Vartotojo sarma pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:03:33 | Nuoroda

Jei gerai pamenu, paskutinis 4tšk svėrė :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:13:02 | Nuoroda
Rudaake;) rašė:
sarma rašė:

Jei gerai pamenu, paskutinis 4tšk svėrė :)

Beje, su 100tuku tawe :) o tu paskutini issprendei ta su plaukikais?

Ačiū, tave taip pat ;) Taip, paskutinį išsprendžiau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-10 10:31:13 | Nuoroda

1. Finansų ir draudimo matematika VU (vf)

2. Matematika ir matematikos taikymai VU (vf)

3. Taikomoji matematika KTU (vf)

užteko ir tiek :D

Žinutė parašyta: 2010-07-11 00:05:15 | Nuoroda
aurete rašė:
sarma rašė:

1. Finansų ir draudimo matematika VU (vf)

2. Matematika ir matematikos taikymai VU (vf)

3. Taikomoji matematika KTU (vf)

užteko ir tiek :D

O jei ne paslaptis, kodėl ekonometrijos neįtraukei į sąrašą?

Nepaslaptis, aišku :). Tiesiog pamaniau, kad tikrai įstosiu į kurią nors iš tų vietų, kurias parašiau, tad nematau reikalo pildyti kuo daugiau vietų. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:14:51 | Nuoroda

He he, 95, gerai gerai gerai! 

Žinutė parašyta: 2010-07-14 22:23:18 | Nuoroda
JustinB rašė:

nzn kas cia yra...bet pilna bugu.....per firefox suvedziau per pusvalandy :D :D :D tai neissaugo tai ka....net foto negaliu pasikeist...teko istrintt sena :D :D

su google chrome neiškilo nei vienos problemos šiuo klausimu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-16 11:13:02 | Nuoroda

Pas mus už vieną šimtuką gauni 260Lt, už 2 - tris šimtus kažkiek, o už 3 virš 500Lt. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 13:42:20 | Nuoroda
amare rašė:

O i seima nieko is jusu nekviete? Tik su 3-4 simtukais?

Turbūt nelogiška būtų kviesti ir tuos, kurie gavo tik vieną 100uką. Juk tokių susumavus iš visų egzaminų, yra žiauriai daug. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 14:58:30 | Nuoroda

Man tai irgi susidarė toks įspūdis, kad tu tik bele įstoti nori. Na, nori į filologija, ok, tai kam čia klausinėti apie kur dar galima? Kad prirašytum sąraše dar specialybių, kurių studijuoti nelabai norėtum? Žinai ko nori - sieki, nežinai - praleidi metus, galbūt perlaikai egzaminus kitais metais, gauni geresnius balus ir būdama tikrai apsisprendusi stoji.

Žinutė parašyta: 2010-07-18 17:37:37 | Nuoroda

Va va, ir aš čia :D. Tikiuosi pavyks įstoti.

Labiausiai gąsdina, kai prisiskaičiau, kaip ten be proto sunku ir daug mokytis reikia. Man, kaip užkietėjusiai tinginei tai bus peilis, bet kartu ir geros treniruotės, turėtų padėti išsiugdyti valią. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:25:55 | Nuoroda
amare rašė:

Iš rezultatų neatrodo, kad esi užkietėjusi tinginė. /.../

Gal ir neatrodo, bet esu :D. Pati savarankiškai pasimokyti prisiverčiau tik matematikos.

O aš galvoju apie bendrabutį (aišku, įtakos pasirinkimui turi ir finansiniai sumetimai), tikiuosi bus ir smagu, ir žmonės nebibminės visada ( galų gale, ir įmanoma visa laiką tik "studentauti", jei nori ten išsilaikyti?), o bus nusiteikę ir padirbti. Kas nors gal ir MIF bendrabučių yra? Pasakotų, kokie ten žmonės, kiek laiko trunka iki centro nusigauti ir pan :).

Žinutė parašyta: 2010-07-18 22:07:52 | Nuoroda

Pas mane nelabai raudonas, kažkoks negražus :D. Bet buvo sudėta viskas gražiai, į popierinį aplanką. Atsiverčiau, ir prisiminiau, kad dar gi kūno kultūros ženklelį laikiau. Dar kas nors laikė? :D

Pas mus gimnazija kažkaip prašmatniai - tiems, kurie gavo atestatus su pagyrimu (o tokių nemažai) padovanojo po gan solidų parkerį & tušinuką - va, atsiminimui bus :).

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:53:22 | Nuoroda

Nesijaudinu :D Net pamiršus buvau, kad jau šiandien sužinosiu. Tuoj išvažiuosiu, ir tik vakare prie interneto prieigą gausiu (tikiuosi) ir sužinosiu! O iki tol nervų nesigadinsiu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:28:40 | Nuoroda

VU Finansų ir draudimo matematika . Ryt važiuosiu dokumentų priduot, laukiu, kada susipažinsiu su grupiokais/-ėm :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:33:47 | Nuoroda

Aš irgi į fdm :).

Tikrai daug panelių, bet ir anksčiau teko girdėti, kad daugiau į fdm sustoja merginos (nors kiek tai pagrįsta - nežinau :) ).

Tuoj susikelsiu visus į kontaktus :D

Žinutė parašyta: 2010-07-27 12:08:47 | Nuoroda

Va diagrama. Jei teisingai suprantu ją, paskutinis įstojęs yra su 19.58. Jei klystu - pataisykit :)

Žinutė parašyta: 2010-08-01 17:06:03 | Nuoroda

Aš užsirašiau į fux'ų stovyklą, tikiuosi į ją ir nuvažiuosiu :D.

Aš irgi pasiskelbsiu, FDM kursiokai - skype simtaprocentine. Pabendraukim :).

Žinutė parašyta: 2011-02-03 13:57:20 | Nuoroda
Karo|is rašė:

Prie matematikos nepriprantama, ji tiesiog yra suprantama.  

Mokykloje - galbūt. Bet šiaip sakyčiau atvirkščiai - būtent priprantama :D.

Žinutė parašyta: 2011-02-03 14:05:24 | Nuoroda

Esu FDM pirmakursė. Galiu tik pritarti Joncee - jei mokykloje per daug pastangų nedėjai, tai čia pradėsi :D. Paskaitų įdomumas - subjektyvus dalykas. Jei supranti, įdomu, nei nelabai - randi kaip kitaip laiką stumi. Mane asmeniškai kai kurie dėstytojai nuvylė savo dėstymo metodais - kai tiesiog mintinai atpyškina ir užrašo ant lentos viską iš konspektų, kuriuos talpina internete (ir pabandyk tu neužmigti per tokią paskaitą :D). Be abejo, yra ir geresnių dėstytojų, nors jų ir nėra tiek daug, kiek norėtųsi. Na, bet žiūrėsiu, kas šiame semestre bus, keisis kai kurie dėstytojai, gal kažkas naujo ir gero bus. Išmokti tikrai įmanoma.

Žinutė parašyta: 2011-02-15 15:01:21 | Nuoroda
77Dangus rašė:

Norečiau pasiklausti ar A ir B lygiai laiko kartu?Gal kas gali atsiūsti B lygio užduotis elektroniniu paštu? Arba parašykite kokias geriau knygutes nusipirkti. :).

Pripirkau čia sūnui knygu. Bet nelabai kas gaunasi :(

Jei nepasikeitė niekas nuo pernai, tai laiko kartu, ir vaikinui reikėtų praktikuotis spręsti tiek A, tiek B lygio užduotis :).