Vartotojo vitae pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:12:29 | Nuoroda

Taip, reikia tiesiog atsispausdinti pavedimo kopiją. Bus kažkur 'versija spausdinimui' ar panašiai, kiekvienam banke skirtingai ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 15:16:36 | Nuoroda
Laura18 rašė:
frutela rašė:

gali internetu tik atsispaausdink kvita

O koki kvita atsispausdint, as ten sumokejau nu bet ten jokio kvito tai nerodo :D Ka ten atsispausdint

Atsispausdink pavedimo kopiją ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 23:42:10 | Nuoroda
Sandrittta rašė:

beje tie kurie nusimano apie si moksla, ar verta man kitais matais stot?ar po to rasiu darba su tokia specialybe? nes nlb isivaizduoju kur po to isidarbint....

Jeigu neįsivaizduoji, tai geriau nestok ;) Dievaži, juokinga darosi... Dirbti galėsi tai, ką sugebėsi susirasti, nes ant lėkštutės darbo niekas niekada neatneš.

Siūlau pasiskaityti čia, nors iš tiesų pati turėtum susirasti šiuos dalykus, jeigu tave tikrai domina šis mokslas: nortonbooks.typepad.com/everydaysociology/2009/06/how-to-think-like-a-sociologist.html

www.sociology.org/what-is-sociology/

wiki.answers.com/Q/What_jobs_can_you_get_with_a_bachelor%27s_degree_in_sociology

Sėkmės ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 23:44:22 | Nuoroda
yte___ rašė:

aš taip pat į šias studijas,tik gaila,kad mokamas..

Nepergyvenk ;) Tikiu, kad bus galimybė pereiti į vf vietą, gal netgi anksčiau nei po 2jų metų, jeigu kas atsisakytų nemokamų studijų čia.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:50:23 | Nuoroda

Na, perspektyvus būna žmogus, o ne specialybė ;) Tiesiog viskas priklauso nuo tavęs. Galima dirbti ir tyrimų centrauose, ir reklamos srityje, valstybinėse įstaigose, čia rasi daugiau apie tai:

www.facebook.com/notes/sociologai-vienykimes/kokios-perspektyvos-baigus-studijas/110669672282382

Žinutė parašyta: 2010-07-26 18:14:51 | Nuoroda

Oho, balas tikrai pakilo, nes mane VDU buvo užstikrinę, kad įstosiu, bet dabar žiūriu, kad per plauką :D O tokia rami buvau... Eh, pasisekė!

Aš neapsisprendžiu dėl fuxų stovyklos... Nei noriu, nei nenoriu :) Berods galima ir internetu registruotis į ją.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:08:45 | Nuoroda

Sakė, kad nemokamų vietų yra 30. Tai lyginant su vadyba ar kokiu administravimu - mažai. Gal todėl ir gavosi tas balas aukštokas. Pernai paskutinis į vf buvo tik 16,62.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:19:36 | Nuoroda

Aš nuoširdžiai patarčiau perlaikyti lietuvių egzaminą. Nes kitų rezultatai visai puikūs. Metai nėra ilgas laiko tarpas, o 80000lt yra dideli pinigai. Paskola išvis yra beprotybė... Man protu nesuvokiama kaip jaunas žmogus gali užsikarti tokius pančius. Ir nereikia galvoti, kad dirbant odontologu viskas atsipirks. Tikrai ne. Nes teks padirbėti polilklinikoj, gal net asistente pradžioj, o ne odontologe. Daugiausia uždirba tie, kurie turi savo kabinetus, bet savo verslo pradžiai reikia turėti nemažai pinigų ir gyvenimiškos patirties.

Tai vat, jei, moniss, sugalvosi perlaikyti kitais metais egzaminą - galėsi kreiptis. Pabandysiu padėti, pasidalinti tuo, kad padėjo gerai išlaikyti man. Manau, kad tai būtų teisingiausias sprendimas.

Žinutė parašyta: 2010-08-04 15:00:38 | Nuoroda
Agiliukas rašė:

Na kaina kaip kaina.. O mokytis man labai patinka,dėstytojai puikū, nors buvo keli ir nelabaai faini.. :) O mokytis,žinoma, yra ką ir nemažai.. :) Galiu įspėt,kad daug skaityt reiks :)

Oi, kokia gera žinia, nerealiai skaityt mėgstu :D Laukiu nesulaukiu, bus tikrai įdomu!

Sociologės būsimosios, ar visos užsirašėt į fuksų stovyklą? Aš vis dar negaliu apsispręsti...

Žinutė parašyta: 2010-08-09 19:13:42 | Nuoroda

Norėčiau sužinoti kur galėčiau gauti pažymą, kad mokausi universitete? Ir ar tai galima padaryti jau dabar? Ačiū :)

Žinutė parašyta: 2010-08-20 11:04:33 | Nuoroda

Gabija, džiugu ;) Junkis prie mūsų facebooke:

www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=123118684400684

Žinutė parašyta: 2010-08-20 11:08:44 | Nuoroda
giedruže rašė:
AušraL rašė:
giedruže rašė:

Kaip suprantu studento pažymėjimo dar reikia greitai gauti nesitikėti, tai ar pažyma iš universiteto galioja, nuolaidoms transportui?

Klausiau šito:

*O jei LSP nebūtų pagamintas iki 09 01 (spėju taip ir bus), gal yra koks kitas būdas įrodyti transporto kontrolieriams, jog esi studentas ? Gal kokia nors pažyma išduodama, ar sutartį vežiotis ?

*Laba diena,

na mes pažymas nuo rugsėjo pirmos jau galėsime išrašyti, bet negalime garantuoti, kad transporto kontrolė jūsų nenubaus, nes jie yra paskelbę, kad su nuolaidomis gali važinėti tik turintys LSP. Paprastai rugsėjį jie būna atlaidesni :)

aciu uz atsakyma :) jauciu is pradziu teks vazineti nesinaudojant jokiomis nuolaidomis :(

Bet tai kaip man pikta dėl šito.... Jeigu mes turime teisę į nuolaidą, kodėl turėtume važiuoti pilna kaina?! Absurdas. Universitetas tikrai puikus, bet dėl nesugebėjimo patvirtinti LSP reikalingų duomenų, tai labai pykstu ir pyksiu. Čia turėtų būti reikalas numero uno, kitos aukštosios mokyklos jau seniai patvirtinę, tai kodėl VDU negali

Žinutė parašyta: 2010-08-20 11:13:14 | Nuoroda

Dar kartelį primenu, kad nors ir ne gausiai, bet Sociologijos pirmakursiai renkasi čia:

www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=123118684400684

Žinutė parašyta: 2010-08-31 17:57:30 | Nuoroda
Vikotia rašė:

kas nors gavot jau banko korteles? kai pildet vdu prasyma del saskaitos atidarymo. 

Nueik į bet kurį Swed banką, pateik asmens dokumentą ir tau pasakys ar kortelė pagaminta ir kur ji yra ;) Aš savo atsiėmiau Swede prie Autobusų stoties, manau, kad ten yra visų, kas užsisakė, jeigu nenurodėt kitaip ;)