Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
17:38:03
| Nuoroda
spygliukia rašė:
Sveiki, man įdomu ar užtenka į kolegiją 2 valst. egzaminų, kadangi po reformos mokyklinių neliko nežinau ką galėčiau išlaikyt normaliai. Nes A lygiu mokaus lietuvių, biologiją, chemiją, anglų ir lietuvių... O noriu i kineziterapiją ar ergoterapija... i kolegija stojant uztenka 2 egzaminu, o i universiteta- 3. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:38:16
| Nuoroda
BigBigSmile rašė:
Saulute6 rašė:
Zadu moketi registracijos mokesti per internetine bankininkyste , bet tai darysiu pirma karta. Tai sumokejus, reiks atsispausdinti ta kvita, taip? Tai va, nelabai zinau , kaip ji atsispausdint , mokesiu per Swedbanka, tai kas turite sia kortele patikslinkit ar noredama atspausdinti ta kvita reiks spausti kaireje puseje 'SASKAITOS ISRASAS' tad susirasti kur mokejau ir paspausti migtuka 'spausdinti' ? man ir klausimų kyla dėl registracijos mokesčio, būtinai reikia per banką pervest? o jeigu aš net neturiu kortelės? neįmanoma kaip nors grynais sumokėt ir tą kvitą pasiimt? nes jei ne, tai teks lėkt į banką kortelės gamintis... o tai laiko ir atima ;/ Manau, kad galima susimokėti tiesiog nuejus i banką, kaip paprasti mokesčiai. Tavo universiteto/kolegijos tinklapyje turi būti pateikta visa informacija dėl mokesčio pravedimo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:50:00
| Nuoroda
VU informacinės technologijos,vf. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:59:04
| Nuoroda
manau siais metais tikrai pakilo konkursiniai balai. lyginant su praeitais metais, kai kurie egzaminai tikrai buvo lengvesni, taip kad ir soktelejo kartele. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:01:54
| Nuoroda
ginne rašė:
Inede rašė:
lamoje ta kvietima kaip nors reik patvirtinti? reik i univera puslapi nueit ir patvirtint,,bent jau taip yra VU o ten tik ieiti, ivesti savo duomenis prisijungiant ir viskas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:02:21
| Nuoroda
moniss rašė:
Pirmą kartą savo gyvenime supratau,kad visus dvylika metų sąžiningai mokydamasi padariau DIDELĘ klaidą. Geriau jau būčiau šūdą malus ir būtų nereikėję sukt galvos .... O dabar su 19.06 balu esu niekur nereikalinga... Kažin ar į mokamą priims? tikrai ne be reikalo visus 12 metų mokeis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:54:16
| Nuoroda
o tie, kurie įstojo į VU, tai patvirtinant tereikia įvesti duomenis prisijungiant ir viskas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:00:31
| Nuoroda
WithFruits rašė:
Masha07 rašė:
o tie, kurie įstojo į VU, tai patvirtinant tereikia įvesti duomenis prisijungiant ir viskas? Susivedi duomenis, atsispausdini kvitelį ir susimoki nuvažiavus aš ne apie pinigų pervedima ;D o vat apie ką : "SVARBU! Prieš atvykstant pasirašyti sutarties reikės priimti kvietimą studijuoti. Tai bus galima padaryti čia – www.vu.lt/priemimas. " |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:02:20
| Nuoroda
jau supratauuu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:19:47
| Nuoroda
niekam man atrodo nesiuntinėjo pakvietimų el.paštu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:27:48
| Nuoroda
tikrinkites prasymus. atsiranda jau vnf kvietimai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:39:33
| Nuoroda
VU reikalauja, kad patvirtintu stojima internetu. kituose universitetuose gal net nereikia. paziurek savo universiteto/ kolegijos puslapyje. turi buti parasyta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:00:01
| Nuoroda
gal galite kas nors numesti linką, kur yra visos diagramos? nerandu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:14:02
| Nuoroda
bet tos diagramos sudarytos ne būtent kažkurios specialybės, bet apskritai : "Stojančiųjų balai krypčių grupėje "1.1.8. fizinių mokslų studijų sritis" tai čia nieko įdomaus neparodo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:19:13
| Nuoroda
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:29:48
| Nuoroda
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:35:33
| Nuoroda
Aš įstojau, KB 15,94. Gal atsiras būsimų kursiokų? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:45:02
| Nuoroda
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu. 7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU? tai matyt atsirado daugiau žmonių, kurių prioritetas buvo aukštesnis nei tavo. pakvietė atitinkamą skaičių ir matyt tu nebepatekai. gali bandyti 2ame etape, bet žiūrėk, kad nepaliktum be nieko |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:45:37
| Nuoroda
Aurushca rašė:
o tenais ir valstybes finansuoja ir nefnansuoja i ta diagrama surasyti? ir man atrodo, kad vf ir fnv diagramos kitos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:01:06
| Nuoroda
Evik1 rašė:
a kur rasti ta diagrama? Lamoj, prisijunk ir pamatysi ;D |