Vartotojo vitae pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-05 20:13:14 | Nuoroda

Štai superinis paaiškinimas kaip ten viską daryti:  www.vdu.lt/public/var/files/lama-bpo-gidas.pdf

VDU pasistengė dėl mūsų :)

Žinutė parašyta: 2010-06-06 00:09:25 | Nuoroda

Sako, kad šiais metais taip nebeišeis... Pati bandžiau ieškoti informacijos tikslesnės, bet neradau.

Žinutė parašyta: 2010-06-06 16:16:37 | Nuoroda

Puiku, aš kaiptik išrprendžiau visus egzaminus iš "Į pagalbą abitutientui". Bandžiau net mokyklinius daryt, bet nervai nelaiko, nes jau taaaip  legva, kaip 10kl egzamino užduotys :D

Aš labiausiai nemoku tekstinių uždavinių, tai juos šiuo metu ir sprendžiu. Patarčiau ir kitiems juos pasispręsti, nes daugiau ar mažiau jie visi - panašūs. Gal papuls kas ir per egzaminą. Svarbiausia išmokti gerai susidaryti lygtį, o man tas sunkiausia, vis nežinau ką X pasižymėt :D

Žinutė parašyta: 2010-06-07 13:06:48 | Nuoroda

Aš vieną nešiuos, savo seną gerą skaičiuoklį. Imsiu du pieštukus būtinai, o tai dar nulaušiu iš nervų :D Mastau ar imt matlankį ir skriestuvą, nes poto tik užims bereiklaingai vietą ant stalo...

Žinutė parašyta: 2010-06-07 19:22:18 | Nuoroda

O ne, nenorėčiau to. Nes bandomas iki pusės buvo labai aiškus, o poto prasidėjo nesamonės. Visoki slidininkai ir knygos :D Šiaip pavyzdinė užduotis tai buvo tiesiog išrinktos užduotys iš įvairių egzaminų. O bandomas tai gal specialiai darytas panašuūs į pavyzdį.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 22:01:40 | Nuoroda

Aš linkiu visiems būtinai surinkti tuos 10 taškų, o tada jau pagal kiekvieno norą, kiek kam reikia. Aš būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje, jei gaučiau 50% :D

Sėkmės!

Žinutė parašyta: 2010-06-08 16:48:02 | Nuoroda

Eh, aš ir apie 30-40 taškų turėčiau gauti. Neįsivaizduoju kiek procentų bus. Bet kadangi mano tikslas buvo apskritai išlaikyti, tai man rods dar visai pasisekė... Svarbiausia, kad šitas baubas praėjo!!! Su tuo visus ir sveikinu :D

Žinutė parašyta: 2010-06-09 12:57:58 | Nuoroda

O kaip manot ar 17.3 gausiu vieną tašką, jeigu gerai apskaičiavau pagal integralą sienos plotą, bet negerai apskaičiavau 17.2 durų plotą ir bendras atsakymas nebus geras? 

Žinutė parašyta: 2010-06-09 14:53:12 | Nuoroda

O anglų egzaminas vyksta atskiruose kabinetuose, ta prasme ne salėj, kai sėdi visi kartu?  Man baisu dėl klausymo, jei nukiš mane kur į galą, tai nieko negirdėsiu, o dar statybos šalia mokyklos vyksta :D

Žinutė parašyta: 2010-06-09 15:16:29 | Nuoroda

Gali būti, kad bus du laiškai: oficialus ir draugui. Ir dar composition(essay). Man atrodo, kad nurodyta, jog apkritai gali būti 2-4 rašymo užduotys.  Aš ir nenorėčiau letter of complaint, jau net nelabai ir prisimenu kaip ten reikia skųstis ir pinigų reikalauti :D

Žinutė parašyta: 2010-06-09 23:51:37 | Nuoroda

O šiame tinklapyje esanti balų skaičiuoklė gera? :)

Žinutė parašyta: 2010-06-13 10:53:30 | Nuoroda

Pasak nec, tai gali būti ir trys užduotys :) Bet spėju netilptume į laiką. Tikriausia bus pagal bandomąją užduotį laiškas ir esė.

Žinutė parašyta: 2010-06-13 14:01:18 | Nuoroda

Aš vakar prisižiūrėjau filmų, berods 4 per vakarą :D Užteks jau. Šiandien vartau rašinius, darytus pratimus. Dar padariau iš naujo bandomąją užduotį, tai klaidos lygiai tos pačios kaip ir anksčiau... Ko jau nemoku tai ir neišmoksiu :D

Žinutė parašyta: 2010-06-13 15:06:34 | Nuoroda

Norėčiau manyti, kad išlaikei, nes ir pati panašiai surinkau :D

Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:01:26 | Nuoroda

Pas mus išvis 9tą dieną :D Nesamonė, paskelbė išleistuves nežinodami kada rezultatai bus...

Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:07:25 | Nuoroda

Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė :D

Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:09:06 | Nuoroda

Oi, ta prasme, kad tik 10 žmonių nurodė pirmu prioritetu, o kiti matau labiau rašo kaip atsarginį variantą. O man yra kažin iš to kokia nauda? Jeigu aš įrašiau pirmu nr, o kitas žmogus 10 nr ir jo balai geresni, tai vieta vistiek jam? 

Žinutė parašyta: 2010-06-16 00:18:25 | Nuoroda

Aš kaip tikra kaunietė, VDU laikau tikru Kauno universitetu. Svarbiausia čia yra novatoriškumas, studentui suteikiama laisvė ir rūpestis. Mane šis universitetas  galutinai 'papirko'  12tokams organizuotomis konsultacijomis/paskaitomis. Visiškai nemokamai, o kiek daug naudos davė. Nei vienas kitas universitetas taip nesirūpina moksleiviais-savo būsimais studentais. Kaip jau minėta, labai smagus dalykas yra galimybė mokytis kalbas. Pati žadu pasirinkti ispanų kalbą (jei tik įstosiu). Dar gerai, kad galima pačiam susidaryti savo tvarkaraštį, pasiderinti laisvą laiką. Apskritai, VDU yra geriausia ką turim Kaune :) Kiek teko šnekėti su studentais, tai nei vieno nėra nusivylusio pačiu universitetu (nebent konkrečia studijų programa).

Dėl įstojimo į vf, tai čia mažesnis konkurasas nei tarkim į ktu(fu fu fu). Bet nėra taip jau visai ir paprasta. Mano pirmi keturi pageidavimai į VDU, tikiuosi pasiseks :)

Žinutė parašyta: 2010-06-21 15:55:49 | Nuoroda

Šiemt pageidavimus pildome tik internete :) Į universitetą reiks važiuoti tik įstojus, pasirašyti sutartį.

Žinutė parašyta: 2010-06-24 19:29:10 | Nuoroda

Norėjau paklausti apie studijų krepšelio "persinešimą". Tarkim, jeigu šiemet man nepavyksta įstoti į VDU vf, bet įstoju į KTU vf tą pačia specialybę, ar  po metų galėčiau pereiti į VDU? Ar tai įmanoma? :)