Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-22
12:14:36
| Nuoroda
Smeterling rašÄ—:
turiu 2004 Butu gerai, kad pasidalintum. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-22
12:17:53
| Nuoroda
Na chemikai, kai vyksta pasiruošimas? Netrukdo šiltas ir saulÄ—tas oras tam? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-22
12:19:33
| Nuoroda
Gal, kas turi ankstesnių metų egzaminų atsakymus ir nėra gaila pasidalinti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-23
12:27:02
| Nuoroda
PEAS13 rašÄ—:
Roberta* rašÄ—:
Gal kas turite 2004 ir snesniu metu biologios VBE atakymus? Aš turiu knygutÄ™, kurioje biologijos egzaminų atsakymai 2000-2004 m. tai jei labai reikia galÄ—Äiau pabandyti atskenuoti. Butu labai labai labai gerai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-23
12:28:22
| Nuoroda
Rita* rašÄ—:
Taip, as laikysiu, tik nesuprantu, reikia visiems, ar tik tiems, kurie pretenduoja i valstybini finansavima ? : )
Kiek skaitinÄ—jau, tai tik tiems, kurie nori vf ir tos skatinamosios ar kaip ji ten stipendijos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-23
12:32:07
| Nuoroda
Aš tai net nežinau ar jį laikyti, nes kaip ir dauguma turbÅ«t planavau pedagogines studijas (chemija, biologija) rašyti į pati galÄ…. Žodžiu nesu motyvuota. Bet kadangi jis bus ir šiauliuose atliekamas, tai svarstau, kad gal nieko ir neprarasÄiau. Gal atsiras bendraminÄių? Ä®domu, kÄ… jus mÄ…stot daryti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-23
14:58:34
| Nuoroda
Smeterling rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Aš tai net nežinau ar jį laikyti, nes kaip ir dauguma turbÅ«t planavau pedagogines studijas (chemija, biologija) rašyti į pati galÄ…. Žodžiu nesu motyvuota. Bet kadangi jis bus ir šiauliuose atliekamas, tai svarstau, kad gal nieko ir neprarasÄiau. Gal atsiras bendraminÄių? Ä®domu, kÄ… jus mÄ…stot daryti? kad šiais metais nebus svarbu , kaip surašysi Deja, labai klysti. PažiÅ«rÄ—k Äia į 2.2 punktÄ…, kur parašyta, kad pageidavimai išdÄ—stomi prioriteto mažėjimo tvarka. www.lamabpo.lt/BP2010_tvarkos_aprasas.pdf |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-27
21:55:27
| Nuoroda
O mes vakar paskutinį skambutį atšventÄ—m. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-27
21:56:34
| Nuoroda
Aš tai spÄ—ju labiausiai bijosiu pramiegoti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-27
22:00:25
| Nuoroda
Smeterling rašÄ—:
ka mokytojos prognozuoja egzamine? O tu A ar B lygiu matematikÄ… mokinies? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-27
22:04:56
| Nuoroda
Gal, kas turi kokios informacijos, siužetus tų kurinių, kurie yra programoje. P.S. gal yra tokių žmonių, kurie nuolat užmiršta autorių vardus, pagrindinių ir antraeilių veikÄ—jų vardus? Gal žadat juos atmintinai mokintis? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-28
13:23:34
| Nuoroda
sanemis rašÄ—:
gal kas gali pasakyti 2005 metų valstybinio egzaminų uždavinių ats? 3.6 5.5 8.6
3.6 2CaSO4 * H2O 5.5 2,43% 8.6 66,67% |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
17:26:46
| Nuoroda
Gerai, kad apšvietei, jog nepagal abÄ—cÄ—lÄ™, nes kadangi mano pavardÄ— prasideda iš A raidÄ—s, tai bÅ«Äiau jau supanikavaus, nes jau įprotis visur ir visada bÅ«ti pirmai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
17:30:04
| Nuoroda
sanemis rašÄ—:
Ir patarimas, kad rašymo priemones atsineštumÄ—t rankoje, nes pernai penalus atimdavo. Ir kai sakys - patikrinkite lapus ar nÄ—ra spausdinimo broko, stenkitÄ—s neskaityti, nes mane ten buvo aprÄ—kÄ™ gerokai, o gal Äia pasitaikÄ— kažkoks vykdytojas isterikas O kaip imanoma patikrinti ar nÄ—ra broko neskaitant? Nes vistiek permesti akimis juk turi.:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
17:34:18
| Nuoroda
Nežinau ar Äia gerai ar blogai, bet jokios panikos nejauÄiu. Iš vis taip turininkai gamtoje laikÄ… praleidau, atsipalaidavau. Juk vistiek, jau nieko nebeišmoksiu. Žodžiu ryt visiems didžiausios sÄ—kmÄ—s. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
17:39:20
| Nuoroda
Jeigu normaliai pamokas lankei tikrai islaikysi, aišku gali susimauti ant rašomosios dalies, tada pasitempti ant teksto suvokimo, o jei ten ir ten plaukioji, tai manau neverta buvo imti valstybinio.. ÄŒia manau svarbiausia yra nepervertinti savo jÄ—gu, o tie kurie pervertino, na tai kÄ….. tegu rizikuoja... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
18:16:02
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Nežinau ar Äia gerai ar blogai, bet jokios panikos nejauÄiu. Iš vis taip turininkai gamtoje laikÄ… praleidau, atsipalaidavau. Juk vistiek, jau nieko nebeišmoksiu. Žodžiu ryt visiems didžiausios sÄ—kmÄ—s. ka veikei? ÄŒia turbÅ«t klausimas, kÄ… gamtoje veikiau? Pirmiausia uodus maitinau. O šiaip tai su draugais pasisÄ—dÄ—jom, kepanÄių šašlykų kvapÄ… uostÄ—m.. Ežero vandens tenperatÅ«rÄ… tikrinom ir šiaip linksmai laikÄ… leidom prisimindami vaikystÄ™ ir tuos pavasarius, kai tiek mokytis nereikÄ—jo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
18:17:17
| Nuoroda
O kaip manot geriau db pildyti prašymus (jau esu užsiregistravus) ar palaukti egzaminų rezultatų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
18:22:37
| Nuoroda
sanemis rašÄ—:
Manau didelio skirtumo nÄ—ra, aš jau dabar užpildžiau, žinoma, kai žinai rezultatus gali tiksliau ir realiau rašyti prioritetus, taÄiau galima nemokamai koreguoti prašymÄ…, galų gale galima tik duomenis užregistruoti, o prašymo nepildyti. Na, jauÄiuosi kažkaip morališkai tvirÄiau, kai prisiregistravau O nesijauti dabar jau įsipareigojÄ™s pats sau, kad ta prioritetų tvarka tokia pat ir išliktų, ta prasme, kad nereikÄ—tų jos keisti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
18:32:26
| Nuoroda
sanemis rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
sanemis rašÄ—:
Manau didelio skirtumo nÄ—ra, aš jau dabar užpildžiau, žinoma, kai žinai rezultatus gali tiksliau ir realiau rašyti prioritetus, taÄiau galima nemokamai koreguoti prašymÄ…, galų gale galima tik duomenis užregistruoti, o prašymo nepildyti. Na, jauÄiuosi kažkaip morališkai tvirÄiau, kai prisiregistravau O nesijauti dabar jau įsipareigojÄ™s pats sau, kad ta prioritetų tvarka tokia pat ir išliktų, ta prasme, kad nereikÄ—tų jos keisti? BÅ«tų šaunu jeigu ji išliktų, taip, turiu pareigÄ… mokytis, bet man jau bloga tÄ… patį per tÄ… patį skaityti, blogai, labai blogai, taÄiau neturiu kantrybÄ—s vÄ—l kartoti, erzina mane, nors reikia... Man jau geriau egzaminÄ… išsprÄ™sti negu teorijÄ… kartoti, taÄiau, kad gerai egzÄ… išlaikytum, reik ir teorijÄ… mokÄ—ti. TurbÅ«t nukrypau nuo temos . Šiaip jei negauni iš bio ir chem virš 80, tad neamanau ar vertÄ… rašyti medicinÄ… vf, tada jau realiau kažkÄ… pamÄ…styÄiau, gal farmacijÄ…. Nu ir aš tada nuo temos nukrypsiu. Pas mane jauÄiu farmacija bus numeris vienas. O šiaip negalvoji apie kokius inžinerinius mokslus, pvz, chemijos inzinerija arba vdu biologijÄ… ir pasiimti biochemijos gretutinÄ™ studijų programÄ…? |