Vartotojo Masha07 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-09 12:04:13 | Nuoroda
Siiiiiiiiiiiiiiiiiiimona rašė:

120lt reikia sumoketi nuvykus i mokymo istaiga.... i jokia banko saskaita pravesti nereikia... ;]]] neapsigaukite;]]]

Tai tu neapgaudinėk kitų :D Važiavau į VU, tai turėjau pateikti kvitą, kad sumokėjau banke. VGTU žinau, kad reikėjo nuvažiuoti į patį univierą ir ten prisėsti prie kompiuterio ir pervesti pinigus. Reikia labiau pasidomėti  kaip, kas, kur.

Žinutė parašyta: 2010-08-13 10:41:54 | Nuoroda

Kas ieškot kompiuterių, galit pasižvalgyti www.skytech.lt/ .

Žinutė parašyta: 2010-12-20 19:17:56 | Nuoroda
Griekas rašė:

Sveiki,

Norėčiau ir aš čia studijuoti "Programų sistemas" tačiau mokykloje neturiu pasiėmęs informatikos, kaip manot būtų šansų įstoti? Beje, kažką esu girdėjęs, kad galima informatikos egzaminą apkeisti su fizikos, ar čia yra nors kiek tiesos, nes fiziką tai turiu?

Nežinau kaip programų sistemose, bet  į informacines technologijas įstojau be informatikos egzamino ;)

Žinutė parašyta: 2010-12-25 14:11:58 | Nuoroda
Griekas rašė:

Na aš kiek pasidomėjau, be to buvau VU atvirų durų dienoje, tai išsiaiškinau, jog negalima taip padaryti, tačiau yra realių šansų įstoti ir be informatikos egzamino, tačiau vis tiek bandysiu pats kiek pasiruošti pavasarį ir bandyti išsilaikyti jį bent keliem procentam : )

Beje, ar nejauti stygiaus studijuodamas informatiką, mokykloj buvęs be informatikos?

Aš turėjau informatiką, tik mokiausi B lygiu.Ne kažką teišmokau,todėl nelaikiau egzamino informatikos. Ir iš vis sugalvojau mokytis kažką susijusį su informatika tik 12 klasės antram semestre :D Nesijaučiu labai silpna bestudijuodama čia. Viskas įmanoma ir išmokstama. Žinoma nelabai smagu,nes vaikinai grupiokai žymiai daugiau moka ir supranta, bet to čia ir įstojau,kad praplėsčiau savo žinias. Programavimo pagrindus,galima sakyti,kad  mokė nuo nulio,todėl lengva išmokti.(tačiau nežinau,kaip programų sistemose.Ar pradedama nuo nulio ar ne) Problemų bus su kompiuterių architektūra(jei  susidursi :D).  Bet truputis sumanumo ir sėkmės,tai net ji yra įveikiama.

Žinutė parašyta: 2010-12-30 22:05:41 | Nuoroda

Labai jau populiarėja ta ekonomika...ar nebus tas pats, kas ir su vadybininkais, kai pusė Lietuvos ją studijuos..? :D

Žinutė parašyta: 2011-01-02 11:07:48 | Nuoroda
swishfoot rašė:
Masha07 rašė:

Labai jau populiarėja ta ekonomika...ar nebus tas pats, kas ir su vadybininkais, kai pusė Lietuvos ją studijuos..? :D

kad visuose socialiniuose moksluose yra itempta darbo rinka, pasakyk bent isimti? realiai nedaug kas ir dirba tikrais ekonomistais baige ekonomika. Bet jei nuosirdziai dirbi problemu neturetu buti;)

Yra galimybė studijuoti ne socialinius mokslus.

Žinutė parašyta: 2011-01-13 00:38:45 | Nuoroda
swishfoot rašė:
Masha07 rašė:
swishfoot rašė:
Masha07 rašė:

kad visuose socialiniuose moksluose yra itempta darbo rinka, pasakyk bent isimti? realiai nedaug kas ir dirba tikrais ekonomistais baige ekonomika. Bet jei nuosirdziai dirbi problemu neturetu buti;)

Yra galimybė studijuoti ne socialinius mokslus.

RImtai? ( :

hmm...

nu taip :D

Žinutė parašyta: 2011-01-16 19:16:43 | Nuoroda
gedas880 rašė:

PS: dar nezinau kur studijuosiu, kur geriau KTU, ar VU ?

o negalvoji apie VGTU? Aš siūlyčiau arba KTU arba VGTU,nes jie labiau krypsta į technologinius mokslus nei VU :)

Žinutė parašyta: 2011-02-13 21:10:44 | Nuoroda

Dvi vietos :)

Žinutė parašyta: 2011-02-13 21:11:43 | Nuoroda

Du prašymai :DD

Žinutė parašyta: 2011-04-19 14:01:25 | Nuoroda
klaustuke rašė:

Studijuoti kaip ir norisi, bet kyla daug klausimų. Įdomu ar sunku ten merginai, kuri apie kompiuterius nusimano tiek, kiek reikia pamokose ir egzaminui? Nesu žalia, moku viską, ką reikia mokėti su paskaliu, pati pasidarau viską, ką reikia, kaip ir visi, bet kaip jungiasi plokštės, ką reiškia visi skaičiukai kompiuterio charakteristikoj, kam reikalingi ramai ir kaip jie atrodo nepaaiškinčiau. Bijau, kad įstojusi (kas man nebūtų sunku, nes su matematika draugauju) pasijusiu ne vietoje, trūks tokio bendro išprusimo.

Gal studijuojantys gali patarti, kaip ten aplinka, ar ateina ten visi kompiuteristai jau ir aš būsiu balta varna? O gal ten visko moko nuo pradžių ir tokių kaip aš yra nemažai?

Įstojau į IT praeitais metais. Esu mergina ir galiu pasakyti,kad nėra jau taip sunku,bent jau pirmam kurse.  ir kaip matosi iš mano egzaminų rezultatų,nelaikiau informatikos egzamino, stojau su b lygio pažymiu. Jei sakai,kad moki paskalį,tai tau bus lengviau su programavimu(nors paskalio nebus). aš nemokykloj neišmokau šito, tai tenka pavargti man prie programavimo. ir jei domiesi IT,tai tikrai nebūsi balta varna.  Nesu "kompiuteristė",bet galiu pasigirti,kad kai kurie dalykai sekasi net geriau už kitus vaikinus :D tai jei tik domina ši specialybė- pirmyn! ;)