūrėti pas Boris Isakov, grupės Palmplanet įkūrėją, turintį 17 metų patirtį, diplomą na ir pasirodė iš pokalbio telefonu malonus žmogus ir kaina įkandama, žodžiu žiūrėsim. Tokios tokelės.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
21:57:40
| Nuoroda
amare rašė:
O siaip jei tavo kb 20.5 gausi visiskai nemokama moksla, ar ne? As taip skaiciau, bet cia turi visus beveik 100 islaikyt. Turiu 2 simtus, bet matke tik beveik 100, tai nepavyktu cia istot? Eh ta tinginystė! Tingit žmonės ieškoti informacijos, tigit tereikia nueiti į ism tinklapi, susirasti balų skačiuoklę ir ramiai apsiskaičiuoti savo kb - tada paaiškės, argi taip sunku? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
22:03:34
| Nuoroda
Powlius rašė:
swishfoot rašė:
Powlius rašė:
nA ir aš turiu užsirašęs ISm 1 nr, bet matematikos VBE vargu ar leis įstoti į vf. Vistiek bandyk, šiais metais daugiau finansuos. Tačiau jei ir gausi vf, valstybė nepadengs net pusės studijų kainos, apmaudu. Kaip tai nepadengs net puses studijų kainos? Studijos ISM pusmeciui kainuoja 5,8k, o studiju krepselis 3800, beje ISM tvirtina kad minėtąjam skirtumui bus sutiektos nuolaidos. Tai arba reikes pusmecuiu primoket 1k lt, arba isivs nereikes. Bus suteiktos? Čia ne faktas... savo citata įdėmiai paskaityk. ,,Turi galimybę'' - ne faktas, kad turi suteikti nuolaidą. Nesupratau apie kokią specialybę kalbi, kad taip jau apskaičiavai? Kainos nelygios atskirų dalykų. Apie studijų mokestį sakė priėmimo konsultacijoje. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
22:06:52
| Nuoroda
ai va paskaityk www.kurstoti.lt/index.php?forum&topic=940.2
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
22:18:43
| Nuoroda
Neigiami dalykai tie, kad nauja-neišbandyta, nėra nusistovėjusių normų, tradicijų, dėstytojai irgi turėtų naujai dėstyti naujus dalykus, todėl gali būti ir savotišku bandomuoju triušiu, verta ar ne pernelyg subjektyvus dalykas, ir esu linkęs lengvais pasivaikščiojimais nesvaidytis, palikim tai kiekvieno asmeniniam reikalui. Man tai specialybė, be kurios neįsivaizduoju savo ateities - be verslo, analitinio pobūdžio darbo. Kitavertus, pati programa, kiek žinau, vienintelė Lietuvoje, kaip darbdaviai reaguos - didelis klaustukas, ar reikalinga bus ateityje ir perspektyvi - irgi klaustukas, panašių krypčių studentų jau dabar perteklius, švelniai tariant. Taigi daugiau klaustukų, negu atsakymų. O apie pačią specialybę popieriuje, galima pasiskaityti google, tai tiek.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
13:52:45
| Nuoroda
astro75 rašė:
Paskutinį išsprendžiau gerai. Praradau 2-4 taškus kitur ir gavau tik 96% žmonės praradę vienodą taškų kiekį gali gauti skirtingą procentą, žinoma skirtumas minimalus. O dabar pagalvok, ar reikėtų tau papildomo įrašo į brandos atestatą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
13:55:03
| Nuoroda
pratęsiu mintį... procentų skirtumas gali būti gaunasi dėl to, kad buvo ir A lygio ir B lygio užduotis, todėl tenka nevienodas procentų svoris.
|