Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
12:23:11
| Nuoroda
paulius2006 rašė:
Visų pirma, nemanau, kad mažiau reikia "kalti" mintinai negu medicinoje ar odontologijoje lyginant su farmacija - NETIKIU, o gal net ir priešingai. Deja maziau kalti reik farmacijoj paziurek i studiju programa. Pvz. mokomasi tik anatomijos pagrindu, o ne kaip medicinoj ar odontologijoj visa anatomija |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-27
16:06:38
| Nuoroda
jetus kaip jus visi daug moketes as tai tik savaite pries egza pradejau ruostis, ir tai pirmasias dienas tik po kelias valandas per diena daugiausiai pasimokiau vakare pries egza visa ta savaite pagrinde mokiaus is tos zalios knygutes, kurios beje viena is autoriu mano bio mokytoja mokykloj tik pries kontrus pasimokindavau zodziu apsileides buvau... kai dabar pagalvoju gal ir derejo daugiau laiko praleist prie tu knygu nes tu apie 85 surinktu tasku gali nepakakt kad istot kur noriu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
19:38:18
| Nuoroda
as tai ilga laika norejau i medicina... ir tik nesenai supratau kad tai ne man tad dabar zadu pirmoj vietoj rasyt farmacija, antroj tikriausiai vu genetika, tik reik susizinot kiek ten tos matematikos, nes jei daug tai nerasysiu o trecioj tikriausiai lva maisto sauga gal dar odontologija kur prie priekio ikisiu o seip kai paziuri tai mazas pasirinkimas stojimu tad laukiu lietuviu kalbos egzamino rezultato, tada zinosiu jau mazdaug ar galiu tiketis istot i farmacija, nes chemija ir biologija tai beveik viskas aisku |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
20:56:08
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Vytaaas rašė:
as tai ilga laika norejau i medicina... ir tik nesenai supratau kad tai ne man tad dabar zadu pirmoj vietoj rasyt farmacija, antroj tikriausiai vu genetika, tik reik susizinot kiek ten tos matematikos, nes jei daug tai nerasysiu o trecioj tikriausiai lva maisto sauga gal dar odontologija kur prie priekio ikisiu o seip kai paziuri tai mazas pasirinkimas stojimu tad laukiu lietuviu kalbos egzamino rezultato, tada zinosiu jau mazdaug ar galiu tiketis istot i farmacija, nes chemija ir biologija tai beveik viskas aisku O kiek tikies iš chem ir bio? Chemijos surinkau apie 75 taskus tai tikiuos apie 60% , o biologijos surinkau apie 85 taskus tai tikiuos 80% kazkur o lietuviu net nedrystu prognozuot neisivaizduoju kiek gausiu o tu kiek tikies? ka pati rasei stojimuose? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
08:05:23
| Nuoroda
na as matematikos nelaikiau, tai apie chemijas net negalvoju prie pacio galo irasysiu kokia ekologija |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
08:06:28
| Nuoroda
nors nemanau ad prireiks, nes pernai i mokama maisto sauga istot galima buvo su labai mazu balu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
16:35:48
| Nuoroda
Sveiki noreciau paklaust ar sunku ekologijoj matematika? :) ar tikrai ten aukstoji, ar visai panasumo nera? nes mokiaus b lygiu tai labai baugina kad gali but per sunku |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
21:50:52
| Nuoroda
Sveiki noreciau suzinot kaip vu ekologijoj su matematika :) ar tikrai ji jau tokia aukstoji? ar destytojai ten matematikos labai pikti ir neatlaidus? :D nes as matematika mokiaus b lygiu taigi mane labai baimina ta Aukstoji |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
11:49:47
| Nuoroda
Tai aisku kad KMU :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
17:13:44
| Nuoroda
Gavau 33 DD na bet panasiai ir tikejausi o sapnavau kad 69 gavau... reiskia protu reik pasikliaut o ne sapnais na bet labai norejau daugiau kad i nemokama istot, bet ai tiks ir mokama. reik dabar sulaukt kitu rezultatu tikiuos chemijos apie 2x daugiau, o biologijos apie 80% :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:54:36
| Nuoroda
Sveiki, noreciau paklaust gal zinot ar lamabpo turi rodyti egzaminu rezultatus? nes man ju nerodo, taigi gal negerai uzsiregistravau ar ka? nes kitaip kam ta skiltis ten yra palikta? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:56:22
| Nuoroda
ar labai ten jau tokia aukstoji matematika? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
22:06:15
| Nuoroda
KMU i medicina priema 200 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
10:35:40
| Nuoroda
toks lietuviu egzamino rezultatas duru dar neuztrenkia as tiek pat gavau, bet vistiek is sekanciu egzaminu rezultatu, kokius manau tureciau gaut dar galiu istot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:05:31
| Nuoroda
ar cia visi taip gerai islaiko egzus, ar cia visi protingi susirinke? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:21:48
| Nuoroda
Svaja, o kur zai stoti? :) ka rasai lamabpo? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
10:14:47
| Nuoroda
Deivizs rašė:
aqwute rašė:
o aš svajoju apie farmaciją, tikiuosi svajones išsipildys, bio taip pat virš 90 turėtų būti, jei nebus tokių žioplų klaidų kaip chemijoj o kiek chemijos gavai? Gavau tik 66 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
10:15:41
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
Vytaaas rašė:
Svaja, o kur zai stoti? :) ka rasai lamabpo? :) Na, kad ne į mediciną/odontologiją/farmaciją, tai tikrai :) pas mane tai maisto sauga bus tikrai ne priekyje, bet gal busim kolegos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
21:19:50
| Nuoroda
Sveiki Gal zinote kiek siemet i medicina bus mokamu vietu? :) ir kiek pernai idomu ar nepadaugejo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
23:16:19
| Nuoroda
na veterinarija nera perspektyvi saka. o kaune dar yra sakoma, jeigu nori ismokti sustru keiksmazodziu nueik i lva. nes i veterinarija daug ka ikisa tevai nes vaikai buna visiskai buki na bet aisku ne visi, yra ir daug protingu, is pasaukimo o del atlyginimu tai tikrai ne kas, jeigu dirbti ne sau ( t.y. neturint savo imones) atlyginimas siekia apie 1000-1500 i rankas. nezinau kad kas daugiau gautu. o jeigu savo imone atsidaryt tai jeigu naminius gyvunus gydyt tai brangiai labai atseis irengimas, o jei gyvulius gydyt, tai na, save viena islaikysit, bet seimos nelabai |