Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-14
01:44:37
| Nuoroda
Šiemet, jeigu iš tiesų yra taip, kaip sakė dėstytoja, Kauno Kolegijos J.Vienožinskio menų fakultete stojant nebereikia dailės egzamino, nes nutarė, kad neobjektyviai jame vertina ar ten kažkas panašiai, tai jis neprivalomas ar pnš ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
01:48:39
| Nuoroda
Laikau taip pat dailės egzaminą, pasirinkau plakatų seriją daryti, kadangi ir stoti bandysiu į reklamos dizainą arba kritiniu atveju į grafinį dizainą. Kristinita: šiaip turėjo mokytoja pasakyti intrukcijas kaip pasidaryti aprašymą, nes daug kur labai skiriasi kaip daryti, ir priklauso nuo komisijos kokią tvarką sudarė :> |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-16
21:11:27
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
O kaip manot,kur geriausia studijuot? Čia jau nuo kiekvieno individualiai, kur jam geriau būtų studijuoti. Man asmeniškai ne tik, kad Dailės Akademija nedomina, bet ten ir nepatiko apsilankius ;D Per daug šalta atmosfera, o ir atsiliepimai iš pažystamų ne patys geriausi. Bet čia man asmeniškai :] Bent jau J.Vienožinskio menų fakultete stojamuosiuose bus dvi užduotis: natiurmortas ir tema. Natiurmorte duos skirtingų būvių daiktus: popierių, stiklą ir kažkokią tai geometrinę figūrą (greičiausiai iš gipso). Popierius gali būt visaip duotas: susuktas į tūtą, persuktas ir pnš :> aišku, tiesaus niekas neduos ;D Stiklas, tai greičiausiai koks nors stiklainis ar butelys. O tema, tai dar nelabai aišku ten. Bet pvž gali būt, kad ir "skausmas - džiaugsmas", ar panašiai, na ir tau reikės pavaizduoti pasirinkus kokia nori technika, raiškos priemonėmis ir panašiai ir atskleisti tą temą :> |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-21
02:24:23
| Nuoroda
na jeigu gerai pamenu dėstytoja sakė, kad truks natiurmorto piešimas visas kažkur 3 ar 4 valandas. o kaip dėl tos temos, tai nežinau kiek laiko duos ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
22:53:32
| Nuoroda
Gavau 100 balų, komisija tipo buvo sužavėta ir pnš ;D buvo keletas incidentų, tokių kaip rėmelių sudužimas, bet gerai, kad mokykla buvo arti, tai pakeitėm į plastmasinius ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
22:13:39
| Nuoroda
Gerai šiandien buvau pas mokytoją tai pasakė balus. Iš 100 surinkau 96 tai labai patenkintas rezultatu :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
17:22:23
| Nuoroda
Aš gavau kol kas tik kompozicijos įvertinimą. Labai keista, kadangi kompoziciją laikiau diena vėliau nei piešimą, o piešimo įvertinimo vis dar nėra kam nors gal panaši situacija yra? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
17:35:56
| Nuoroda
Į KK. Man VDA nepatiko asmeniškai, taip pat turiu keletą pažįstamų tiek iš VDA tiek iš KK tai atsiliepimai geresni KK :] aišku čia kiekvienam savo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
17:49:08
| Nuoroda
Jau galvojau, kai skelsi liaupsus apie VDA nes labai susidūriau su tokių brandaus amžiaus žmonių priešiškumu mano pasirinkimu, net per dailės egzaminą iš komisijos susilaukiau neigiamos nuomonės dėl savo pasirinkimo ;D bet sava mokytoja ir pats pastovėjom už save, tai nieko DD o dėl rezultatų tai ir mokytoja sakė kažkokia nesąmonė, kad ne kartu skelbia o čia išsidirbinėja jaučiu šiandien net negausime to piešimo, nes nemanau, kad taip vėlai dar dirbs kas nors prie tų skelbimų o ryt jau savaitgalis ;/ apie VDK irgi galvojau, bet pasirinkau KK dėl asmeninių priežasčių ir palankesnių sąlygų pačiam |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
17:58:54
| Nuoroda
Aš prieš savaitę kažkur rašiau į KK priėmimą, tai sakė, kad liepos 9 turi paskelbti, bet tai va jau šešios valandos tuoj, o piešimo vis dar nėra. Bent bent jau ne man vienam, nes jau buvo šovusi mintis, kad kokia klaida įsivėlė ;D Reikia laukti tik dbr:D Tai taip, nieko neturiu prieš tuos kurie studijuoja VDA, bet laikytis nusistatymo, kad kolegijose mokytis yra blogai, tai tik parodo siaurą gyvenimo suvokimą ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
18:05:27
| Nuoroda
Na žiniaraščiai yra prie kiekvieno atskirai parašyti, o ir laukeliai įvertinimui yra duoti kiekvienam egzaminui atskirai, tai nebūtų logiška, kad čia bendras ;D aš bent jau taip galvoju |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
18:12:06
| Nuoroda
Ne kartais, o labai dažnai Išvis ta sistema baisiai nepadori na bet mes nukrypstam nuo temos;D jeigu šiandien nepaskelbs piešimo, reikės rašyti į KK priėmimą arba į patį LABABPO ir aiškintis kur čia šuo pakastas D: |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
18:37:49
| Nuoroda
Nesąmonė. Tai taip ir galėtų parašyt bet nėra ko stebėtis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:02:24
| Nuoroda
Gavau taip pat 70 ;/ kad kažkas gautų 100 niekur negirdėjau lyg ir ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:34:26
| Nuoroda
Aš čia turiu tokį klausimą. Paskaičiau š.m. priėmimo tvarkos aprašą ir radau tokį punktą: 7.1.5 Stojantysis LAMA BPO informacinėje sistemoje gali pasitikrinti konkursinį balą pagal kiekvieną iš jo prašyme nurodytų pageidavimų. Šį veiksmą jis gali atlikti, kai jo išsilavinimo duomenys yra įvesti bendrojo priėmimo duomenų tvarkymo punkte arba jau yra įkelti iš valstybinių duomenų bazių. Pastebėjęs klaidų, jis gali raštu teikti apeliaciją LAMA BPO arba vienam iš bendrojo priėmimo duomenų tvarkymo punktų. Taigi klausimas, kur tą konkursinį balą turi rašyti? Ar čia pačiam tipo pasiskaičiuok, pagal duotus įvertinimus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:39:08
| Nuoroda
Aš taip pat į KK. Dizainą ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:46:09
| Nuoroda
3. Studijų registracijos mokesčio kvito čekis Turiu klausimą dėl šito. Jį aišku reikės tą mokestį sumokėti, jeigu gausi kvietimą. O reiks nuvažiavus tarkime į aukštają mokyklą susimokėti, ar prieš tai kokiame nors banke į nurodytus rekvizitus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
18:48:37
| Nuoroda
ememdemz rašė:
ella rašė:
Reikia patvirtinti atestatą, jei nenori jo originalo atiduoti universitetui O ką dar reikia tai nežinau Eikit, tikrai? VDU puslapyje buvau skaičiusi, kad kopijos gali būti patvirtintos notaro, arba universiteto įpareigoto žmogaus, kai rašysies sutartį. Negi tikrai būna, kad atima atestatus? aš irgi tą patį skaičiau, kad pasirašant sutartį kopiją gali patvirtinti įpareigotas universiteto žmogus ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
21:35:48
| Nuoroda
blodyy rašė:
kodėl pas mane dar nėra įkelti egzaminų rezultatai???? Gal dar bus? Nors pavyzdžiui vienam draugui, pasiskambinus į LAMA BPO ar panašiai kažkur ten, pasakė, kad gali būti įsivėlus klaida ar panašiai, todėl dėl viso piko liepė nufotkint/atskanuoti atestatą ir atsist jiems ;D kažkokia betvarkė, tiesą sakant ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:23:32
| Nuoroda
Kaunas :] nėra reikalo trenktis kitur, kai yra gimtajame mieste tai ko reikia |