Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:18:51
| Nuoroda
Novio rašė:
Vytaaas rašė:
Sveiki Su kokiais balais i vnf medicina istojot? :) Labai noriu suzinoti ar verta antro turo laukti jusu atsisakytu vietu, ar toks didelis kb ir neverta Kiek mačiau mažiausias įstojusio su vnf buvo 19,08, tai jau nebeturiu vilčių net... O koks tavo? Na man nereikia stot, as ne del saves cia uostau informacija. pats jau antram kurse medicinos busiu, tai no problem. o kam ieskau tai 17,6 balas. bet as pernai su 17,66 be jokiu problemu per pirma tura istojau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:30:08
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
jei is anglu testo gavau 26/30, tai reiskia, kad pateksiu i pirma srauta, kuriame belekokia konkurencija tarp studentu??? ar mane blogai informavo? ;D Nors ištikro mažiau daugiau srautų žmonės skiriasi, bet pirmam tikrai geriausiai būti. aš pats pernai bijojau į pirmą patekt bet patekau. ir valio. dėstytojų nusitatymas biškuti jaučias, kad pirmam protingesni, tai daug mažiau neišlaikytų egzų ir kolių būna palyginus su kitais srautais. nors žinoma priklauso ant kokio dar dėstytojo užsirausi ciklą turėt... gal kažkiek ir protingesni pirmam sraute, bet pvz aš šiemet jokių šansų nebūčiau turėjęs, tai gal ne toks proootingas, bet pirmam sraute |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:50:57
| Nuoroda
Medicus rašė:
Tikrai srautų žmonės kažkodėl skiriasi, gal jie kokią įtaką vieni kitiems daro? :D Ypač trečiam sraute tokie specifiniai, nors gal jiems pirmas srautas keistuoliai atrodo Vienintelis skirtumas dėstytojų požiūris. nors dar kažkaip atrodo, kad antras ir trečias daugiau baliavoja. nors gal tik taip atrodo dar ir tie baliai nuo grupės priklauso kokie žmonės papuls |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
07:35:17
| Nuoroda
Medicus rašė:
Na baliavoja, tai ne srautais gi. Bet pirmuose kursuose atsimenu, kiti srautai apšnekinėdavo pirmą srautą, atseit kokie čia moksliukai visi, iškart po egzo eina į biblioteką naujam ciklui knygų pasiimt. Tai aišku, kad eina, nes paskui gi neliks O jiems gal nelikdavo, tai ir sukildavo pavydas :D xa, nuo šių metų būsiu antram sraute jau... ;D perdarė sistemą... |