Vartotojo Vytaaas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-26 12:23:11 | Nuoroda
paulius2006 rašė:

Visų pirma, nemanau, kad mažiau reikia "kalti" mintinai negu medicinoje ar odontologijoje lyginant su farmacija - NETIKIU, o gal net ir priešingai.

Deja maziau kalti reik farmacijoj :P paziurek i studiju programa. Pvz. mokomasi tik anatomijos pagrindu, o ne kaip medicinoj ar odontologijoj visa anatomija :)

Žinutė parašyta: 2010-06-27 16:06:38 | Nuoroda

jetus kaip jus visi daug moketes :o as tai tik savaite pries egza pradejau ruostis, ir tai pirmasias dienas tik po kelias valandas per diena :D daugiausiai pasimokiau vakare pries egza :D visa ta savaite pagrinde mokiaus is tos zalios knygutes, kurios beje viena is autoriu mano bio mokytoja :)  mokykloj tik pries kontrus pasimokindavau :D  zodziu apsileides buvau... kai dabar pagalvoju gal ir derejo daugiau laiko praleist prie tu knygu :)  nes tu apie 85 surinktu tasku gali nepakakt kad istot kur noriu :)

Žinutė parašyta: 2010-06-28 19:38:18 | Nuoroda

as tai ilga laika norejau i medicina... ir tik nesenai supratau kad tai ne man :)  tad dabar zadu pirmoj vietoj rasyt farmacija, antroj tikriausiai vu genetika, tik reik susizinot kiek ten tos matematikos, nes jei daug tai nerasysiu :) o trecioj tikriausiai lva maisto sauga :)  gal dar odontologija kur prie priekio ikisiu :D  o seip kai paziuri tai mazas pasirinkimas stojimu :) tad laukiu lietuviu kalbos egzamino rezultato, tada zinosiu jau mazdaug ar galiu tiketis istot i farmacija, nes chemija ir biologija tai beveik viskas aisku :)

Žinutė parašyta: 2010-06-28 20:56:08 | Nuoroda
Himalaya rašė:
Vytaaas rašė:

as tai ilga laika norejau i medicina... ir tik nesenai supratau kad tai ne man :)  tad dabar zadu pirmoj vietoj rasyt farmacija, antroj tikriausiai vu genetika, tik reik susizinot kiek ten tos matematikos, nes jei daug tai nerasysiu :) o trecioj tikriausiai lva maisto sauga :)  gal dar odontologija kur prie priekio ikisiu :D  o seip kai paziuri tai mazas pasirinkimas stojimu :) tad laukiu lietuviu kalbos egzamino rezultato, tada zinosiu jau mazdaug ar galiu tiketis istot i farmacija, nes chemija ir biologija tai beveik viskas aisku :)

O kiek tikies iš chem ir bio?

Chemijos surinkau apie 75 taskus tai tikiuos apie 60% , o biologijos surinkau apie 85 taskus tai tikiuos 80% kazkur :D  o lietuviu net nedrystu prognozuot :)  neisivaizduoju kiek gausiu :) o tu kiek tikies? ka pati rasei stojimuose?

Žinutė parašyta: 2010-06-29 08:05:23 | Nuoroda

na as matematikos nelaikiau, tai apie chemijas net negalvoju :D prie pacio galo irasysiu kokia ekologija :D

Žinutė parašyta: 2010-06-29 08:06:28 | Nuoroda

nors nemanau ad prireiks, nes pernai i mokama maisto sauga istot galima buvo su labai mazu balu :)

Žinutė parašyta: 2010-06-29 16:35:48 | Nuoroda

Sveiki :) noreciau paklaust ar sunku ekologijoj matematika? :) ar tikrai ten aukstoji, ar visai panasumo nera? nes mokiaus b lygiu tai labai baugina kad gali but per sunku :)

Žinutė parašyta: 2010-06-29 21:50:52 | Nuoroda

Sveiki :) noreciau suzinot kaip vu ekologijoj su matematika :) ar tikrai ji jau tokia aukstoji?  ar destytojai ten matematikos labai pikti ir neatlaidus? :D  nes as matematika mokiaus b lygiu taigi mane labai baimina ta Aukstoji :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:49:47 | Nuoroda

Tai aisku kad KMU :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:13:44 | Nuoroda

Gavau 33 :DDD na bet panasiai ir tikejausi :)   o sapnavau kad 69 gavau... reiskia protu reik pasikliaut o ne sapnais :D   na bet labai norejau daugiau kad i nemokama istot, bet ai tiks ir mokama. reik dabar sulaukt kitu rezultatu :) tikiuos chemijos apie 2x daugiau, o biologijos apie 80% :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:54:36 | Nuoroda

Sveiki, noreciau paklaust :) gal zinot ar lamabpo turi rodyti egzaminu rezultatus?  nes man ju nerodo, taigi gal negerai uzsiregistravau ar ka? nes kitaip kam ta skiltis ten yra palikta?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:56:22 | Nuoroda

ar labai ten jau tokia aukstoji matematika? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 22:06:15 | Nuoroda

KMU i medicina priema 200

Žinutė parašyta: 2010-07-06 10:35:40 | Nuoroda

toks lietuviu egzamino rezultatas duru dar neuztrenkia :) as tiek pat gavau, bet vistiek  is sekanciu egzaminu rezultatu, kokius manau tureciau gaut dar galiu istot :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:05:31 | Nuoroda

ar cia visi taip gerai islaiko egzus, ar cia visi protingi susirinke? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:21:48 | Nuoroda

Svaja, o kur zai stoti? :) ka rasai lamabpo?  :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 10:14:47 | Nuoroda
Deivizs rašė:
aqwute rašė:

o aš svajoju apie farmaciją, tikiuosi svajones išsipildys, bio taip pat virš 90 turėtų būti, jei nebus tokių žioplų klaidų kaip chemijoj :)

o kiek chemijos gavai?

Gavau tik 66 :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 10:15:41 | Nuoroda
Svaja09 rašė:
Vytaaas rašė:

Svaja, o kur zai stoti? :) ka rasai lamabpo?  :)

Na, kad ne į mediciną/odontologiją/farmaciją, tai tikrai
Nė neplanavau ten.
Šiaip, galvojau vet.maisto saugą, visuomenės sveikatą...Norėtųsi VF. Žiūrėsim kaip gausis

:) pas mane tai maisto sauga bus tikrai ne priekyje, bet gal busim kolegos :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 21:19:50 | Nuoroda

Sveiki :) Gal zinote kiek siemet i medicina bus mokamu vietu? :)  ir kiek pernai :) idomu ar nepadaugejo  :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 23:16:19 | Nuoroda

na veterinarija nera perspektyvi saka.  o kaune dar yra sakoma, jeigu nori ismokti sustru keiksmazodziu nueik i lva. nes i  veterinarija daug ka ikisa tevai nes vaikai buna visiskai buki :)  na bet aisku ne visi, yra ir daug protingu, is pasaukimo :)  o del atlyginimu tai tikrai ne kas, jeigu dirbti ne sau ( t.y. neturint savo imones) atlyginimas siekia apie 1000-1500 i rankas. nezinau kad kas daugiau gautu. o jeigu savo imone atsidaryt tai jeigu naminius gyvunus gydyt tai brangiai labai atseis irengimas, o jei gyvulius gydyt, tai na, save viena islaikysit, bet seimos nelabai :)