Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
01:42:13
| Nuoroda
Ganyta rašė:
aš irgi prisijungiu prie jūsų jeeee |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
01:43:38
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
jaudulys yra gerai, kol neperauga į paniką viskas vienaip ar kitaip pagaliau pasibaigs, o jei galvosim, kad bus gerai, tai taip ir bus! Baik tu, kaip Kurtinaitis sakė, tai taip ir čia - čia ne seksas visiem gerai nebus teisybė ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
01:53:43
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:01:23
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai sorry bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią 19h jau žinosi rezultatus man tikrai prastai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:09:52
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai sorry bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią 19h jau žinosi rezultatus man tikrai prastai nesinervuok, aš čia tik erzinuos viskas oki bus, nu kaip oki, nu per daug nesitikėk.. Vėl erzinu, girdėjai ką sakė išmok susitaikyt su dvylikta vieta :D nemoku susitaikyt neišeina man taip |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:05:26
| Nuoroda
įstojau skype : sandriotee |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:42:02
| Nuoroda
rašykit skaipus savooo jeee sveikinu visus kas įstojo ! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:03:28
| Nuoroda
gal ką girdėjot, ar bus fuxų stovykla? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:14:56
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Gal žinote, ar kas nors nebenorės stoti į anglų filologiją VU????? T.y. atsisakys savo vietos??????? seip iki antro stojimu, kaip supratau lamoj turėtų kažkas būt, kad matytum ar dar yra vietų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
00:16:52
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
sandriote rašė:
RAMINTTA rašė:
Gal žinote, ar kas nors nebenorės stoti į anglų filologiją VU????? T.y. atsisakys savo vietos??????? seip iki antro stojimu, kaip supratau lamoj turėtų kažkas būt, kad matytum ar dar yra vietų maldauju, kad tavo žodžiai iįsipildytų, meldžiuosi, meldžiuosi pirmadienį bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
01:27:28
| Nuoroda
ha kuratoriai verbuoja pirmakursius |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
01:33:35
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
debesys rašė:
senas_von_krienas rašė:
Aš suprantu kai kalba Rio de la Plata akcentu, i.e. Argentinoj ir Urugvajuj, iš dalies gal Čilėj. O žemyninės ispanų k. - nelabai. Žiūriu TVe internacional, be titrų - nė iš vietos, labai jau švepluoja kalbėdami, mano kuklia nuomone švepluoja tikrai tai kaip reikalas ;D tačiau aš daugiau domiuos būtent mūsų ispanais, galbūt todėl, kad juos sunkiau suprasti, todėl viliuosi, kad, kai suprasiu juos bus lengviau ir su kitais. Mūsų prancūzų mokytoja dar dėstė ir ispanų, tai pamenu, vieną dieną ne į temą prašnekėjo būtenmt apie ispanų kalbą, dialekrus, etc. Sako, susirenka prisižiūrėję visokių lotynų muilo operų ir labai sunkiai išmoksta ispanišką tarimą, vis praslysta ne laiku ir ne vietoj "dž" vietoj "j" ar "s" vietoj "θ", kaip žody "three". Aš kažkada mokiausi ispanų asmenavimo, ir, deja, išmokau tą nelemtą argentinietišką variantą su voseo. Jeigu įstočiau, tektų daug ko mokytis iš naujo nereiktų nieko iš naujo mokytis, tie dialektai yra paprasčiausias dalykas ever. Nes netgi mūsų dėstytojai kalba skirtingais, tai ten perprast vienas juokas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
11:31:33
| Nuoroda
Govinda rašė:
Sveiki, ar yra planuojančių stoti į šią studijų programą? Stojimų sąraše ją įrašiau 3nr., labai didelė galimybė, kad būtent ten ir įstosiu. Pradėjusi domėtis, nusivyliau tuo, jog baigus studijas suteikiamas tik lietuvių filologijos bakalauro laipsnis, o to, kad 4m nuodugniai mokomasi ne tik šnekamosios ispanų kalbos, bet ir kultūros bei literatūros, net neužsimenama. Nesuprantu, kodėl toks nelogiškas sprendimas, kai tuo tarpu studijuojant beveik bet kurią kitą filologiją yra galimybė įgyti dvigubą filologijos bakalauro laipsnį... Gal kas nors pasiūlytumėte kokią nors alternatyvą? Ką apskritai manote apie tokią situaciją?.. Esu pasimetusi, nes išeina taip, jog pusė to, kas įeina į stidijų programą, mokomasi tik dėl savęs... Net kalbų mokyklos išduoda sertifikatus, o čia - universitetas... šioj programoj ispanų eina kaip papildomas dalykas ir visa esmė ten yra lt filologija, alternatyvą siūlau anglų ir kita užsienio kalba (ispanų) VU užsienio kalbų institute, ten abi kalbos vienodai reikšmingos ir diplome bus abi paminetos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
20:08:25
| Nuoroda
Govinda rašė:
sandriote rašė:
Govinda rašė:
Sveiki, ar yra planuojančių stoti į šią studijų programą? Stojimų sąraše ją įrašiau 3nr., labai didelė galimybė, kad būtent ten ir įstosiu. Pradėjusi domėtis, nusivyliau tuo, jog baigus studijas suteikiamas tik lietuvių filologijos bakalauro laipsnis, o to, kad 4m nuodugniai mokomasi ne tik šnekamosios ispanų kalbos, bet ir kultūros bei literatūros, net neužsimenama. Nesuprantu, kodėl toks nelogiškas sprendimas, kai tuo tarpu studijuojant beveik bet kurią kitą filologiją yra galimybė įgyti dvigubą filologijos bakalauro laipsnį... Gal kas nors pasiūlytumėte kokią nors alternatyvą? Ką apskritai manote apie tokią situaciją?.. Esu pasimetusi, nes išeina taip, jog pusė to, kas įeina į stidijų programą, mokomasi tik dėl savęs... Net kalbų mokyklos išduoda sertifikatus, o čia - universitetas... šioj programoj ispanų eina kaip papildomas dalykas ir visa esmė ten yra lt filologija, alternatyvą siūlau anglų ir kita užsienio kalba (ispanų) VU užsienio kalbų institute, ten abi kalbos vienodai reikšmingos ir diplome bus abi paminetos Buvau pamąsčiusi apie tai, tačiau įdomu, kodėl suteikiamas lingvistikos, o ne anglų ir ispanų filologijų bakalauras? nes ten studijuoji lingvistiką, o ne filologiją |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:10:46
| Nuoroda
na pažiūrėsim kaip UKI pasistengs gavę studentus(studentes? ) su tooookiais balais. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:39:07
| Nuoroda
apie 30 turejo |