Vartotojo sarma pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-30 19:33:22 | Nuoroda

Na, tikiuosi virš 50 . Prieš egzaminą tikėjausi 80, bet dabar jau supratau, kad tai nelabai realu man turbūt 

Bet man gerai (palyginus su kitais) - rezultatai nesisapnuoja, laukiu ramiai ir nesinervindama.

Žinutė parašyta: 2010-06-30 22:50:35 | Nuoroda

Aš tai labai norėčiau į bendrabutį (tikiuosi, nebus kokia griuvena, nes teko girdėti (ir matyti keletą) apie nekokią būklę kai kurių barakų), tik kad neaišku, ar priims . Bet taip įdomu būtų, bent kurį laiką jame pagyvent 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 09:37:31 | Nuoroda

http://www.delfi.lt/news/daily/education/skelbiami-lietuviu-gimtosios-rusu-ir-prancuzu-uzsienio-kalbu-valstybiniu-egzaminu-rezultatai.d?id=34049705

Delfi sako, kad popietę, vadinasi turbūt nereikia skubėt ten jau kokią 11h . Teks pakentėti.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 09:52:09 | Nuoroda
Edgaraz rašė:
Polikondensacija rašė:
mafij0zas rašė:

Kas nueisit į mokyklą, pasakykit ar jau yra :)

Draugė ėjo kažkur 9:15,ir nebuvo :)

Omg, taip anksti  

Nesimiega juk, abiturientų nervai įtempti!  Pati atsibudinėjau nuo 7h .

Kvailas NEC, kankina mus .

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:31:45 | Nuoroda

Oho, kokie visi įsitempę .

Svarstau, gal reiktų kokį filmą pažiūrėti, kad greičiau laikas praeitų, jum irgi siūlau kokią nors veiklą (naudingą ar nenaudingą, nesvarbu) nusitvert, užsimiršit, nervų sutaupysit .

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:19:20 | Nuoroda

Egzaminai nenulemia visos jūsų ateities, nulemia tik vienerius metus (aš asmeniškai būčiau nieko prieš pasibastyt kur nors tuos vienerius metus, tiki nervina tas visuomenės požiūris, kad jei tu nestoji po mokyklos kur nors, tai esi lopas, nevykėlis). 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:32:16 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
manęs dar niekas neišvadinio lope ar nevykėle dėl to, kad nestoju šiemet;D apskritai, jei nori, turi daryti kaip tau geriau, o ne tai visuomenei. Man tai daug didesnė nesąmonė atrodo stoti belekur, kad tik įstoti, todėl nusprendžiau nestoti tol, kol nesu tikra ko noriu.

Daugiau tokių, kaip tu.

Vakar kalbėjau su mergina, kuri surašė beleką, kad tik įstotų. nuo filologijos, iki sporto, tai truputį pikta, galbūt jei įstos kur nors, atims vietą iš to, kuris tikrai norėtų tą dalyką studijuoti.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:37:13 | Nuoroda
Deivizs rašė:
vodjani rašė:
sandriote rašė:
Deivizs rašė:

bet be $ nepatirsi materialių gyvenimo malonumų. kelionės, įv. pramogos ir t.t

pritariu!

Aš nesakau kas pinigai yra blogis ar pan. Tačiau laimės nėra juose. Gyvenimo malonumai sukelia tam tikrą euforiją kai jų paragauji, poto tampa priklausomybe, o dar po kurio laiko tu jau matai, kad jie tavęs nebetenkina.

Be pinigų neturetum kompo ir negaletum sitam forume sedet :P

Užtat galbūt dabar būtų lauke, prie upės ar dar kur nors su draugais o gal kokia kita smagia veikla užsiimtų 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:30:42 | Nuoroda
LadyBug rašė:

yra tie rezultatai :D as 93 surinkau!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeega

oho  sveikinu 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:04:30 | Nuoroda

Omg omg omg 91%! Protas neišneša! :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:40:49 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t

todel, kad as laiminga nereaaaliai :D

Nemanau, kad protinga dabar minti kitiems ant  žaizdos ir erzinti. Džiaugiesi? Tai gerai, bet kam erzinti kitus? 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:01:44 | Nuoroda
Bella rašė:

Ir pas mus tas pats, prastai besimokinę žmonės gavo daug dagiau negu pirmūnai, nesuprantu kas čia daros. Matyt kaip yra sakoma: "Durniems sekasi". Na bet kas be ko, buvo ir tokių, kurie pelnytai gavo gerus balus :)

Baisiai nemaloniai skamba - durniems sekasi. Vieniems reikia daug laiko galvojimui, kitiems nelabai, vieni mokslo metais turi daug kalti, kad gautų gerą pažymį, kiti - ne. Gal ir jaudulys ar perdėtas pasitikėjimas savimi pakiša koją..

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:33:38 | Nuoroda
Pranasas rašė:
Agnė. rašė:
grečius rašė:

/.../

ir visgi pastebėjau, kiek su draugais kalbėjau, kad interpretacijos gavo visgi daugiau.. ;/

aš irgi daugiau tikėjausi, o gavau ... :D

taip,jaučiama ta tendencija, kad interpretuotojams geriau sekėsi :)

As tai jauciu tendencija, kad rasinius raso labiau tie, kurie tingi interpretacijom apie autorius mokytis ar isvis ka nors mokytis (tokie kaip as)

man tai nejaučiama tokia tendencija. Pas mus daug kas samprotaujamąjį rašė ir gavo virš 90. :)

Dėl to tingėjimo - nebūtinai. Aš pvz nuoširdžiai nesugebu interpretuoti, man yra baisiausia kankynė iš kokios nors pastraipėlės prirašyti daug lapų apie nuotaiką, erdvę  ir t.t. Be to, man interpretacijoje, kaip darbe, stinga prasmės. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:34:31 | Nuoroda
Car0line rašė:
Turka rašė:

o kaip logiskai paaiskinsi, kai lodariai gauna 90, o olimpiadininkai net neislaiko? 

pamastyk, bet ramiai, be emociju. cia taip imanoma? 

Taiva, kad neįmanoma... Ir dar kaltina kiti, kad pavydim ar pns.

Ne, nu pypt :D. Dabar gavus aukštą įvertinimą jaučiuosi kaip maišu trenkta. Gal ir nesėdėjau prie Lietuvių kažin kiek - iš esmės užteko to, ką pamokose išgirsdavau, bet nesijaučiu nenusipelniusi tokio rezultato. Pas mus mokykloje visi gavo pagal pažymius daugmaž atitinkamus egzamino įvertinimus. 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 10:41:20 | Nuoroda
mindmai rašė:

Norejau pasiteirauti, jei as prasyme pirmoje vietoje nurodziau VPU kuno kulturos specialybe VF, toliau iki 9 vietos kitas VF studijas ir 10 vietoje vel VPU kuno kulturos specialybe tik jau VNF (9 VF studijas ir 1 VNF )  ,  bet as labai noriu i VPU istoti, tai man ir siulys daleiskim VF kuno kultura ir VNF kuno kultura tame paciame universitete? Cia daleiskim jeigu siulytu..

Taip, jei parašei kūno kultūrą VF ir VNF, jei tik užteks tavo balų, gausi turbūt į abu pasiūlymus :).

Žinutė parašyta: 2010-07-05 10:05:04 | Nuoroda
erikiux1991 rašė:

O norejau paklausti  kelinta val bus paskelbti matematikos ir istorijos egzaminu rezultatai? 

Nepatingėk pasikapstyti temoje - pačioje pradžioje buvo:
"Liepos 7 dieną (ryte), vyks posėdis "Dėl valstybinių brados egzaminų (matematikos, istorijos, chemijos) rezultatų paskelbimo ", tuomet į duomenų perdavimo sistemą "KELTAS" mokykloms bus perduoti kandidatų brandos egzaminų rezultatai, tikslus laikas dar nėra žinomas, tačiau iki 16 valandos, mokyklas turėtų pasiekti rezultatai."

Žinutė parašyta: 2010-07-05 23:15:44 | Nuoroda

Aha, man irgi įdomu, kaip ten taikomojoj matematikoj, ar labai kamuoja dėstytojai? Kiek maždaug reikia laiko skirti mokymuisi? +gal yra matematikų, gyvenančių barakuose? Irgi būtų įdomu išgirsti, kokia ten situacija :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:18:17 | Nuoroda
aurete rašė:

100 gavau. Finansų ir draudimo matematika - jau gali manęs laukti

Manęs irgi! Būsim kolegos turbūt 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:18:23 | Nuoroda

63-64tšk -100% :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:38:30 | Nuoroda
infyou rašė:
sarma rašė:
aurete rašė:

100 gavau. Finansų ir draudimo matematika - jau gali manęs laukti

Manęs irgi! Būsim kolegos turbūt