Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:45:42
| Nuoroda
:) kas jau pasiraset sutartis? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:01:32
| Nuoroda
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:07:12
| Nuoroda
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :) beje koks tavo konkursinis balas? na antru ratu i vnf galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:10:33
| Nuoroda
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :) beje koks tavo konkursinis balas? na antru ratu i vnf galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas mano buvo 18,34 palyginus kai pirmam rate istojo su 16,48 tai sakyciau dar visai normaliai o rasei medicina vnf pirmam rate? nes jei en tik treciam galesi dalyvaut |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:14:58
| Nuoroda
minisss rašė:
uz tat kad rasiau tik vf todel dabar ir yra man tokia didele problema na cia jau gaunas siokia tokai rizika jeigu lauksi trecio rato bet seip gal ir turetu likt nes vis del to siemet daug prieme. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:42:47
| Nuoroda
shiaudine rašė:
Seiki, būsimi kolegos! Turiu jums klausimą: ar mokant registracijos mokestį jums banke užrašė įmokos kodą? Ar jis ten būtinas? Aš pasižiūrėjau į kvitą ir nematau, kad būtų parašyta. turbūt teks grįžti atgal į banką? Atsiliepkit, kas žinot. turetu gi tikti as savo apziurejau tai irgi niekur lyg neradau to kodo. svarbu gi kad pervesta parasyta kad kmu ir t.t. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:53:18
| Nuoroda
shiaudine rašė:
Vytaaas rašė:
shiaudine rašė:
Seiki, būsimi kolegos! Turiu jums klausimą: ar mokant registracijos mokestį jums banke užrašė įmokos kodą? Ar jis ten būtinas? Aš pasižiūrėjau į kvitą ir nematau, kad būtų parašyta. turbūt teks grįžti atgal į banką? Atsiliepkit, kas žinot. turetu gi tikti as savo apziurejau tai irgi niekur lyg neradau to kodo. svarbu gi kad pervesta parasyta kad kmu ir t.t. Paskambinau ir sužinojau, kad tikrai viskas gerai : ) Jei yra norinčių susipažinti, rašykit skype Minttia cia visi facebukinas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:27:27
| Nuoroda
aistle rašė:
olia, aš esu Aistė įstojau su 19.86 noriu susipažinti gal planuojat važiuoti į tą stovyklą? holla planuoju |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:43:04
| Nuoroda
aistle rašė:
ooo, jėga ;DD reikia būtinai iš pradžių susipažinti daugumai, nes bent jau aš iš savo grupės viena įstojau į mediciną, nieko nepažįstu ;D kviesk zmones i facebooka ir viskas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
17:32:44
| Nuoroda
Loreta K rašė:
Labukaaa ! :) Na as ir istojau bet kaip uzsienete kas norit susipazint facebook >> Loreta Kalinowska Tokia ir uzsieniete beveik sava |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:29:36
| Nuoroda
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:36:45
| Nuoroda
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino nieko, dar ryt mane pavarines nepasirasiau sendien sutarties dar |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:51:44
| Nuoroda
Godasa rašė:
nashis rašė:
Tai susipazinkit ten bruneviciute,studiju centro ir kalbu katedros vedeja.Per jos uzsispyrima teko zmonem stovet prie jos duru ir dalint jums skrajutes apie stovykla tai kaip pirma pazintis, sakyciau, visai nebloga baisu cituot net kad neperskaitytu jinai bet akd tokia vredna neveltui dar pavardes galas -ute |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:43:01
| Nuoroda
nashis rašė:
Godasa rašė:
eik sau, negasdink kaip isitikinai? Aj ten buvo prikolas su anglu kad buvo issikvietus mus pokalbiui ir pateike chata atsiprintinus O kas cia is anglu surinkot 76 tai jau galit but garantuoti kad busit 2 sratute (prognozuociau apie 12-16 grupes) o su 50 tai bus 3 srautas apie 24-25 grupes negazdink zmogau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:12:35
| Nuoroda
worldofjoke rašė:
Sveiki,zinau jog tokiu klausimu jau buvo n.bet visgi...ar imanoma istoti i KMU medicina vf per antra etapa,jei tavo KB 19? As labai abejoju ar zmogus gaves vf vieta kmu medicinoj jos atsisakys |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
08:19:15
| Nuoroda
belatriks rašė:
worldofjoke rašė:
Tai nebutinai jos turi ir atsisakyti.Gal jis gavo geresne vieta...Beje,kad ir ne i tema ir iskart atsiprasant kitu,kraupu cia su tuo KMU kaip galima tiek vietu padaryt mokamu???Taip iseina jog dabar vos ne kiekvienas debilas,turintis pinigu gales stot i KMU ir uzimt vieta zmogaus,kuris tikrai to nori... man ir taip atrodo, kad tokia atsakinga specialybe, o ja pasiekt gales tik turtingi kvailiai... turiu grupioke, kuri nenusikalbejus sakinio suregst negali, o gydytoja bus, baisu i tokius paziurejus... anksciau mokancius studentus biski tempdavo destytojai nes jie islaiko univera, o dabar manau prieme ir niekas ju nelaikys. susimokes uz pusmeti neatlaikys ismes ir viskas ir pinigu univeras tures |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:12:23
| Nuoroda
Varysiu varysiu o kaip jum sekes tas anglu testas? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:13:12
| Nuoroda
Nashi, su 73,3% anglu to testo i kuri srauta tureciau patekt? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
14:05:00
| Nuoroda
Mikrovisatos neta turiu tai best from the best. 0 nusiskundimu ir greitas labai siuncia tai ziauriai greit |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:43:01
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
anglų 40% surinkau. nenoriu į genijų grupes :D as ir nenoriu, tikejaus apie 50 agut o se kad nori cieli 73 tikiuso i pirma srauta nepatekt |