Vartotojo AlchemikÄ—... pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-30 18:49:16 | Nuoroda
sanemis rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
sanemis rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
sanemis rašÄ—:

Manau didelio skirtumo nÄ—ra, aš jau dabar užpildžiau, žinoma, kai žinai rezultatus gali tiksliau ir realiau rašyti prioritetus, taÄiau galima nemokamai koreguoti prašymÄ…, galų gale galima tik duomenis užregistruoti, o prašymo nepildyti. Na, jauÄiuosi kažkaip morališkai tvirÄiau, kai prisiregistravau :D 

O nesijauti dabar jau įsipareigojÄ™s pats sau, kad ta prioritetų tvarka tokia pat ir išliktų, ta prasme, kad nereikÄ—tų jos keisti? :D

BÅ«tų šaunu jeigu ji išliktų, taip, turiu pareigÄ… mokytis, bet man jau bloga tÄ… patį per tÄ… patį skaityti, blogai, labai blogai, taÄiau neturiu kantrybÄ—s vÄ—l kartoti, erzina mane, nors reikia... Man jau geriau egzaminÄ… išsprÄ™sti negu teorijÄ… kartoti, taÄiau, kad gerai egzÄ… išlaikytum, reik ir teorijÄ… mokÄ—ti. TurbÅ«t nukrypau nuo temos :D . Šiaip jei negauni iš bio ir chem virš 80, tad neamanau ar vertÄ… rašyti medicinÄ… vf, tada jau realiau kažkÄ… pamÄ…styÄiau, gal farmacijÄ…. 

Nu ir aš tada nuo temos nukrypsiu. :D Pas mane jauÄiu farmacija bus numeris vienas. :D O šiaip negalvoji apie kokius inžinerinius mokslus, pvz, chemijos inzinerija arba vdu biologijÄ… ir pasiimti biochemijos gretutinÄ™ studijų programÄ…? :)

O tu nebijai, kad farmacija gali pasirodyti sausokas mokslas? Nors jei tau chemija patinka, sekasi, gal ir įdomu. Man chemija kartais ir visai nieko, bet biologija kažkaip labiau patinka. Ir dar bijau, jog farmacijoje yra aukštoji matematika, o aš matematikos B lygiu mokiausi ir man ten aukštoji matkÄ— bÅ«tų  ani bum bum :D Nors šiaip neatmetu farmacijos galimybÄ—s, bet vaistininku prie kasos nenorÄ—Äiau dirbti, o dabar kai euro vaistinÄ—je savitarna, tai iš vis ten vos ne kasoje prasÄ—di 5 valandas. Nenoriu. Vaistų gamyba gal bÅ«tų tikrai įdomu.

ŽiÅ«rÄ—jau VDU biochemija, bet ten matematikÄ… ima, ir ten net du ciklai aukštosios matematikos, fizikos yra nemažai, o man tie mokslai ne itin sekasi. O į kokiÄ… KTU inžinerijÄ… nelabai noriu stoti, nes žinau, kad ten vÄ—l matematikos gali bÅ«ti (po galais, kiek daug tos matematikos :D ) . O VDU biologija - gal, bet galvoju kuom tada bÅ«Äiau, mokytoju gal norÄ—Äiau, bet su vaikais nesusitvarkyÄiau turbÅ«t, o laborantu ne itin norÄ—Äiau, nebent kokį mokslinį darbÄ… kurti... 

O aš apie VDU biologijÄ… galvoju todÄ—l, kad į biochemijÄ… nÄ—ra šansu jauÄiu įstoti, o pasiÄ—mus gretutinÄ™ biochemijÄ…, tai turÄ—Äiau dviguba kvalifikacijÄ… ir šiaip daug lengviau gauti biochemiko kvalifikacijÄ…. Be to, VDU dÄ—stytojas sakÄ—, kad baigus biochemijos gretutinÄ™ bus galimÄ… imti magistrÄ… susyjusi su biochemija,o nebutinai biologija. :D Aj, žodžiu greiÄiau žinoÄiau egzu rezultatus. :D Bet šiaip ar taip Kaunas manÄ™s sulauks. :D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:29:10 | Nuoroda

Na aš rašiau pirma tema samprotaujamojo. :) Kažkaip nežinau kaip ir vertinti savo darbÄ…... Žodžiu pirmoje pastraipoje teigiau, kad zmones kartais priima klaidingus sprendimus paskatinti kitų asmenų, bet vistiek turi priimti atsakomybÄ™ už juos. RÄ—miaus Putino Altorių šešÄ—ly, antroje pastraipoje teigiau, kad tie žmonÄ—s, kurie priima apgalvotus sprendimus, drÄ…siai prisiima ir atsakomybÄ™ už juos, rÄ—miaus knygnešiais ir dar kažkuo, bet nebeprisimenu. :D TreÄioje pastraipoje teigiau, kad yra žmonių grupÄ—, kurie neturÄ—jo teisÄ—s rinktis, tad nejauÄia poreikio prisiimti atsakomybÄ—s už savo veiksmus, tai pasirÄ—miau B. Sruoga, D. GrinkeviÄiÅ«tÄ—s prisiminimais apie SibirÄ…. Ketvirtoje rašiau, kad žmonÄ—s turÄ—dami laisvÄ… pasirinkimo galimybÄ™ jos neišnaudoja, rÄ—miausi tuo, kad į rinkimus vangiai susirenka žmonių ir kad pasiimdami paskolas dažnai nesidomi grąžinimo sÄ…lygomis, o paskui skundžiasi. :) Kaip manot į temÄ…?:D P.s. parašiau 605 žodžius. Tai jauÄiu sumažins, bet nors viskÄ… parašiau, kÄ… norÄ—jau.:)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:33:44 | Nuoroda
Hushaby rašÄ—:

Kiek girdÄ—jau, jei parašai daugiau 450 žodžių, tai nuo ribos nubraukia ir netikrina. Tiesa?

Kiek buvau girdÄ—jus, tai seniau klaidų nebeskaiÄiuodavo po 400 ribos, o kaip šiemet sugalvos, tai neaisku. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-07 12:40:36 | Nuoroda

NešitÄ—s viena ar du skaiÄiuotuvus į egzaminÄ…? Nes man vis baisu, kad viena nusinešiu ir kasnors jau užplauks, o ant pirštu ar kampu vargiai ar daug paskaiÄiuosi. :D KÄ… jus apie tai manot?:)

Žinutė parašyta: 2010-06-09 23:04:11 | Nuoroda

Sekmes visiems. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 06:29:58 | Nuoroda

Kazkam kaip ir man nesimiega. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 06:42:10 | Nuoroda
sanemis rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:

Kazkam kaip ir man nesimiega. :D

šiandien iš tiesų blogai miegojau :D, visų pirma, naktį iškrito dantų breketo dalis, tad pusvalandį su prožektorium ieškojau :D, po to kokiÄ… 2 užmigau ir iki 6

O as apie pirma uzmigau ir tip iki 6. :D Bet miego visiskai nenoriu. :D  O tau tai kurijoziska naktis. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 06:56:37 | Nuoroda

ne, ne riebalu jau geriau nereikia. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 06:59:27 | Nuoroda

ir elektrolize nereikia. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 07:05:35 | Nuoroda

Ne ne, jokiu elektroliziu nereikia, o aminorugstys gali buti. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 07:10:36 | Nuoroda

Sekmes visiems! :)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 12:43:59 | Nuoroda

Ech, man gana sunkokas atrode, daug ka speliojau... Bet svarbiausia atkentejau. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 12:47:37 | Nuoroda
sanemis rašÄ—:

Na, gerai, elektrolizÄ™ paprašysiu, kad išimtų, bet tik vien dÄ—l tavÄ™s. :D 

ir vis del to ji buvo. :D Bet gerai, kad tik teste. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 13:33:11 | Nuoroda
aminorugstis rašÄ—:
HappyWyy rašÄ—:

1B
1D
3A
4C
5A
6D
7C
8A
9B
10B
11D
12D
13B
14C
15B
16C
17A
18D
19A
20D
21B
22A
23D
24D
25D
26A
27C
28C
29C
30C

22 c tikrai

25 A, nes jei butu K, tai jis reaguotu ir su vandeniu.

Žinutė parašyta: 2010-06-10 13:35:15 | Nuoroda
Sanosuke rašÄ—:

Alchemike, kiek gavai su uždaviniu apie ozoną?

Nebaigiau spresti. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:39:37 | Nuoroda

Ech, kiek žioplų klaidų pridariau... :/ Jau svajones nuplaukia studijuoti, kur noriu...

Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:40:11 | Nuoroda
Gabrielle* rašÄ—:

6.1? parašiau vanduo, bet Äia iš nevilties

Aš irgi vandenį parašiau.

Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:44:48 | Nuoroda
Wyšnia rašÄ—:

5klausimas

1.metilraudonis?

2.vandenyje daugėja oh- jonų,kurie didina pH vertę

3.rÅ«gštÄ—jant plaukimo baseino vandeniui susidaro Cl2 dujos,kurios yra kenksmingos žmogaus organizmui

4.2.5 * 10 minus 8 mol/l

5.k= c(HOCl)* C(oh-)/ c(OCl-)* C(H2O)

5 neturÄ—jo bÅ«ti vienodų agregatinių bÅ«senų?

Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:50:09 | Nuoroda
Gabrielle* rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Wyšnia rašÄ—:

5klausimas

1.metilraudonis?

3.rÅ«gštÄ—jant plaukimo baseino vandeniui susidaro Cl2 dujos,kurios yra kenksmingos žmogaus organizmui

4.2.5 * 10 minus 8 mol/l

nu aš ir dÄ—l vandens to s abejojau, bet šiaip svarbu kietųjų nerašyt, nes va visokios dujinÄ—s rašomos, vanduo matyt irgi

Visai nusivyliau savim, o dar A lygiu 10 vienintele turejau... :/ Kaip mokytojai reikes į akis pažiÅ«rÄ—ti... :D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:53:58 | Nuoroda
Himalaya rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Gabrielle* rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Wyšnia rašÄ—:

5klausimas

1.metilraudonis?

4.2.5 * 10 minus 8 mol/l

nu aš ir dÄ—l vandens to s abejojau, bet šiaip svarbu kietųjų nerašyt, nes va visokios dujinÄ—s rašomos, vanduo matyt irgi

Visai nusivyliau savim, o dar A lygiu 10 vienintele turejau... :/ Kaip mokytojai reikes į akis pažiÅ«rÄ—ti... :D

Kiek taškų surenki, kad taip nusivylei?

Net nera noro dabar kazkaip skaiÄiuoti... Nuotaikos visai neliktu... :)