Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:11:48
| Nuoroda
Olegas 3000 rašÄ—:
Taisykit mano sesta. 6.1 Vanduo 6.2 4.48% 6.3
6.4 Aldehidams 6.5 cis-butenas 6.6 9 sigma ir 1 pi 6.3 blogai, nes angli padarei 5-valentÄ™. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:17:28
| Nuoroda
gal, kas žino kada chemijos egzamino rezultatai skelbiami bus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:41:17
| Nuoroda
Cepelinas rašÄ—:
ievusee rašÄ—:
Macas rašÄ—:
Surinkau 60~ tasku, kiek cia galetu but procentais mazdaug? :D iš kur taip gerai žinai? hm.. na jei bus tokiu gudruÄiu kurie visus tašskus surinks, tai gal kokia 50-60proc. ;]] Su mokytoja viska pasitikrinau is juodrascio Parašyk testo tikslius atsakymus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:55:20
| Nuoroda
26 teste teisingi, bet svarbiausia susimoviau ant B lygio uzdavinių. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
21:40:55
| Nuoroda
O gal, kas žino kaip B lygiu, kurie mokÄ—si sekÄ—s? Bet šiaip keistas egzaminas, o dar ypaÄ,kad skirtas ir A, ir B lygiams, o buvo "kietas riešutÄ—lis"... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
21:46:14
| Nuoroda
sanemis rašÄ—:
aš dar kaip tik egzamino išvakarÄ—se organinÄ™ kartojau, jau tiap stipriai jauÄiausi, galvoju, tikrai neblogai moku, atsiverÄiu egzaminÄ…, nežinau, nežinau.... Surinkau apie 70 taškų, o gal ir dar mažiau... Mano situacija panaši ir balų tik apie 70... O taip tikÄ—tasi daugiau, daug darbo ir pastangų įdÄ—ta ir šiaip žinant, kad supranti ir moki chemijÄ… pasidaro taip apmaudu, kad to neparodys egzamino rezultatas... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
21:55:12
| Nuoroda
robotas rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
sanemis rašÄ—:
aš dar kaip tik egzamino išvakarÄ—se organinÄ™ kartojau, jau tiap stipriai jauÄiausi, galvoju, tikrai neblogai moku, atsiverÄiu egzaminÄ…, nežinau, nežinau.... Surinkau apie 70 taškų, o gal ir dar mažiau... Mano situacija panaši ir balų tik apie 70... O taip tikÄ—tasi daugiau, daug darbo ir pastangų įdÄ—ta ir šiaip žinant, kad supranti ir moki chemijÄ… pasidaro taip apmaudu, kad to neparodys egzamino rezultatas... Jei tikrai suprastum ir mokÄ—tum, tai daugiau ir surinktum ÄŒia be jokių įžeidinÄ—jimų ar kÄ…, bet jei kažko neatsakei, tai reiškias, kad trÅ«ko žinių, viskÄ… ten įmanoma buvo parašyt. Pvz. aš niekad gerai nemokÄ—jau chemijos, viskÄ… pritempinÄ—jau paskutinÄ—m dienom, na, tai tiek ir gavau. Lengva sakyti, kai jau esi užtikrintas savimi... O aš kad ir kokia tvirta, emociškai nepalaužiama buvau visa tÄ… laikÄ…,bet vistiek egzamine tai atsiliepÄ—, nes net skaitydama užduotis ne taip jas supratau... Tai manai Äia taip buvo dÄ—l žinių trukumo? Aj, žodžiu nepažindamas žmogaus apie jį neprojektuok savo nuomonÄ—s pagal save ar savo aplinkinius.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
22:03:31
| Nuoroda
Ir šiaip nereikia vienas kito smerkti ar kabinÄ—tis. Aišku dalis pareikš, tu man konkurentas aš noriu, kad tau bÅ«tų blogiau ir t.t.. O aš nÄ— vienam konkurencijos nejauÄiu, kaip tik man smagu, kad žmogus laimingas ir pasidžiaugia, kad vat db jau tikrai galÄ—siu įstoti, kur noriu.. Vat man farmacijos studijos nuplaukÄ—, pasigriaužiau porÄ… valandų ir praÄ—jo... Gal jei aš bÅ«Äiau įstojus, per mane nebÅ«tų įstojÄ™s žmogus, kuris turi didesnÄ™ motyvacija ten mokytis... Žodžiu bÅ«kim draugiški, kaip per kažkokį animacinį filmukÄ… sakydavo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
22:27:21
| Nuoroda
Zuvedra rašÄ—:
Kame tas bukumas,zmogau? kaip galima nuolat buti nepatenkintiems rezultatu? Kiek mokejot,tiek gavot,viskas. Kas mokejo daugiau,tie ir gales stot i medicina ir dirbti atsakinga darba,juokinga jau mums daros. Stereotipinis mąstymas pas tave. Žmogus gali būti silpnesnis, bet tam darbui atsiduoti 110 procentų, o tas tavo protingasis, bus toks atsakingas, kad nespėsi gydytis ir matyti jo arogancijos.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
09:52:40
| Nuoroda
Ir man tas pats su pirmu testo klausimu, pamaniau, kad ten viskas jau moliais pateikta. Ir šiaip mano didžiausia problema buvo neįsiskaitymas ir kažkokių paslÄ—ptų sunkumų ieškojimas, kur ju net nebuvo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
09:55:32
| Nuoroda
Gal kas turi kokių geru uždavinukų skirtu bio ypaÄ su genetika? Nes norÄ—tusi jau kažkaip tÄ… mÄ…stymÄ… pasukti biologijos linkme, pamirštant chemijÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
10:07:00
| Nuoroda
Polikondensacija rašÄ—:
Aš tai susidÄ—jau knygų kalnÄ… ir bandau kažkokiu bÅ«du viskÄ… perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jauÄiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvÄ… nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodÄ—l labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sÄ—kmÄ—s dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsÄ… skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynÄ—, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantanÄio žmogaus apie biologijÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
10:08:46
| Nuoroda
Polikondensacija rašÄ—:
kuo toliau skaiÄiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzÄ… galvojau gaut.Net paÄiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savÄ™s nesitikÄ—jau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Ech, užteks ir apie 70. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
10:19:47
| Nuoroda
seirara rašÄ—:
Merginos, o rimtai rasinio nebereiks rasyti ir bus IV dalis - bandymu, kaip bandomajame 2010metu? ar vistik lieka tas rasinys??? Kiek žinau nebebus rašinio. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:38:32
| Nuoroda
Polikondensacija rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Polikondensacija rašÄ—:
kuo toliau skaiÄiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzÄ… galvojau gaut.Net paÄiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savÄ™s nesitikÄ—jau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Ech, užteks ir apie 70. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o kÄ… aš jai turÄ—siu pasakyt? Jo,puikiai,turÄ—Äiau 70% gaut...O kÄ… ji sakys po to,geriau ir neįsivaizduoti... Pas mane analogiška situacijÄ…. Bet nieko jau nebepakeisi, tad reikia gyventi toliau. Ir šiaip galvoti, kad jau greitai atostogos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:42:22
| Nuoroda
O šiaip įdomumo dÄ—lei gal, kas gali paaiškinti, kaip turÄ—jo bÅ«ti ir kodÄ—l 5.5? Nes aš tokio dar niekad nebuvau maÄius,tad tik kur su dujom ir kietom medžiagom žinojau kaip susirašyt, o Äia, kažkas ne iš tos operos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:47:41
| Nuoroda
Polikondensacija rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Polikondensacija rašÄ—:
Aš tai susidÄ—jau knygų kalnÄ… ir bandau kažkokiu bÅ«du viskÄ… perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jauÄiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvÄ… nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodÄ—l labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sÄ—kmÄ—s dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsÄ… skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynÄ—, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantanÄio žmogaus apie biologijÄ…. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tÄ… paÄiÄ… temÄ… iš tokios senos knygutÄ—s,o galiausiai iš sÄ…siuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokiÄ… kraujotakÄ…,šalinimÄ… ,tai Moliuose.O šiaip Williams'Ä… aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzÄ… kas protingo ir neprirašysiu tokių vÄ—jų kaip per chemijÄ…. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnÄ™ medžiagÄ… atgamini. O gal Äia dar tas apmaudas, kad chemijÄ… labai skaitinÄ—jau, o to nepasakyÄiau, kad labai prireikÄ— (Äia apie organinÄ™)... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:20:54
| Nuoroda
Cepelinas rašÄ—:
Nu as parasiau ta vandeni, bet mokytoja sake, kad nereikia O geras, nes aš tai nerašiau vandens. Nes iškarto pradÄ—jau galvoti apie homogenines ir heterogenines medžiagas ir vanduo man kažkodÄ—l atrodÄ—, kad ten netinka... Bet Äia spÄ—jimas buvo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:23:24
| Nuoroda
giedruže rašÄ—:
Aš tai labiausiai mokausi iš 11-12 klasÄ—s konspektų, du stori sÄ…siuviniai, kuriose visos temos pakankamai išsamiai surašytos. Dar praverÄia rašyti kontroliniai, senos bratybos bei senesnių egzaminų užduotys :0 Tai gerai, jei sÄ…siuviniuose yra informacijos. Nes pvz, mano mokytoja per pamokas diktuodavo iš knygutes "egzaminui rengiuosi pats", tai kažkaip net nematau tikslo tų sÄ…siuvinių vartyti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:11:12
| Nuoroda
Polikondensacija rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Polikondensacija rašÄ—:
AlchemikÄ—... rašÄ—:
Polikondensacija rašÄ—:
Aš tai susidÄ—jau knygų kalnÄ… ir bandau kažkokiu bÅ«du viskÄ… perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jauÄiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvÄ… nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodÄ—l labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sÄ—kmÄ—s dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsÄ… skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynÄ—, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantanÄio žmogaus apie biologijÄ…. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tÄ… paÄiÄ… temÄ… iš tokios senos knygutÄ—s,o galiausiai iš sÄ…siuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokiÄ… kraujotakÄ…,šalinimÄ… ,tai Moliuose.O šiaip Williams'Ä… aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzÄ… kas protingo ir neprirašysiu tokių vÄ—jų kaip per chemijÄ…. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnÄ™ medžiagÄ… atgamini. O gal Äia dar tas apmaudas, kad chemijÄ… labai skaitinÄ—jau, o to nepasakyÄiau, kad labai prireikÄ— (Äia apie organinÄ™)... Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau Å«po bÄ—ra kažkÄ… mokytis.Atrodo,tÄ… chemijÄ… tiek skaiÄiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip man irgi motyvacijos nebera. Bet vis pagalvoti, kad dar reikia truputi ir tada viskas. |