Vartotojo Vytaaas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-27 21:07:23 | Nuoroda
Gabrielle* rašė:

čia toks rimtas klausimas.. reikės kūno kultūrą daryt? ;oooo

kmu.lt kur skaiciau programa tai kad nera lyg tai fizinio :p o ka labai tingi fizini daryt? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-28 09:42:23 | Nuoroda
Inna** rašė:

hi)as tai surinkau 53.3....i pirma srauta tai tikrai ne noriu)))labai noriu i antra....bet kaip bus taip bus....svarbu kad grupiokai butu linksmi)))

inna ir juste, jus cia specialiai tiek mazai surinkot? :D  blem jei taip tai per jus dar i pirma srauta pateksiu :D busit jus kaltos :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-28 12:24:07 | Nuoroda
Justėėė rašė:
Vytaaas rašė:
Inna** rašė:

hi)as tai surinkau 53.3....i pirma srauta tai tikrai ne noriu)))labai noriu i antra....bet kaip bus taip bus....svarbu kad grupiokai butu linksmi)))

inna ir juste, jus cia specialiai tiek mazai surinkot? :D  blem jei taip tai per jus dar i pirma srauta pateksiu :D busit jus kaltos :DD

kaip cia pasakius tas specialumas, niekada nebuvau gabi anglu kalboje, bet ir surink daugiau nenorejau, noriu i antra srauta. ;DD

Ot nevidonė :D

Žinutė parašyta: 2010-07-28 14:06:34 | Nuoroda

kažin čia visi stengės mažai agut, ar tik tie kurie sita foruma aplanko? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-28 19:10:07 | Nuoroda

cia dauguma taip mazai gauna ar ka? as anglu nemokedas 73....

Žinutė parašyta: 2010-07-29 19:36:07 | Nuoroda

na, o kaip manot su 73.3 % anglu i kuri srauta tureciau patekt? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-29 19:48:35 | Nuoroda
Inna** rašė:

na jeigu nuo 80 iki 100 mazai kas surinks tai as manau kad i pirma

Tai vat tas ir idomiausia kad ar tik jus specialiai mazai surinkot, ar visi taip :D  o labiausiai gasdina ne tas kad bus visi labai gudrus pirmam sraute o kad nuo anatomijos pradet iskarto reiktu :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-29 21:19:34 | Nuoroda
Inna** rašė:
Vytaaas rašė:
Inna** rašė:

na jeigu nuo 80 iki 100 mazai kas surinks tai as manau kad i pirma

Tai vat tas ir idomiausia kad ar tik jus specialiai mazai surinkot, ar visi taip :D  o labiausiai gasdina ne tas kad bus visi labai gudrus pirmam sraute o kad nuo anatomijos pradet iskarto reiktu :D 

man tai anatomija labai patinkamokykloje ji man geriausiai sekesi......bet aisku kad cia nereiketu lyginti su mokykla

galima sakyti kad tos anatomijos mokykloj ir nebuvo :D nes as  jos ten ent nepastebejau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-31 10:43:37 | Nuoroda
nashis rašė:
radikalas rašė:
Vytaaas rašė:

Nashi, su 73,3% anglu to testo i kuri srauta tureciau patekt? :D

aš irgi tiek pat 

Pagal viska i 2.Bet pas mane  2 grupiokai tiek surinko ir mes esam pirmoj 3 srauto grupej.Prakeikiu tuos vokiecius kurie persikele grupe i kita srauta ir numete mane i 3 srauta:DDDDDDDD

Dar taip imanoma? :D  o uzsienieciai priklauso tiem patiems srautams? juk juos angliskai moko...

Žinutė parašyta: 2010-07-31 18:28:03 | Nuoroda
ev321 rašė:
klaudija. rašė:

nors sunku ir kartais ziauriai uzknisa cia .. bet nekeisciau i nieka kita kmu :D pirmame kurse tai nelabai idomu, chemija fizika, matematika ir tt... bet va veliau tai smagu :)

dar ziauriai neuzknisa, palauk 3 kurso 2pusmecio, plaukus noresis rautis :DDD va tada pasijaus kas yra sunku ir kad mokaisi KMU :D

Ka tada tenka mokytis? :D

Žinutė parašyta: 2011-04-14 15:47:41 | Nuoroda

Galiu pasakyt, kad nereikia čia nervuotis išvis. Aš prieš pat stojimus laabai bijojau, kad bus didelis krūvis.  Bet čia nėra sunku, kartais žinoma tenka visa dieną paskirti mokslui, bet argi sunku?  tikrai ne. O kai mokykloj išvis nesimokiau, tai mokymasis man buvo kažkas naujo, ištikro ir dabar tai kažkas naujo :)   O matke, tai ką žinau, paskutinis cikls šiemet matkes man bus. Nors su matke visiškai nedraugauju, manau kad praeisiu ir tai. Dėstytojai pakankamai geri, yra ir superiniu ir tokiu geniuku. Bet čia kaip visur. taigi nesinervuokit ir stokit :)

Žinutė parašyta: 2011-04-18 10:15:31 | Nuoroda
Angelina rašė:

Vytaaas, ka tu studijuoji, jei ne paslaptis? :)

Mediciną

Žinutė parašyta: 2011-05-01 18:23:06 | Nuoroda
Angelina rašė:

Daug galvojau ir iškilo klausimas apie rezidentūrą. Aš noriu būti gydytoja, bet pabaigus tuos 6 metus ja nebusi, tai ar labai sunku į ta rezidentūra papult? bent i mokama rezidentūrą :S Gal kas galėtų apie ją papasakoti kaip ar sunkiai į ją įstoti ir kaip viskas ten?

Kiek domėjausi, tai mokama rezidentura labai brangi. 18 tukst litu jeigu dirbi be algos, o jeigu su alga bet be stipkes 24 tukst.  Nelabai verta. Tokiu atveju geriau rezidenturaut vaziuot i uzsieni, ten daug lengviau i chirurgini istot ir per rezidenturos metus grizus cia ir susigrazinus mokescius dar apvaloka sumele gautus :)

Žinutė parašyta: 2011-05-23 19:29:37 | Nuoroda
Kotryna123 rašė:

Vytaaas,tu istojai i med mokama su 17.66 per papildoma priemima,bet ar su tokiu balu imanoma butu i Vln istoti per papildoma priemima? :)

Aš nesakiau, kad per papildomą priėmimą :) Per pirmą įstojau. į VU be šansų įstot su tokiu kaip mano balas :D

Žinutė parašyta: 2011-06-10 10:43:41 | Nuoroda
linasnn rašė:

O gal gali kas pasakyt iš jau studijuojančių ar būna kokie ciklai, susiję su informatika? Ir jei taip, tai ar labai sunkūs (įmanoma išgyvent nesimokinus nuo 10 kl. IT)?

Kaip tik dabar man vadinamasis "infomatikos" Ciklas. ten su exeliu kažką pažaist ir viskas. Informatikos nesimokinau ir aš. Bet vat matematikos uždaviniai neblogi tokie. Bet jeigu mokeis matkę tai ir mokėsi čia.  Ne tas ciklas čia, kur žmonės neišlaikytų. Daugiausiai žmonių bėdų turi su anatomija ir histologija, na dar chemija.  Bet priklauso dar kuriam sraute esi, nes dėstytojų išankstinė nuomonė dar yra :D

Žinutė parašyta: 2011-06-12 20:35:09 | Nuoroda
linasnn rašė:
Vytaaas rašė:
linasnn rašė:

O gal gali kas pasakyt iš jau studijuojančių ar būna kokie ciklai, susiję su informatika? Ir jei taip, tai ar labai sunkūs (įmanoma išgyvent nesimokinus nuo 10 kl. IT)?

Kaip tik dabar man vadinamasis "infomatikos" Ciklas. ten su exeliu kažką pažaist ir viskas. Informatikos nesimokinau ir aš. Bet vat matematikos uždaviniai neblogi tokie. Bet jeigu mokeis matkę tai ir mokėsi čia.  Ne tas ciklas čia, kur žmonės neišlaikytų. Daugiausiai žmonių bėdų turi su anatomija ir histologija, na dar chemija.  Bet priklauso dar kuriam sraute esi, nes dėstytojų išankstinė nuomonė dar yra :D

Tai sakai, kad jau geriau matkę papildomai mokintis nei informatiką nuo 11 klasės?

Nieko čia papildomai nereikia :)  Jeigu paskiri kažkiek tai laiko mokslam ir bėdų nėra. jeigu stoji, kad stoti, tuomet ne čia reikėtų stot :) Juk dauguma stodami į mediciną žino kur stoja.

Žinutė parašyta: 2011-07-04 23:57:26 | Nuoroda
saulutėlė rašė:
AdasLv rašė:
rytoj bus geriau;) rašė:
envy rašė:
rytoj bus geriau;) rašė:

Gal ir beviltiškai skamba, bet ar yra vilties, kad į mediciną vf įstočiau su lietuvių 93, matematikos 52, biologijos 79 ir chemijos metiniu 10?

KB 18,66, spręsk

Gal patartum, tada mazdaug į kokią specialybę užtektų LSMU?(pasimetusi)

žiūrėk terapijas kas arčiau širdies... Visuomenės sveikata irgi skamba gan perspektyviai...

Veterinarine medicina. Beje pernai kaip turejot pastebet nei i slauga, nei i akuserija, kineziterapija ar visuomenes slauga nebuvo nemokamu vietu, kadangi siemet krepseliu nebus daugiau tai abejoju ar tu vietu ten bus siemet. :)

vf nebuvo tik akušerija. visi kiti bent po kažkiek gavo krepšelių.

Žinutė parašyta: 2011-07-04 23:59:46 | Nuoroda
AdasLv rašė:
saulutėlė rašė:
AdasLv rašė:
rytoj bus geriau;) rašė:
envy rašė:
rytoj bus geriau;) rašė:

Gal ir beviltiškai skamba, bet ar yra vilties, kad į mediciną vf įstočiau su lietuvių 93, matematikos 52, biologijos 79 ir chemijos metiniu 10?

KB 18,66, spręsk

Gal patartum, tada mazdaug į kokią specialybę užtektų LSMU?(pasimetusi)

žiūrėk terapijas kas arčiau širdies... Visuomenės sveikata irgi skamba gan perspektyviai...

Veterinarine medicina. Beje pernai kaip turejot pastebet nei i slauga, nei i akuserija, kineziterapija ar visuomenes slauga nebuvo nemokamu vietu, kadangi siemet krepseliu nebus daugiau tai abejoju ar tu vietu ten bus siemet. :)

Tiksliai... Ką tik su viena "būsima medike" kalbėjau, tai sakė, kad yra daug privalumų, o ir pats pamąstęs turėčiau sutikt :) Vienintelis veterinarijoj "nekietas" dalykas - nebūsi toks "prestižinis" :D

Kokia tos veterinerinės medicinos perspektyva??? JOKIOS.  dirbsi kokiam komplekse uz tukstanti ir visas smirdesi. Arba busi bedarbis. nebent tavo teveliai turtingi ir tau pastatys privacia klinika. arba tavo teveliai veterinarai ir priims pas save. Kitokių perspektyvų nėra. lietuvių požiūris į gyvūnus nėra toks kaip kokioj amerikoj, kad veterinarai čia superiškai gyventų.

Žinutė parašyta: 2011-07-21 14:29:18 | Nuoroda
deive10 rašė:

o ta anglu k. testa laikai ta pacia diena, tam paciam universitete, ar ji laikant neturi susidaryti tam tikra zmoniu grupe?

Pernai kai stojau, tai pasirasiau sutarti ir sake eik i rusi laikyt anglu. ten eilutej pastovejau ir nueini i laboratorija, kur vyksta histologijos darbai kai kuriom grupem per mokslo metus. ten yra senu kompu, ten pasako tavo prisijungimo varda ir pasvorda, prisijungi testuka padarai ir viskas. tada lauki dienos kai bus susirinkimas, susimoki uz fuksu stovykla ir varai tusint, kad ten istojei :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:12:18 | Nuoroda

Sveiki :) Su kokiais balais i vnf medicina istojot? :) Labai noriu suzinoti ar verta antro turo laukti jusu atsisakytu vietu, ar toks didelis kb ir neverta :)