Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:27:43
| Nuoroda
o galima atsišviesti kopijas, ir jas nusinešus į univerą ten jas patvitintų? :DDDD ar būtina pas notarą tvirtint jeigu švietiesi kitur, o ne univere? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:54:38
| Nuoroda
ĮSTOJAU ;D KK dizainą, vf JĖĖĖĖ ^.^ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
01:16:39
| Nuoroda
Deivizs rašė:
O kaip su LSP? kada ji uzsisakyt reikia? Bent jau KK po pasirašymo nuėjus fotografuoja už simbolinę 2lt kainą ir prie kompiuterių padeda užsiregistruoti ;] Nežinau, kaip kitose aukštosiose. Galima ir iš namų užsiregistruoti www.lsp.lt svetainėje. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
01:21:40
| Nuoroda
Tai čia jau reikia domėtis tiek su bendrabučio ten valdžia ar pnš tiek su meganet pačiu :] bet kaip sakė, kaune geriausias Meganet'as ;] bent jau tokia asmeninė nuomonė. Kiekvienam pagal poreiškius, kišenę skirtingai :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:40:07
| Nuoroda
KK dizainas VNF atmečiau ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-04
17:07:19
| Nuoroda
KK Dizainas Skype: auwrimas |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-15
18:28:02
| Nuoroda
farce13 rašė:
Man VK patvirtino. Taciau atsirado kitu problemu. Atsispausdinau anketa, kuria reikes i banka nesti. Yra langelis, kur reikia nuotrauka iklijoti, parasyta, kad reikia 3x4 nuotraukos. Taciau anketa man atsispausdino smulkiu sriftu ir ta nuotraka formatu 3x4 yra per didele, jei ja iklijosiu tai uzklijosiu savo ID numeri ir dali teksto... Nesuprantu ka daryti. O kokia čia anketą reikia dar užpildyti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-01
15:15:45
| Nuoroda
Gavau laišką, kad atsiimt galiam, nueinu į lsp.lt atsispaudint visus ten tuos dokumentus kuriuos reik ir pasirinkti laiką atsidarau kada atsiimt ir gaunu pranešimą: Atsiprašome, tačiau artimiausias 7 dienas visi laikai banko padalinyje yra užimti. Bandykite po kelių dienų. Tai eina ... ką dabar daryt ne tik man ir kitiems, kuriems mokinio pažymėjimai jau pasibaigė o reikia važinėt? Sorry, bet sistema tai GAIDŽIŲ GAIDYS .... |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-03
16:58:16
| Nuoroda
O juokingiausiai yra tai, kad kai davė vienu momentu pasirinkti laiką, jis toks kad VIDURYJE paskaitų. Kaip man tą lsp JŲ NUOMONE pasiimti viduryj paskaitos? Kažkokia nesąmonė.... Ir kodėl žiniasklaida nekreipia dėmesio į tokius išsidirbinėjimus, gal paspaustų truputį, tai susiprotėtų, nes čia į mus visiškai nekreipia dėmesio. Į el.laiškus net neatsako... |